تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 171 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه msa_6292's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزین من lm8600 هستش. به تازگی یه LG PRADA P940 گرفتم و بسیار راحت میتونم با استفاده از نرم افزار SMART SHARE که در داخل خود گوشی هستش، موسیقیها و تصاویر و ویدئو های گوشی رو بصورت وایرلس به تلویزیون منتقل کنم. بدون هیچ افت فریمی و بسیار با کیفیت حتی فیلمهای فول اچ دی رو به راحتی میشه پخش کرد(فقط باتری گوشی رو میخوره عینه چی...)

حالا سوال من اینه که
    میشه تصویری که در تلویزیون داره پخش میشه رو با گوشی دید؟! اگر میشه که راهش چجوریه؟!
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاش فقط کانال دیجیتال بود!!
    رو فیلمها هم همینطوره!
    روی همگام سازی AV برو روشنش کن بلنگوی تلویزیون رو تنظیم کن صدا و تصویر رو میتونی هماهنگ کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    تلویزین من lm8600 هستش. به تازگی یه LG PRADA P940 گرفتم و بسیار راحت میتونم با استفاده از نرم افزار SMART SHARE که در داخل خود گوشی هستش، موسیقیها و تصاویر و ویدئو های گوشی رو بصورت وایرلس به تلویزیون منتقل کنم. بدون هیچ افت فریمی و بسیار با کیفیت حتی فیلمهای فول اچ دی رو به راحتی میشه پخش کرد(فقط باتری گوشی رو میخوره عینه چی...)

حالا سوال من اینه که
    میشه تصویری که در تلویزیون داره پخش میشه رو با گوشی دید؟! اگر میشه که راهش چجوریه؟!
    ممنون

نخیر راهی واسه این کار فکر نکنم باشه، برعکسش رو میتونید انجام بدید، یعنی تصویر خود گوشی رو میتونید رو تلویزیون share کنید یعنی مثل این میمونه که شما لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کنید! منتها این روش بی سیم انجام میشه، برای اینکار هم باید گوشی ( و یا لپ تاپ شما) از تکنولوژی WIDI پشتیبانی کنه

4. 2 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه msa_6292's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نخیر راهی واسه این کار فکر نکنم باشه، برعکسش رو میتونید انجام بدید، یعنی تصویر خود گوشی رو میتونید رو تلویزیون share کنید یعنی مثل این میمونه که شما لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کنید! منتها این روش بی سیم انجام میشه، برای اینکار هم باید گوشی ( و یا لپ تاپ شما) از تکنولوژی WIDI پشتیبانی کنه
    خیلی ممنون. ولی من تبلیغ رسمی خود ال جی رو دیدم (برای همین مدل تلویزیون بود)که باید از جلوی تلویزیون میرفت اونور و به خاطر اینکه تصاویر رو از دست نده، تصویر تلویزیون رو مینداخت رو موبایل و از تو اون میدید!
    فکر کنم دیگه وقتی تو تبلیغ هست، حتماً میشه دیگه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

روی همگام سازی AV برو روشنش کن بلنگوی تلویزیون رو تنظیم کن صدا و تصویر رو میتونی هماهنگ کنی.
    داداش این برای تلویزوین دیجیتال کاربرد نداره متاسفانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون. ولی من تبلیغ رسمی خود ال جی رو دیدم (برای همین مدل تلویزیون بود)که باید از جلوی تلویزیون میرفت اونور و به خاطر اینکه تصاویر رو از دست نده، تصویر تلویزیون رو مینداخت رو موبایل و از تو اون میدید!
    فکر کنم دیگه وقتی تو تبلیغ هست، حتماً میشه دیگه!
    من که تاحالا تو هیچکدوم از بروشور ها و معرفی های ال جی همچین چیزی ندیدم، کار نداره برید تو سایت ال جی و مدل دستگاهتون رو سرچ کنید ببینید همچین قابلیتی داره یا نه، من که با تمام تنظیماتش ور رفتم ولی همچین گزینه ای ندیدم

8. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان سلام
    ما یه تلوزیون 42lm64100 خریدیم که باهاش چندتا مشکل دارم
    1 اولیش که خیلی مهمه موقعی که تصویر سیاه میشه یا تلوزیون روشن میکنم اون موقعی که تصویر سیاهه یه لک های سفیده کم رنگی هر 4 گوشه تلوزیون دیده میشه مشکلش چیه
    2 وقتی فلش میزنم و دکمه ضبط رو میزنم که از تلوزیون دیجیتال فیلمی ضبط کنم اول میگه بزن فلشو به پورت 1 که میزنم به پورت یک دوباره سعی میکنم که ضبط کنم میگه دستگاه شما از عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه یا حتما باید هارد باشه
    3 - وقتی که از منوی سریع فلشو خارج میکنم وقتی که دارم از پورت فلشو در میارم میکه احتیاط دستگاه جدا شد که من بصورت ایمن جداش کرده بودم ولی این ارورو میده
    4-قیمت کنترل جادویی چنده؟
    5- اما سواله دیگه که داشتم خونده بودم که دقیقا یادم نیست تو بروشور تلوزیون بود یا تو اینترنت اگه تصویر 15 دقیقه بدون هیچ تغییری باشه واسه پیسکلای تلوزیون ضرر داره و اونو میسوزونه
    6-حجم اپدیت کردن چقدره ایا اگه اپدیت بشه گارانتی میپره
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین مخصوصا سوال 1 کو که خیلی مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

حالا سوال من اینه که
    ممنون
    آره عزیزم . کاری نداره . فقط باید نرم افزار مخصوص تلوزیونتون رو نصب کنید . مثال می زنم. من گوشی آیفون دارم . تلوزیونم هم سامسونگ هست . نرم افزار samsung control رو دانلود کردم و روی گوشیم نصب کردم . به راحتی تو محدوده ای که wifi وصله می تونم تصویر تلوزیون رو روی گوشیم ببینم و تلوزیون رو هم کنترل کنم . فقط حواست باشه که تصویر فقط از کانالهای آنتن و مه.وار.ه قابل دیدنه و وقتی از روی فلش یا دی وی دی پخش می شه تصویر قابل دیدن نیست . شما که گوشیت اندرویده توی google play یا بازار بگرد ببین نرم افزارش رو پیدا می کنی یا نه

11. 2 کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان کدوم کشور تو smart tv بیشترین برنامه را داره؟
    من روی ایران گذاشتم که خیلی کمه برنامه یا بازیهاش

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستان سلام
    ما یه تلوزیون 42lm64100 خریدیم که باهاش چندتا مشکل دارم
    1 اولیش که خیلی مهمه موقعی که تصویر سیاه میشه یا تلوزیون روشن میکنم اون موقعی که تصویر سیاهه یه لک های سفیده کم رنگی هر 4 گوشه تلوزیون دیده میشه مشکلش چیه
    2 وقتی فلش میزنم و دکمه ضبط رو میزنم که از تلوزیون دیجیتال فیلمی ضبط کنم اول میگه بزن فلشو به پورت 1 که میزنم به پورت یک دوباره سعی میکنم که ضبط کنم میگه دستگاه شما از عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه یا حتما باید هارد باشه
    3 - وقتی که از منوی سریع فلشو خارج میکنم وقتی که دارم از پورت فلشو در میارم میکه احتیاط دستگاه جدا شد که من بصورت ایمن جداش کرده بودم ولی این ارورو میده
    4-قیمت کنترل جادویی چنده؟
    5- اما سواله دیگه که داشتم خونده بودم که دقیقا یادم نیست تو بروشور تلوزیون بود یا تو اینترنت اگه تصویر 15 دقیقه بدون هیچ تغییری باشه واسه پیسکلای تلوزیون ضرر داره و اونو میسوزونه
    6-حجم اپدیت کردن چقدره ایا اگه اپدیت بشه گارانتی میپره
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین مخصوصا سوال 1 کو که خیلی مهمه

1.مشکلیه که در خیلی LED ها وجود داره، برای برطرف کردنش باید وقتی در شب یا جای تاریک TV میبینید نورو کم کنید تا جلوی نشت اضافی نور زمینه گرفته بشه.
    اگه تو تصاویر روشن و رنگی مشکل عدم توازن نور تو قسمتهای مختلفو نداشته باشید زیاد چیز جدی نیست و گارانتی هم بگید کاری نمیکنه.

4. فک کنم الان حدود 200 تومن یا بیشتر، یه امتحان کنید ببینید اگه mouse یا keyboard با wireless بهش وصل بشه به نظر من اقتصادی تره که با هزینه 100 تومن یه ست mouse و keyboard وایرلس تهیه کنید و با اونا کار کنید، منتهی اگه به مدلهای LG وصل شه، چون سامسونگ خودمون داریم میدونم وصل میشه، LG رو امتحان نکردم.

5. ضرر شاید داشته باشه مخصوصا اگه تصویر در حالت VIVID باشه یا کنتراست و رنگ تصویرو زیاد کرده باشید اما به این سرعت و با 15 دقیقه در LED و LCD ها بعیده اتفاقی بیافته.

6.تو شرایط گارانتی گلدیران حتما دربارش نوشته، و اینکه خود سایت گلدیران هم آپدیت میزاره تو سایتش، آپدیتای خود گلدیرانو استفاده کنید.

14. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •