تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 468 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    آیا kaspersky pure 2.0 فایروال داره؟
    من این برنامه رو نصب کردم ولی فایروالش غیرفعاله.
    می شه من رو راهنمایی کنید.

باتشکر

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    آیا kaspersky pure 2.0 فایروال داره؟
    من این برنامه رو نصب کردم ولی فایروالش غیرفعاله.
    می شه من رو راهنمایی کنید.

باتشکر
    سلام
    اگه از ویندوز 8 استفاده میکنید باید بگم که پیور 2 بر روی این ویندوز بخشی از قسمتهاش کار نمیکنه بهتره از پیور استفاده نکنید

3. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

کسپرسکی اینترنت سکیوریتی و نسخه انتی ویروس این شرکت از تکنولوزی ضد بد افزار جدید مایکروسافت به نام (Early-Launch Anti-Malware (ELAM پشتیبانی میکنید

Kaspersky Internet Security 2013 and Kaspersky Anti-Virus 2013 fully support Microsoft’s new Early-Launch Anti-Malware (ELAM) technology

ELAM چیست؟

[Early Launch Anti malware]

این ویژگی به محصولات امنیتی اجازه میده هنگام فرایند بوت و قبل از سایر برنامه ها اجرا شده و مخربهای سیستمی رو شناسایی کنن.
    آنتی ویروسهایی میتونن از این قابلیت استفاده کنن که عضو Microsoft Virus Initiative یا MVI باشن.
    برای عضویت شرایط زیر باید رعایت بشه:

Must have an AV product in the market and have a malware research capability
    Must have an NDA in place with Microsoft
    Must be a member of EICAR or AVPD or have signed and adhere to a code of ethics
    Must have a positive reputation in the industry. This is determined solely by the MVI management

برگرفته از پستهای
    ناظر محترم انجمن (batman)
    Last edited by kases; 02-12-2012 at 02:17. دليل: تصحیح

5. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود دوست من
    بله ویندوز من 8 است
    نورتون 360 چطوره؟

شما چی پیشنهاد می دین؟

7. این کاربر از shamy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آیا محصولات نورتون آپدیت می شوند؟

9. این کاربر از shamy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود دوست من
    بله ویندوز من 8 است
    نورتون 360 چطوره؟

شما چی پیشنهاد می دین؟
    آیا محصولات نورتون آپدیت می شوند؟
    بله از نورتون 360 میتونید استفاده کنید اپدیت هم میشه انتی ویروس بسیار خوبیه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ازسایت نورتون نتونستم دانلودش کنم
    لطفا "یه جای معتبر به من معرفی کنید

12. این کاربر از shamy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

ازسایت نورتون نتونستم دانلودش کنم
    لطفا "یه جای معتبر به من معرفی کنید

سلام مهرشاد جان

چه عجب دوست قدیمی بعد از مدتها یه سری به ما زدی ( تحویل بگیر )
    Last edited by amir.7; 02-12-2012 at 01:47.

14. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

کسپرسکی اینترنت سکیوریتی و نسخه انتی ویروس این شرکت از تکنولوزی ضد بد افزار جدید مایکروسافت به نام (Early-Launch Anti-Malware (ELAM پشتیبانی میکنید

Kaspersky Internet Security 2013 and Kaspersky Anti-Virus 2013 fully support Microsoft’s new Early-Launch Anti-Malware (ELAM) technology

ELAM چیست؟

[Early Launch Anti malware]

این ویژگی به محصولات امنیتی اجازه میده هنگام فرایند بوت و قبل از سایر برنامه ها اجرا شده و مخربهای سیستمی رو شناسایی کنن.
    آنتی ویروسهایی میتونن از این قابلیت استفاده کنن که عضو Microsoft Virus Initiative یا MVI باشن.
    برای عضویت شرایط زیر باید رعایت بشه:

Must have an AV product in the market and have a malware research capability
    Must have an NDA in place with Microsoft
    Must be a member of EICAR or AVPD or have signed and adhere to a code of ethics
    Must have a positive reputation in the industry. This is determined solely by the MVI management

برگرفته از پستهای
    ناظر محترم انجمن (batman)

منبع

این تکنولوزی به صورت پیشفرض در ویندوز 8 غیر فعاله
    برای فعال کردن این ویزگی مراحل پایین انجام بدید
    در run تایپ کنید gpedit.msc
    در پنجره Group Policy Editor به این مسیر برید

