تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 421 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aristar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو قلب دوستان

پيش فرض

ما همکلاسی بودیم و هردو 20 سالمونه
    و فقط تونستم میلش بگیرم
    ممنون
    خب قصدتون دقیقا چیه؟دوستی؟ازدواج؟
    اینا هر کدوم با هم فرق داره و یک چیز جدا از هم هستن تقریبا (البته با توجه به فرهنگ جامعه ما)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aristar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو قلب دوستان

پيش فرض

ببخشید سوال میکنم چون تجربه نداشتم
    الان مگه چیکار میخوان بکنن که باید بعد از صفر باشه؟
    خب من دقیق متوجه نشدم شما گزینه ای رو برای ازدواج مد نظر دارین؟که فکر کنم داشته باشین!چون من خودم دقیقا یادمه اولین بار که این حرفو زدم خانواده دقیقا همین رو گفتن که کسی رو مد نظر داری؟

بعدش شما شرایط اولیه رو برای ازدواج دارین؟از لحاظ مادی!روحی!و ....؟؟
    این حرفا که میخام بگم احتمال زیاد خانواده بهت میگن!که تو کار نداری میخای از کجا پول بیاری؟یا مثلا با این کاری که تو داری چجوری میخای زندگی بچرخونی؟
    یا یک سوالای این چنینی!
    برای همین باید از قبل آمادگی داشته باشی که بقول معروف زود کیش و مات نشی!چون اگر خانواده تا به امروز پا پیش نذاشتن یعنی چندان میلی به این امر ندارن و مشخصا اگر شما هم بگی مخصوصا از جانب پدرتون مخالفت میشه!

پیشنهاد اینکه به خواهرتون بگین کار کاملا اشتباهیه!چون شما اولا جرات و جربزه خودتون رو نشون بدین!و خودتون حتما باید بگین!

3. این کاربر از Aristar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

اگر شرايط فرآهم باشه و شخص كار و پول داشته باشه، خانواده خودش پيشنهاد ازدواج و مستقل شدن رو ميده

5. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان و اساتید محترم سلام
    دستم به دامنتون (!) لطفا کمکم کنید
    تو یه شرکتی به صورت پاره وقت کار می کنم که...
    که همکارانم در شرکت همیشه به تیپ و لباس و لوازمم به اصطلاح گیر می دهند و با گفتن جملات ""عجب مایه دار هستی"" ""خوش به حالت چه کت و چه لباس و چه فلش(!) و چه عینک قشنگی!!"" یا با گفتن جمله ی بسیار زجر اور""تو که بابات رئیسه معلومه که باید این طور لباس بپوشی..."""در حالی که مدل لباس هایم کاملا عادی هست
    زمانی که همکارمون ماشین خرید من با کلمات مودبانه ای که از این تاپیک توسط شما اساتید یاد گرفتم به ایشان تبریک گفتم........اما وای اون روزی رو که من یه چیزی حتی کم ارزش مثلا یه خودکار(!) خریده باشم اونقدر با زخم زبونشان نیش می زنند تا کفرم در بیاد

خواهشا در این مواقع که همکارانم شروع به گفتن جملات کنایه ای ذکر شده در بالا می کنند چی کار باید بکنم؟؟؟چه چیزی بگویم که هم مودبانه و هم کوبنده باشه
    به خاطر متن طولانی عذر خواهی می کنم
    و ممنونم از حسن توجه شما

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

که همکارانم در شرکت همیشه به تیپ و لباس و لوازمم به اصطلاح گیر می دهند و با گفتن جملات ""عجب مایه دار هستی"" ""خوش به حالت چه کت و چه لباس و چه فلش(!) و چه عینک قشنگی!!"" یا با گفتن جمله ی بسیار زجر اور""تو که بابات رئیسه معلومه که باید این طور لباس بپوشی..."""در حالی که مدل لباس هایم کاملا عادی هست
    زمانی که همکارمون ماشین خرید من با کلمات مودبانه ای که از این تاپیک توسط شما اساتید یاد گرفتم به ایشان تبریک گفتم........اما وای اون روزی رو که من یه چیزی حتی کم ارزش مثلا یه خودکار(!) خریده باشم اونقدر با زخم زبونشان نیش می زنند تا کفرم در بیاد

خواهشا در این مواقع که همکارانم شروع به گفتن جملات کنایه ای ذکر شده در بالا می کنند چی کار باید بکنم؟؟؟چه چیزی بگویم که هم مودبانه و هم کوبنده باشه
    و ممنونم از حسن توجه شما
    سلام
    البته نمیگم این جملات خوب هستن، ولی مطمئنی شوخی نیست؟!
    بالاخره اینم یه نوع روش ارتباط برقرار کردنه دیگه

شما هم خیلی حساسیت نشون بدی، اونا دست میگیرن.... بگو قابل شما رو نداره... به پای کت شما نمیرسه البته

8. 3 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب من دقیق متوجه نشدم شما گزینه ای رو برای ازدواج مد نظر دارین؟که فکر کنم داشته باشین!چون من خودم دقیقا یادمه اولین بار که این حرفو زدم خانواده دقیقا همین رو گفتن که کسی رو مد نظر داری؟

بعدش شما شرایط اولیه رو برای ازدواج دارین؟از لحاظ مادی!روحی!و ....؟؟
    این حرفا که میخام بگم احتمال زیاد خانواده بهت میگن!که تو کار نداری میخای از کجا پول بیاری؟یا مثلا با این کاری که تو داری چجوری میخای زندگی بچرخونی؟
    یا یک سوالای این چنینی!
    برای همین باید از قبل آمادگی داشته باشی که بقول معروف زود کیش و مات نشی!چون اگر خانواده تا به امروز پا پیش نذاشتن یعنی چندان میلی به این امر ندارن و مشخصا اگر شما هم بگی مخصوصا از جانب پدرتون مخالفت میشه!

