0من پارسال زبان رو 60 زدم و نسبت به وقتی که گذاشتم خیلی خوبه مسلما امسال میخوام ببرمش بالای 90 !پارسال تنها کاری که کردم این بود که کلمات رو از آخر کتاب شهاب اناری رو لایتنر کردم و ردینگ های کانون و کنکور های سال قبل! هیچ تست دیگه ای نزدم! سرعت ردینگم هم خوب بود ولی چون کنکور فراموش کردم ساعت ببرم ردینگ دوم رو نرسیدم یعنی 4 تست + 2 تست گرامر که عمدم نخوندم! به نظر من ردینگ های کانون از ریدیگ کنکور سخت تر بود
من پیشنهاد می کنم کلمات رو خوب بخون + آزمون های کانون + کنکور های 2 سه سال قبل (88 89 90 می شه 48 تا ردینگ ) اینا تو رو تا 70 می رسونه!
به نظر من معاف هم تست های 4 سال قبل رو بزنی کافیه ! چون من دین و زندگیم خیلی ضعف بود ( نمره سوم 9 ) دو دفعه از رو همگامان خوندم تو آزمون های نتیجه نمی گرفتم ( آزمون های جامع کنکور یکی شدم 35 بعدی28 و 33 ) هفته آخر کنکور های 2 سال قبل رو خوندم زدم 70 ( همش تکراره ! مثلا از 88 هنر رفته 89 تجربیخارجاز کشورو .. همین جور می چرخه و همه آیات مورد سوال قرار نمی گیره معمولا)
دوستان من اند ردینگ خیلی سبز رو دارم اون یکی کتاب فقط تست کلمه و گرامر داره یا چیز دیگه ای هم هست؟