چگونه باور کنیم که دیگری راز ما را نگهداری خواهد کرد، در صورتی که خودمان از نگهداریش عاجز بودیم!!!
لاروشفوکولد
چگونه باور کنیم که دیگری راز ما را نگهداری خواهد کرد، در صورتی که خودمان از نگهداریش عاجز بودیم!!!
لاروشفوکولد
![]()
بچه که بودم به من مي گفتند هر کسي ميتواند رييس جمهور بشود.کمکم دارم
باور مي کنم.
کلارنس دارو
When i was a boy I was told that anybody could become President.I'm
beginning to believe it.l
Clarence Darrow
پاسخ سوال های شما واقعا مفصله؛ در آمریکا تنها چیزی که میخوان بدونن اینه که آدم با کی میخوابه !
------------------------------
سوزان ساراندون-در یک کنفرانس مطبوعاتی در اروپا
با یک درخواست مودبانه و یک اسلحه آدم بیشتر گیرش میاد، تا فقط با یک درخواست مودبانه .
---------------------------------
آل کاپون
جرج آلن : اگر کسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته ميمانند، ميشکنند
سی فوستر : همین قدر که برای بدست آوردن آرزوئی اراده کنیم ، یک گام بلند در راه نیل بدان برداشته ایم .
اگر بزرگی و عظمت را آرزو می کنی آن را فراموش کن و دنبال حقیقت برو ، آنگاه به هر دو خواهی رسید ، هم حقیقت و هم عظمت ...
سنگا
انسان دانا به جای آنکه در انتظار رسیدن یک فرصت خوب در زندگی باشد خود آن را به وجود می آورد
فرانسیس بیکن
ممکن است مردیکه دائم سؤال می کند ابله به نظر برسد . ولی کسیکه هرگز سؤال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند .
لوئی پاولز
من در زمان خودم با معدود افرادي مواجه شدم كه اشتياق شديدي به كار سخت داشتند. خوشبختانه همه آنها همكاران من بودند.
بيلگلد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)