تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 152 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1516

نام تاپيک: Galaxy Note » گوشی/تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 5.3 اینچ

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم این برنامه به اینترنت اجتیاچ داره . من که استنفاده ای ازش ندارم

3. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان مشکل اساسی واس گوشیم پیش اومده یعنی دوتا مورد با هم تو یه روز واسم پیش اومد دیروز صبح ک از خواب بیدار شدم گوشیم از رو تختم افتاد کف سر سرامیک خواب آلود گوشیمو برداشتم ولی مشکلی واسش پیش نیومده بود بعد من سر کار از یه شارژر متفرقه واسه شارژ گوشیم استفاده میکردم تقریبا چند ماه ازش استفاده میکردم ولی یهو دیدم گوشیم صدا میده انگار که هی یکی داره کابل شارژو از گوشی میکنه دوباره وصلش میکنه در ضمن موقه کار با گوشی یهو میرفت رو مد فرامین صوتی من گفتم احتمالا یه رام عوض کنم مشکلش بر طرف شه ولی بع تعویض رام گوشی موقع start up ارور میئده بعنوان مثال میگه android .com متوقف شده یا google.com متوقف شده الان گوشی میاد بالا ولی هیچ کاری باهاش نمیشه کرد و بشدت کند شده طوری ک دیگه نمتونم وارد منو بشم و گوشیمو وایپ کنم الان چنتا رام هم عوض کردم بازم همین مشکلو داره...موندم بخدا دیگه نمدونم چ کار کنم...شاید یه وایپ کلی کنم و دوباره رام بریزم درست شه در غیر این صورت باید دنبال یه تعمیر کار درست حسابی باشم..من تو کرجم واسه تعمیر کجا ببرم که حرفه ای باشن؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوستان مشکل اساسی واس گوشیم پیش اومده یعنی دوتا مورد با هم تو یه روز واسم پیش اومد دیروز صبح ک از خواب بیدار شدم گوشیم از رو تختم افتاد کف سر سرامیک خواب آلود گوشیمو برداشتم ولی مشکلی واسش پیش نیومده بود بعد من سر کار از یه شارژر متفرقه واسه شارژ گوشیم استفاده میکردم تقریبا چند ماه ازش استفاده میکردم ولی یهو دیدم گوشیم صدا میده انگار که هی یکی داره کابل شارژو از گوشی میکنه دوباره وصلش میکنه در ضمن موقه کار با گوشی یهو میرفت رو مد فرامین صوتی من گفتم احتمالا یه رام عوض کنم مشکلش بر طرف شه ولی بع تعویض رام گوشی موقع start up ارور میئده بعنوان مثال میگه android .com متوقف شده یا google.com متوقف شده الان گوشی میاد بالا ولی هیچ کاری باهاش نمیشه کرد و بشدت کند شده طوری ک دیگه نمتونم وارد منو بشم و گوشیمو وایپ کنم الان چنتا رام هم عوض کردم بازم همین مشکلو داره...موندم بخدا دیگه نمدونم چ کار کنم...شاید یه وایپ کلی کنم و دوباره رام بریزم درست شه در غیر این صورت باید دنبال یه تعمیر کار درست حسابی باشم..من تو کرجم واسه تعمیر کجا ببرم که حرفه ای باشن؟؟
    خوب شما باید تمام کاراهایی که فکر میکنید درستش میکنه رو انجام بدید بعد سراغ تعمیر برید ... بهترین تعمیرگاه هم همون پارس مایکروتل تقاطع سهروردی پلاک 85 هستش ...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مورد فورس کلوز رو با یه فول وایپ میتونین حل کنین. باقی مشکلا رو نمیدونم !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

کسی میدونه که نوت1 nfc داره یا نه ؟ یعنی بچسبونمش به اس 3 میشه انتقال فایل کرد؟

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب شما باید تمام کاراهایی که فکر میکنید درستش میکنه رو انجام بدید بعد سراغ تعمیر برید ... بهترین تعمیرگاه هم همون پارس مایکروتل تقاطع سهروردی پلاک 85 هستش ...
    گوشیمو با یه ریست فکتوری رذیف کردم ولی هنوز مشکلات قبلی برقرارن و وقتی میزنم تو شارژ هی شارژ قطع و وصل میشه جالبه این حالت برای حالت usb storage نیز هست و تند تند قطع و وصل میشه و جالبتر اینه که با برنامه odin راحت گوشی شناخته میشه و ب راحتی رام عوض میکنم واقعا نمیدونم مشکل از کجاست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی میدونه که نوت1 nfc داره یا نه ؟ یعنی بچسبونمش به اس 3 میشه انتقال فایل کرد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NFC support (optional)

تو اندروئید 4.1.1 گزینه s beam اضافه شده بود ولی من تست نکردم طبیعتا باید بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

NFC support (optional)

تو اندروئید 4.1.1 گزینه s beam اضافه شده بود ولی من تست نکردم طبیعتا باید بشه
    نمیدونم چرا تو مشخصات گلکسی اس3 اصلا nfc نمیبینم.ولی برای نوت1نوشته.قضیه آپشنال که نوشته چیه؟
    منظورم اینه که نوت1 رو به یه نوت 1 دیگه یا گلکسی اس3 بچسبونیم تاثیری داره؟
    اگه میشه لینک 4.1.1 رو بهم بده

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نمیدونم چرا تو مشخصات گلکسی اس3 اصلا nfc نمیبینم.ولی برای نوت1نوشته.قضیه آپشنال که نوشته چیه؟
    منظورم اینه که نوت1 رو به یه نوت 1 دیگه یا گلکسی اس3 بچسبونیم تاثیری داره؟
    اگه میشه لینک 4.1.1 رو بهم بده
    من دو تا رام کوک شده ریختم خوب نبودن ولی اینی که فرزین صفحه قبلی لینک داده خوبه

یه 4.0.4 بزن روت کن بعد اینو از ریکاوری نصب کن .. هنوز رام رسمی نیومده این لیک شدست

12. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •