دوستانی ک مشکل پاس تو عمق دارن اگر با دسته آنالوگ دار بازی میکنید آنالوگ سمت راست رو بفشریذ و به سمت بازیکن دلخواه جهت بدید و میبینید ک فرار میکنه به سمت عمق... من خودم با این روش زیاد گل میزنم و مشکل آفسایدم ندارم!
دوستانی ک مشکل پاس تو عمق دارن اگر با دسته آنالوگ دار بازی میکنید آنالوگ سمت راست رو بفشریذ و به سمت بازیکن دلخواه جهت بدید و میبینید ک فرار میکنه به سمت عمق... من خودم با این روش زیاد گل میزنم و مشکل آفسایدم ندارم!
آقا یه راه خوب برای دریبل زدن پیشنهاد بدید که دیگه عقده ای شدم بس که دریبل خوردم ، با R2 فکر کنم میشه ولی قلق خاصی داره که من بلد نیستم
زیاد دریبل ریز میخوردم خیلی حرصم میگیره ، روانی شدم دیگه![]()
سلام دوستان!این سوالو باید اینجا مطرح کنم دیگه؟؟
من میخوام کیت وارد بازی کنم؛اول پوشه تیم رو داخل پوشه gbd/uni/liga bbva/ barcelona کپی کردم..بعد رفتم تو قسمت مپ زدم
108, "Liga BBVA\Barcelonal"
سوی کردم ولی نشد!!
دوستان اون چیزی که تو مپ زدمو اینجا برعکس نشون میده!!یعنی اول زدم 108 بعد زدم لیگا بی بی وی ای....
Last edited by saeeddavidvilla; 20-10-2012 at 09:52. دليل: توضیح در مورد 108, "Liga BBVA\Barcelonal"
ترینری تو این بازی نیست سن بازیکنا رو تو مستر لیگ تغییر بدم !این دروگبا داره با فوتبال خدافظی میکنه منم ماتم مهاجم نوک دارم...
من هیچ وقت مسترلیگ نمی رفتم. مهم ترین دلیلش هم همین افزایش قدرت مسخره بازیکنا بوده. و البته نقل و انتقالات مضحک!! بازی در اولین مرحله باید به واقعیت و فوتبال طبیعی شباهتی داشته باشه.
اصلاً بعضی از نقل و انتقالات توی فوتبال واقعی محاله انجام بشه. مثلاً جدا شدن مسی یا ژاوی از از بارسا یا جرارد از از لیورپول یا توتی از از رم یا ..... .
ولی توی این بازی به راحتی این کار ها صورت میگیره![]()
توی این نسخه هم که لیگ رو برداشتن و جز مستر لیگ رقابت دیگه ای نداره که بشه بازی کرد![]()
در کل باید قبول کنیم که سبک فیفا بهتره درسته که چهره ها واستایل بازیکنان تو pes فوق العاده است ولی به گرد فیفا نمیرسه من جایی خوندم که شرکت سازنده بازی فیفا گفته بود اگه ما چهره هارودرست می ساختیم نصف کاربران نمیتونستن بازی کنن چون گرافیکش خیلی زیاد میشد وبیشتر روخود بازی کار کردن
داش اگه اسم پوشه ها با حروف كوچيك نوشته شده، بايد تويه مپ هم كوچيك نوشته بشه و همچنين برعكس اگه حروف بزرگ باشه بايد تويه مپ هم با حروف بزرگ باشه .... در كل بايد نوشته ها يه جور باشن...!!!!
داداش منم کاملا با حرفت موافقم...ولی مگه نمیشه نقل وانتقالاتو تو حالت me only گذاشت؟؟اینجوری نقل و انتقالات و فقط ما میتونیم انجام بدیم!!درسته؟؟
یه مشکل دیگشم کفشهای بازیکناست!!!![]()
جدا از مسترلیگ و کفش و . . . که پر از عیب و ایراده ، خود بازی هم پر از نقصه ....... همه شوت زن هستن تو بازی ....... همه چنان شوتی میزنن که هفت جد دروازه بان میاد جلو چشماش![]()
فقط کافیه تو عرض زمین حرکت کنی و RT را بگیری و بشوتی ، اگه 100% گل نشه 99% میشهوقتی هم که پاس تو عمق میدی کافیه با مهاجمت از پشت محوطه چیپ بندازی صاف میره تو گل
اینو جواب بدید پلیزآقا یه راه خوب برای دریبل زدن پیشنهاد بدید که دیگه عقده ای شدم بس که دریبل خوردم ، با R2 فکر کنم میشه ولی قلق خاصی داره که من بلد نیستم
زیاد دریبل ریز میخورم خیلی حرصم میگیره ، روانی شدم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)