تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 134 از 337 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام
    من یه مدم , اکسس پینت هر 2تی پی لینک دارم مدمم
    TD-8841
    و اکسس هم TL-WR941N_WR941ND

من میخوام اینا رو جوری تنظیم کنم که هم هر سیستمی آمد داخل از شر ها استفاده کنه هم از اینترنت الان اینترنت روی مدم شر هست با PPPoE می خوام به این وایر لس رو وصل کنم
    من یه پی سی دارم که می خوام با کابل وصلش کنم به شبکه چند تا گوشی و لپ تاپ هم با وای فای
    حالا کسی میتونه هم کمک کنه من اینا رو تنظیم کنم

کمک !!!
    Last edited by iilliya; 09-10-2009 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کسی نبود به کمک من بیاد

راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشه

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    من یه مدم , اکسس پینت هر 2تی پی لینک دارم مدمم
    TD-8841
    و اکسس هم TL-WR941N_WR941ND

من میخوام اینا رو جوری تنظیم کنم که هم هر سیستمی آمد داخل از شر ها استفاده کنه هم از اینترنت الان اینترنت روی مدم شر هست با PPPoE می خوام به این وایر لس رو وصل کنم
    من یه پی سی دارم که می خوام با کابل وصلش کنم به شبکه چند تا گوشی و لپ تاپ هم با وای فای
    حالا کسی میتونه هم کمک کنه من اینا رو تنظیم کنم

کمک !!!
    سلام
    راستش من تاحالا همچین کاری نکردم. ولی راهنمای روتور شما رو از سایتش دانلود کردم. از صفحه 8 به بعد خیلی تر و تمیز توضیح داده که چطور اون رو به pc و مودم وصل کنید و بعدش هم چطور تنظیماتش رو انجام بدین.

طبق راهنمائی هاش پیش رفتین؟ به کجا رسیدین؟؟

راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشه
    شاید طرف ، کابل" کراس " واست ساخته که واسه وصل کردن دوتا سیستم بطور مستقیم بکار میره. تو عکس زیر تفاوت کابل cross و شبکه معمولی مشخصه:

ترتیب چیدن سیم های داخل کابل معمولی ، در دوسر اون یکسانه ولی تو کابل cross یکی نیستن. شما دو سر کابل رو بگیر کنار هم . اگه ترتیب چیدن سیم ها از راست به چپ یکی بود کابل معمولیه و اگه نبود باید ببری واست جابجاشون کنه.
    ترتیب رنگ بالا استاندارده و حتما نباید مثل عکس بالا باشه. ولی نحوه جابجائب هاشون باید به همین ترتیب باشه.
    Last edited by a6l3i; 09-10-2009 at 21:26.

4. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    راستش من تاحالا همچین کاری نکردم. ولی راهنمای روتور شما رو از سایتش دانلود کردم. از صفحه 8 به بعد خیلی تر و تمیز توضیح داده که چطور اون رو به pc و مودم وصل کنید و بعدش هم چطور تنظیماتش رو انجام بدین.

طبق راهنمائی هاش پیش رفتین؟ به کجا رسیدین؟؟

شاید طرف ، کابل" کراس " واست ساخته که واسه وصل کردن دوتا سیستم بطور مستقیم بکار میره. تو عکس زیر تفاوت کابل cross و شبکه معمولی مشخصه:

ترتیب چیدن سیم های داخل کابل معمولی ، در دوسر اون یکسانه ولی تو کابل cross یکی نیستن. شما دو سر کابل رو بگیر کنار هم . اگه ترتیب چیدن سیم ها از راست به چپ یکی بود کابل معمولیه و اگه نبود باید ببری واست جابجاشون کنه.
    ترتیب رنگ بالا استاندارده و حتما نباید مثل عکس بالا باشه. ولی نحوه جابجائب هاشون باید به همین ترتیب باشه.

اول کابل رو بگم که چک کرده بودم نه کراس نبود سر همین داستان هم تعجب کردم

خب وایر لس هم باشه تا سه شنبه من این 3روز دانشگام بعد دیگه حال ندارم تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    تو شرکت ما فایل های که رو Ftp هست بدون مشکل توسط کامپیوتر من باز میشه ولی فایل های شیر شیده یه کامپیوتر نمیتونم ببینم یعنی برای مثال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    vرو باز میکنه ولی 168.192.5.7// یعنی همون آدرس بدون Ftp رو باز نمیکنه میتونید راهنماییم کنید؟ لطفا
    Last edited by omidsh501; 10-10-2009 at 16:50.

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام.
    دوستان من قصد استفاده از یک نرمافزار خارجی رو داشتم که تو توضیحاتش نوشته بود
    اگر موفق به نصب نشدید باید از IPv6 استفاده کنید منم کلی دنبال این IPv6 گشتم تازه
    فهمیدم پرتکل نه برنامه.
    خوب کلی مقاله درباره اون بود ولی هیچ کسی درباره
    پیکربندی و نصبش توضیح نداده بود به سختی این چند سطر رو
    پیداکردم حالا بعد از نصب باید برای پیکر بندی چیکار کنم.
    یا این netsh چیکار میکنه میشه تیک پروتکل قبلی رو برداشت
    با همین جدیده کار کرد.

براي نصب IPV 6 . مراحل زير را دنبال نمايد:
    1- ابتدا به Control Panel وارد شده و دوباره روي آيکون Network Connection کليک نماييد.
    2- بر روي آداپتور شبکه اي که قصد فعال ساختن IPV 6 را داريد کليک راست نماييد و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
    3- بر روي Install کليک نماييد.
    4- از ليستي از انتخاب هاي نصب، گزينه Protocol را بپذيريد و بعد روي دکمه Add کليک نماييد.
    5- مورد Microsoft TCPIP Version را بپذيريد و بعد روي دکمه OK کليک نماييد.
    IPV 6 يک رابط گرافيکي تميز ارائه نمي دهد که مثل پيکربندي IPV 6 را از طريق يک پوشه خط فرمان جديد که netsh نام دارد تنظيم و پيکربندي نماييد. شما مي توانيد netsh را از طريق خط فرمان چه با گزينه (Option )‌ و چه بدون آن صدا بزنيد. وقتي از طريق گزينه ها فراخواني نموديد، Netsh عمليات خواسته شده شما را انجام مي دهد. احضار netsh بدون هيچ پارامتري شما را وارد پوشه اي مي کند که از ان مي توانيد يک ليست کامل از فرامين netsh را با تايپ علامت؟ به دست آوريد.

یا

ويندوز XP مجهز به نسخه IPv6 نسل جديد مي باشد.متاسفانه اين IP شما خيلي پيشرفته تر از خدماتي است كه ISP ها يا شركت هاي خدمات رساني اينترنتي در اختيار شما مي گذارند و كاربران مي توانند تنها در شبكه LAN خود ،از تمامي امكانات اين IP ها استفاده كنند و آن را تجربه كنند.كاربران مي توانند با ورود به بخش RUN وتايپ كلمه "IPV6 INSTALL" و سپس تايپ IPV6 /?"" در خط فرمان اطلاعات بيشتري در اين زمينه كسب كنند. اگر شما نمي دانيد IPV6چيست ، نگران نباشد و خود را اذيت نكنيد.
    7- كاربران اين ويندوز مي توانند از بعضي از وظايف معمول ويندوز خود خلاصي يابند .كافيست تنها با ورود به قسمت RUN و تايپ TASKKILL/PID و وارد كردن شماره وظيفه ويندوز مورد نظر آن را از كار بياندازند.همچنين كاربران مي توانند با وارد كردن كلمه TASKLIST اطلاعاتي كامل در رابطه با تمامي وظايف ويندوز را بدست آورند.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام .
    لطفا کمک کنید و اگه جای این سوال اینجا نیست راهنمایی کنید.
    من تو دانشگامون میخوام gg بازی کنم ولی فایروال kerio اجازه نمیده. میخواستم ببینم چه جوری میشه این و از کار انداخت.
    در ضمن به سرور هم دسترسی دارم.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام ، کارت شبکه گیگابیت چی بخرم؟ می دونم که اینتل بهترین هست! ولی تو ایران نیست اگه باشه 30 35 تومنه و میدونم که D-Link 530T که همه جا گیر میاد آشغاله! چون اولا CPU Load ش خیلی زیاده و ثانیا در عمل سرعتش در بهترین حالت حدود 500 mbps هستش! ( اون اینتل که گفتم Intel Pro 1000 GT و Intel Pro 1000 CT که بهترین هستن حدود 800 mbps ) تو مشهد اینا گیر میاد:
    برپایه چیپ Realtek 8169S-32
    کد:
    کد:
    این سه مدل هست:
    20000 تومن -------------> CNet ProG-2000S
    کد:
    21000 تومن -------------> LevelOne GNC-0105T
    کد:
    22000 تومن -------------> SMC 9452TX
    کد:
    بر پایه چیپ IC + IP1000A LF
    کد:
    کد:
    این یه مدل گیر میاد:
    20000 تومن -------------> ASUS NX1101
    کد:
    Last edited by Masoud.Neshat; 11-10-2009 at 22:25.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من کامپیوترم وایرلس نداره قطعه هست که بشه بهش وایرلس اضافه کرد ؟ قیمتش چه قدره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من کامپیوترم وایرلس نداره قطعه هست که بشه بهش وایرلس اضافه کرد ؟ قیمتش چه قدره ؟
    کارت شبکه وایرلس
    قیمت رو نمی دونم فکر کنم 9 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •