بچه ها خبری از کرک نشد مردیم
آره همیناست.برای اون عزیزی هم که یه لیست تیم داده بود بگم که قعلا حسش نیساگه حسش اومد میزارم.بهرحال فک کنم همشون رو بتونید تو یوتیوب پیدا کنید.
امشب رفتم قسمت چلنج EAS FC دیدم نوشته: سویا تا دقیقه 49 با نتیجه 2-0 از بارسا جلوئه. شما می تونید بازی رو برگردونید؟
از دقیقه 49 هم می رفت تو بازی با نتیجه 2-0 به نفع سویا و شروع بازی از وسط زمین با بارسا! یعنی عین بازی اول هفته!
یعنی صفا کردما!
ماله سیستم لایوه این بارسلونا جون...؟تو انلاین بسس رو خریدی؟چطوری؟من اموزششم دارم نمیتونم...چی بی انم pptp هستش نه sspt
این کرک چی شد!! شاید این جمعه بیاید شاید یا نه؟!
تو چت باکس سایت skidrowgames.com نوشته شده که کرک بازی به زودی میاد(آخرین کامنت)
Glory که یکی از Admin های همین سایته هم تو چت باکس اعلام کرد که خبر موثق دارم که بازی به زودی کرک میشه.امیدوارم حقیقت داشته باشه که از این سردرگمی در بیایم
پ.ن:خواهشا نیاین بگین دزوغه و اگه بیاد اولین بار روی شبکه مادر اینترنت میاد و از این حرفا.
بعد از گرفتن cd key برای اورجینال کردن بازی حتما" باید از نرم افزار ارجین استفاده کرد و بازی رو دانلود کرد؟ یا میشه از همین نسخه های سایت های ایرانی استفاده کرد؟
داداش خدا کنه همینی که شما میگی باشه
به خدا مردم اینقدر تو خماریش بودم
چرا meireles هنوز تو چلسیه؟
سوالم هنوز پا بر جاست!
خیلی بهتر شده شاید تو هر فصل نقل و انتقال دو یا سه تا بازیکن ستاره جابجا بشن.
ولی فرق بزرگش هدفدار بودنش هست مثلا یوونتوس از فصل اول دنبال دروازبان بود دنبال نویر رفت نتونست به تیم من پیشنهاد داد دخیا رو نتونست فصل دوم لوریس رو از تاتنهام بالاخره خرید.
چون دو لیگ ترکیه و روسیه زمان نقل و انتقلاتشون بیشتر از بقیه لیگ هاست و تا تکثیر و آماده سازی بازی هنوز ادامه داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)