Computer Configuration > Administrative Templates > System > Early Launch Malware

در این مسیر بر روی Early Launch Malware کلیک کنید در پنجره مقابل بر روی Boot-Start Driver Initialization Policy راست کلیک کنید و edit بزنید در پنجره باز شده
    تنظیمات بر روی enabled قرار دهید و سیستم ریستارت کنید

سلام عزیز

برای استفاده از این تکنولوژی در حالت عادی نیازی به فعالسازی از طریق Group Policy Editor نیست چون به صورت پیشفرض این حالت فعال است , در حالت پیشفرض ELAM driver ویندوز (یا درایور آنتی‌ویروسهایی که از این تکنولوژی بهره می‌برند) به درایورهایی که به عنوان بدافزار (Malware ) طبقه‌بندی شده‌اند اجازه فعال شدن حین بوت را نمی‌دهند و به سایر انواع (Good,Bad but required for boot,Unknown) اجازه فعال شدن را می‌دهند.حالا اگر شما بخواهید این حالت پیشفرض را تغییر بدهید در Group Policy Editor می‌توانید این کار را بکنید.حالت پیشفرض Not Configured است که آن را شرح دادم. حالت Disabled که این تکنولوژی را غیر فعال می‌کند و نیازی به توضیح بیشتر ندارد.حالت سوم یا Enabled شما را قادر می‌کند نوع درایورهایی را که حین بوت اجازه آغاز دارند از جدول موجود در قسمت Options اتخاب کنید:

از آنجا که ممکن است درایوری که به عنوان Bad یا Unknown طبقه‌بندی شده برای بوت ویندوز یا کارکرد صحیح بعضی نرم‌افزارهای اصلی سیستم مانند درایور کارت گرافیک یا صدا لازم باشد تغییر حالت پیشفرض ممکن است منجر به مشکلات غیرمنتظره‌ای گردد.این خالت فقط برای زمان عیب یابی سیستم (مثلا پاک کردن یک سیستم آلوده یا شناسایی عوامل ایجاد Crash یا ناپایداری سیستم ) کاربرد دارد.

ارادتمند

16. 6 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام عزیز

برای استفاده از این تکنولوژی در حالت عادی نیازی به فعالسازی از طریق Group Policy Editor نیست چون به صورت پیشفرض این حالت فعال است , در حالت پیشفرض ELAM driver ویندوز (یا درایور آنتی‌ویروسهایی که از این تکنولوژی بهره می‌برند) به درایورهایی که به عنوان بدافزار (Malware ) طبقه‌بندی شده‌اند اجازه فعال شدن حین بوت را نمی‌دهند و به سایر انواع (Good,Bad but required for boot,Unknown) اجازه فعال شدن را می‌دهند.حالا اگر شما بخواهید این حالت پیشفرض را تغییر بدهید در Group Policy Editor می‌توانید این کار را بکنید.حالت پیشفرض Not Configured است که آن را شرح دادم. حالت Disabled که این تکنولوژی را غیر فعال می‌کند و نیازی به توضیح بیشتر ندارد.حالت سوم یا Enabled شما را قادر می‌کند نوع درایورهایی را که حین بوت اجازه آغاز دارند از جدول موجود در قسمت Options اتخاب کنید:

از آنجا که ممکن است درایوری که به عنوان Bad یا Unknown طبقه‌بندی شده برای بوت ویندوز یا کارکرد صحیح بعضی نرم‌افزارهای اصلی سیستم مانند درایور کارت گرافیک یا صدا لازم باشد تغییر حالت پیشفرض ممکن است منجر به مشکلات غیرمنتظره‌ای گردد.این خالت فقط برای زمان عیب یابی سیستم (مثلا پاک کردن یک سیستم آلوده یا شناسایی عوامل ایجاد Crash یا ناپایداری سیستم ) کاربرد دارد.

ارادتمند
    ممنون از شما استاد عزیز
    در مطلبی که من در پست یکی از دوستان مطالعه کردم اشاره کرده بود این ویزگی به صورت پیشفرض غیر فعاله و برای استفاده باید ازقسمت گروپ پلیسی فعال بشه و لینک سایتی هم در این زمینه وجود داشت که میزارم اینجا تا شما هم نگاهی بندازین
    اگه توضیحات بیشتری در این زمینه داشتین خوشحال میشیم بشنویم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم شما رو بیشتر اینجا ببنیم

18. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •