ای خدا عجب غلطی کردم :((
دوستان تورو قرآن یکی به داد من برسه :((
آخه چرا روش غلط میرید. از وقتی تنظمیات آی پی مودم رو عوض کردم 192.168.29.123 دیگه نه اینترنت وصل میشه نه کنسول تنظیمات مودم بالا میاد
نتم به کل ترکیبد . دارم با دیال آپ میام
![]()
ای خدا عجب غلطی کردم :((
دوستان تورو قرآن یکی به داد من برسه :((
آخه چرا روش غلط میرید. از وقتی تنظمیات آی پی مودم رو عوض کردم 192.168.29.123 دیگه نه اینترنت وصل میشه نه کنسول تنظیمات مودم بالا میاد
نتم به کل ترکیبد . دارم با دیال آپ میام
![]()
مودم هاوایی برای مخابرات مناسبه . که خودشون هم 27 تومن میدن.
من خوندم که مخابرات سرعت 512 رو هم از اول آذر میده درسته یا نه؟
قبل از روش پایین مودمت رو از خط خارج کن برای کانفیگ یا تغییرش نیاز نیست حتما به خط وصل باشه!اگه نشد:
اول یه ریست مودم رو بکن(با اون دکمه پشتش چند ثانیه باید نگه داری) بعد برو تنظیمات کارت شبکه ip و gatewayرو 192.168.1.1 بده سابنت ماسک روش کلیک کنی خودکار خودش ست میشه!بعد باید بتونی وارد کنسول مودمت بشی بعد از ادونس ستاپ wan انتخاب کن یه کانکشن بریج بساز تمام تنظیمات پیشفرض هم درسته فکر نمی کنم لازم باشه دست بزنی فقط باید بریج رو بزاری برای pppoe هم همه تنظیمات پیشفرض جوابگو هستند یه وقت اگه NAT میخوای ست کنی فعالش کن یا گزینه قطع خودکار درصورت بیکاری فعال نباشه آی پی اتوماتیک و دی ان اس و ... خودش ست میشه نیاز نیست شما دستی وارد کنی!
اگه حل نشد بگو دقیقا مشکلت چیه من از اول بحث نخوندم!
Last edited by Kianoosh; 13-11-2011 at 22:36.
تنها مشکلش لاست پکیج خیلی بالاست
+
دسترسی به اینتذنت بعد از 5 دقیقه
تکرار شده بود
Last edited by farshin.rezaei; 13-11-2011 at 22:58. دليل: تکرار
آقا خونسردی خودت را حفظ کن
شما که الآن توی کنسول مودم هستی !
اما به هر حال اگه نمی تونی وارد شی باید دستی طبق همون آموزش اول آی پی بدی بعدش
از بخش ادونس و ون هرچی کانکشن درست کردی را حذف و از نو ایجاد کن
دوست عزیز من خودم بشخصه آی پی مودمم رو به عللی عوض کردم و گذاشتم روی 192.168.29.123 و شما اصلا نباید به اون گزینه ها دست می زدید من کجا گفتم آدرس آی پی رو عوض کنید به هر حال شما دو تا گزینه دارید
1- پشت مودم یه سوراخی هست که کمی تو رفتگی داره با چیزی شبیه نوک مداد نوکی اونو چند ثانیه فشار بده تا به حالت کارخانه برگرده
2- اگر آی پی مودمت رو مثل من عوض کردی مشکلی نیست برای شناسائی مودمت توی تنظیمات شبکه آی پی اولی رو 192.168.29.1 یا یک عدد دیگه تا 255 قرار بده غیر از 123
دمتون گرم مودمو ریست کردم همون bridge رو تنظیم کردم وصل شدم اصلا poppe و خوشی به گروه خونی ما نیومده نخواستیم!
نه عکس رو قبل از وقتی گرفتم که دسترسی ام قطع شد.
برادر جان خودت عکس گرفتی گفتی طبق عکس های من بیش برید بعد میگی نباید آیپی رو عوض میکردی![]()
شما آی پی مودمت رو توی اون صفحه اصلا می تونستی عوض کنی؟ بالاخره سوء تفاهمی بود که گذشت. منم پستم را اصلاح کردم و توضیحات لازم رو اضافه کردم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)