فک کنم شامپوی کتوکتونازول استفاده کنی خوب شه ولی حتما یه دکتر برو شاید عصبی باشه (استرس)
فک کنم شامپوی کتوکتونازول استفاده کنی خوب شه ولی حتما یه دکتر برو شاید عصبی باشه (استرس)
واقعا بعد از یک ماه استفاده از فیناستراید ایرانی سها ، توصیه میکنم اصلا ایم دارو رو برای ریزش مو مصرف نکنید، اثرش در مقایشه با فینپشیا هندی خیلی کمتر بود و عوارض بیشتر ، یکی اینکه روی پیشونی من یکم چروک بوجود اومد، صورتم هم تیره و سیاه داشت میشد، از وقتی که فینپشا رو دوباره استفاده کردم، خیلی بهتر شدم و ربزش تقریبا قطع شده
دوستانی که ریزش مو دارن ( مطمئناً تا الآن شامپوهای زیادی مصرف کردین) از نظر خودتون بهترین شامپو که مصرف کردین چی بوده؟!
ریزش مو ارثی ندارم ولی باز میریزه
خودم فکر میکنم از موقعی که کلیر استفاده کردم، مقدار ریزش مو بیشتر شد !!!
الآن میخوام برم سمت فولیکا ببینم چی میشه.
ویزیت پزشک متخصص مو با دفترچه میشه زیر 20تومن. به نظر من اصلا ارزش نداره که آدم به خاطر 20تومن به جای دکتر رفتن، فریب تبلیغات شامپوها رو بخوره.
دکتر که رفتم، جز ویتامین و 2 تا شامپو چیز دیگه ای نداد، اثری هم نداشت ( فقط الکی کلی پول دارو دادم !! )
ببینید ریزش مو کلی شرایط میتونه داشته باشه پزشک وقتی به یک یا چندتاشون مشکوک میشه براش دارو تجویز میکنه اگه بدونه که این داروها اثر نکردن به دلایل دیگه ای مشکوک میشه و برای اونا دارو مینویسه عفونت نیست که بلافاصله بشه نوع میکروب و آنتی بیوتک مناسب رو تشخصی داد. ضمن اینکه به هیچ وجه نمیشه گفت من ریزش مو ارثی ندارم. ممکنه ژن هاش رو بقیه اعضای خانوادتونم داشته باشن ولی بروز نداده باشن.
دوستمون صحیح میگن
برای تشخیص نوع ریزش الگوی ریزش خیلی کمک کننده هست
اکثر آقایون دچار ریزش موی وابسته به هورمون ( ارثی ) میشن......و چون چند ژنی هست نمیشه گفت چون در اعضای درجه خانواده وجود نداره شما هم نمیگیرین
ریزش موی قارچی هم با معاینه سر مشخص میشه
ریزش موی موضعی هم تشخیص های خودش رو داره
حتی ممکن هست ریزش مو بعلت بیماری ها داخلی مثل کم کاری تیروئید باشه
من که اینقدر شامپو عوض کردم همه بهم میگن کم داریتو همین یه ماه 3 تا شامپو خریدم . جمعا 45 تومن شد .
والا اخرشم نفهمیدم کدومش خوب بود
فولیکا هم زدم قبلا خوب بود ولی خوب باز عوض کردم .
روزی میتونم بگم کدوم شامپو بهترین شامپو بوده که بتونه چربی و شوره و ریزش مو هام کلا رفع کنه![]()
از یه سنی به بعد معمولا بالای سی سال ریزش مو شدت پیدا می کنه
اما برای کنترلش بهتره استراحت رو بیشتر و استرس رو کمتر و تغذیه رو بهتر کنید
و چربی سر رو که ریزش مو رو تشدید میکنه با شامپو های مخصوص شوره و چربی سر و ریزش مو مثل کتوکنازول کنترل کنید
مگراینکه از لحاظ ارثی موتون مقاوم باشه
clivenدوستانی که ریزش مو دارن ( مطمئناً تا الآن شامپوهای زیادی مصرف کردین) از نظر خودتون بهترین شامپو که مصرف کردین چی بوده؟!
alpecin caffeine
hegor
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)