پیشنهاد اینکه به خواهرتون بگین کار کاملا اشتباهیه!چون شما اولا جرات و جربزه خودتون رو نشون بدین!و خودتون حتما باید بگین!

خواستگاری دیگه
    بعضی از مادر پدر ها هستند کلا این جور کارهای خواستگاری و عقد و حتی خرید رو توی ماه محرم و صفر انجام نمیدن
    تا اخر صفر هم که چیزی نمونده
    یه چند روزی صبر کنید
    اگر شرايط فرآهم باشه و شخص كار و پول داشته باشه، خانواده خودش پيشنهاد ازدواج و مستقل شدن رو ميده
    گزینه رو دارم برای ازدواج ، که به غیر از خودم و عروس خانوم! مادر ایشون هم راضین به وصلت ما ، البته با کلی شرط که منم قبولشون کردم
    بعد یه نکته ای که هست من همین الان که نمی خوام برم عروسی کنم ، فقط به خانواده می خوام بگم همچین فردی هست که میخوام در یکی دو سال آینده باهاش ازدواج کنم
    آمادگی روحی دارم ، ولی مادی نه هنوز

حالا واسه خواستگاری که خیلی زوده

خب همینجوری نمیشه نشست تا یه روز که خانواده بگن بیا بریم برات زن بگیریم ، آدم خودشم باید یه فعالیتی بکنه

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

و ممنونم از حسن توجه شما
    ناراحت نشید ولی به قول خودمون سوسول هستید. این واژه رو من هم به چند تن از دوستان خر خون میگم ولی با لحنی دیگر و مضمونی مثل این.
    من به شما توصیه می کنم که هم رنگ با اونا باشید و یه کم خاکی باشید که اونا شما رو مقابلشون نبینند بلکه در کنار شما باشند.

11. 2 کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ناراحت نشید ولی به قول خودمون سوسول هستید. این واژه رو من هم به چند تن از دوستان خر خون میگم ولی با لحنی دیگر و مضمونی مثل این.
    من به شما توصیه می کنم که هم رنگ با اونا باشید و یه کم خاکی باشید که اونا شما رو مقابلشون نبینند بلکه در کنار شما باشند.
    اتفاقا اگه هم رنگ اونا بشن و خاكي بشن ، شوخي ها و تيكه هاي بيشتري پيامدش هست ! اين يعني تاييد كار هاي اونا !

خب اگه از اين كار بدتون مياد ،‌ بهترين كار محل نگذاشتنه ! يعني وقتي كه چنين شوخي هايي با شما كردن هيچ گونه عكس و العملي نشون ندين !

13. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اتفاقا اگه هم رنگ اونا بشن و خاكي بشن ، شوخي ها و تيكه هاي بيشتري پيامدش هست ! اين يعني تاييد كار هاي اونا !

خب اگه از اين كار بدتون مياد ،‌ بهترين كار محل نگذاشتنه ! يعني وقتي كه چنين شوخي هايي با شما كردن هيچ گونه عكس و العملي نشون ندين !
    سلام .البته از این به بعد همین کار امر رو رویه ی کارم قرار می دم ...
    راستی حتی یه بار برگشتم بهشون گفتم که از این حرف هاتون خوشم نمیاد...اما انگار نه انگار
    این حرف هایی هست که به خودم می زنند ...بماند حرف هایی که پشت سر و در نبودم می زنند...!
    حتی می خواستم محل کارمو عوض کنم که یه بنده خدایی بهم گفت""عوض کردن محل کار یعنی عدم تواناییت در حل مشکل و فرار از اون مشکل و مساله ی موجود.""
    در تکمیل عرایضم ...این قضیه حدود 2 سال هست که شروع شده!!!
    و و و و من از همکارانم 7 8 سال کوچک تر هستم که همین قضیه دستشون رو برای گفتن هر کلمه و جمله ی ناشایسته ای باز می کنه !!

سلام
    تعریف از خود نباشه !!!...اما اصلا مغرور و یا شبیه کسانی نیستم که به اصلاح "خودشون رو میگیرن""سوسول دیگه چیه؟؟!!نه بابا نیستم
    وای به اون روزی که بخوام مغرور بازی (!)هم در بیارم .
    که شروع کننده قصه جدیدی هست!!
    Last edited by حمید031090; 01-01-2014 at 13:44.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

1

گزینه رو دارم برای ازدواج ، که به غیر از خودم و عروس خانوم! مادر ایشون هم راضین به وصلت ما ، البته با کلی شرط که منم قبولشون کردم
    بعد یه نکته ای که هست من همین الان که نمی خوام برم عروسی کنم ، فقط به خانواده می خوام بگم همچین فردی هست که میخوام در یکی دو سال آینده باهاش ازدواج کنم
    آمادگی روحی دارم ، ولی مادی نه هنوز

حالا واسه خواستگاری که خیلی زوده

خب همینجوری نمیشه نشست تا یه روز که خانواده بگن بیا بریم برات زن بگیریم ، آدم خودشم باید یه فعالیتی بکنه
    با عرض پوزش شما بالای 22 هستید یا زیر 22 ؟

16. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •