تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 134 از 269 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا هیچکسی از بازی دیروز تیم ملی برابر کویت حرفی نمیزنه ؟

بازی با کویت ( مقدماتی ملتهای آسیا ) که از بازی های خرداد ماه ما " نقد تر " بود که ! البته نتیجه ی جالبی هم بدست نیومد ولی بد هم نبود و هم امتیاز کویت هستیم در گروه و فعلا دوم هستیم !

2. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pinchingholian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با توجه به بازی های پیش رو حس من میگه : اگر بازی با قطر که در روز 14 خرداد هست رو ببریم قطعا میتونیم به صورت مستقیم به جام جهانی صعود کنیم.( چون این نتیجه میتونه روی سایر بازیها تاثیر داشته باشه مخصوصا بازی کره و ازبکستان )
    و اما پیش بینی عقل من اینه:
    بازیهای 14 خرداد : کره ، لبنان رو شکست میده . و بازی ایران و قطر مساوی میشه
    بازیهای 21 خرداد : ایران ، لبنان رو میبره و بازی کره و ازبکستان مساوی میشه
    اگر اینجوری بشه بعد از 7 بازی جدول گروه A این میشه : 1- کره با 14 امتیاز 2- ازبکستان با 12 امتیاز 3- ایران با 11 امتیاز
    و در روز 28 خرداد : ازبکستان ، قطر رو میبره و ایران و کره مساوی میشه و کره و ازبکستان صعود مستقیم میکنن و ایران میره پلی آف
    تیم خوبی داریم و حیفه که به جام جهانی نریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خـــــمـــین

پيش فرض

به نظر من با توجه به برد ازبکستان و کره جنوبی کار ما خیلی سخت شده ... من به شخصه از الان هیچ امیدی به صعود حتی با پلی آف ندارم ...

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید کویت دقیقا کجاست؟ چقدر جمعیت داره و مساحتش چقدره؟
    من قبلا کویت تو سه ضرب المثل عامیانه میشنیدم, میگفتن "طرف کویتشه" یعنی خیلی خوش بش میگذره.
    ولی فکر کنم از این به یعد یکی از رقیبامون باشه تو منطقه.

6. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واقعا حس دوگانه ای هست ... از یه طرف صعود به جام جهانی فوتباله و هیجان و شور خاصی برای هواداران و شاید مردمی که کمترین امکانات تفریحی و دلخوشی رو هم ندارند و الان زیر سخت ترین فشارهای اقتصادی و ... هستند! این صعود میتونه مسکنی برای فوتبال ایران هم باشه شاید معرفی چند لژیونر جدید و دلخوش کردن به اونها شاید گرفتن با هزار مصیبت پاداش فیفا و گم کردنش!!آشتی مردم با فوتبال و و و اما از طرف دیگه چیزی که الان فوتبال ما نیازمندشه صعود به جام جهانی نیست صعودی که عده ای میتونن ازش سواستفاده کنن و تمام ضعف ها و مشکلات رو پنهان کنن!همونطور که از دیروز به امروز رسیدیم با همون افکار از امروز به فردا خواهیم رسید!و صعود به جام جهانی دقیقا مثل یک مسکن و بی حس کننده هست برای بیماری که نیاز فوری به حراحی داره ! اگه اشتباه نکنم این هشتمین حضور پیاپی کره جنوبی در جام جهانی هست(9 دوره مجموعا) بریم ببینیم کره ای ها چه کار کردند!بیخود نیست که کفاشیان میگه صبر کنید تا 3 بازی رو انجام بدیم تکلیف صعود روشن بشه بعد میرم یا نمیرم!چون قطعا برای خودش شانس حفظ صندلی میبینه در صورت صعود و روشن شدن تکلیف دولت بعدی!

خلاصه اینکه احساس درونی هر ایرانی اون اعماق تهش موفقیت ایران و اینجا صعود به جام جهانیه فرقی نمیکنه کی رئیس باشه کی نباشه همونطور که 4 سال پیش تو اون شرایط کشور , تیم ملی مقابل کره جنوبی تا آخرین نفس واقعا جنگید و همه با هر اعتقاد و نظری با تمام توان برای ایران بازی کردن! کفاشیان با اینکه بی تخصصه و گندکاری زیاد کرده حداقل خوش رو هست(اینم از زرنگیشه!) این مردم بدترشم تحمل کردند و میکنن ... اما خیلی ها شاید مخالف چنین صعودی باشن که بخواد راه اصلی پیشرفت و توسعه تو فوتبال رو گم کنه !یعنی باید یکجا متوجه بشیم این راه اشتباهه و با 8 سال یکبار فقط جام جهانی رفتن کاری پیش نمیره!هرچند هیچ تضمینی برای تحول اساسی در صورت حذف شدن هم نیست!!

حالا همه اینها یک طرف لیاقت و شانس صعود ایران هم یک طرف!!برای صعود مستقیم که دوستان توضیح دادن شانسش بسیار کمه اما برای سومی و پلی آف رقیب ما قطر هست و بازی 14 خرداد تا حد زیادی تکلیف رو روشن میکنه!مطمئنا هیچ کدوم از تیمها برای تساوی نمیان مخصوصا قطر که برای برد خانگی قطعا به آب و آتیش میزنه!کیروش هم که روی نیمکت نیست ... اگه بازنده باشیم که برای سومی هم کار بسیار بسیار سخت میشه و میتونیم بگیم تمومه!تساوی باز بیشتر به نفع ایرانه که بتونه لبنان رو پرگل شکست بده و روز آخر چشم به بازی قطر-ازبکستان داشته باشه(که گویا اینبار اگه چیزی نشه بازی ها همزمانه!) اما بازم همه چیز روی کاغذ در اختیار خودمونه!اگه ببریم که دیگه عالیه و با 3 امتیاز احتمالی بازی لبنان میشه با خیال راحت به سئول رفت و نیم نگاهی به رده دومی هم داشت!

حالا ما فرض میکنیم سوم بشیم و بریم برای بازی های پلی آف :

اول با تیم سوم گروه B آسیا به صورت رفت و برگشت که واقعا اونجا هم جز ژاپن که صعودش قطعیه همه شانس دارن و نزدیکه باز بیشتر احتمال اردن و استرالیا هست برای دومی و سومی

اگه جون سالم به در ببریم میریم با تیم پنجم گروه مقدماتی امریکای جنوبی که اونجا هم آرژانتین و اکوادور و کلمبیا خودشونو جدا کردن و هنوز خیلی زوده بشه تیم پنجم رو تشخیص داد اما هر کدوم رو نگاه کنی تیمهای قوی و خطرناکی هستند!اروگوئه شیلی پاراگوئه پرو و ...

کلا خیلی مسیر پرپیچ و خمی داریم اگه مستقیم صعود نکنیم!

ببخشید یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا هیچکسی از بازی دیروز تیم ملی برابر کویت حرفی نمیزنه ؟

بازی با کویت ( مقدماتی ملتهای آسیا ) که از بازی های خرداد ماه ما " نقد تر " بود که ! البته نتیجه ی جالبی هم بدست نیومد ولی بد هم نبود و هم امتیاز کویت هستیم در گروه و فعلا دوم هستیم !
    گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست, آنچه البته به جایی نرسد فریاد است! سروش جان ما که بیننده و هوادار عادی هستیم کارشناس و پیشکسوت و ... انقدر حرف زدن که کف کردن!!نهایتا کفاشیان دعوتشون میکنه جلسه همفکری و خرد جمعی!!!جمعی یه چایی میوه شیرینی میخورن دور هم ساکت میشن میرن پی کارشون

اما در مورد بازی کویت : ترکیب ایران تقریبا ترکیب اصلی بود اگه کریمی برنگرده یا کسی مصدوم نشه فکر نمبکنم تغییر خاصی بده حتی استفاده از دانیال داوری تو بازی حساس قطر بدون اینکه تجربه و شناخت کافی از تیم داشته باشه و با خط دفاع هماهنگ باشه یه ریسکه!
    چندان خوب نبودیم گوچی خیلی بلندقد و سرزن نیست سانترهای بی هدف از جناحین چیزیه که از بازی اول مقابل ازبکستان دیدیم تو پرس و توپ گیری مقابل تیم نه چندان قوی و سرعتی کویت هم به مشکل میخوریم و چندین و چندبار با یه استارت یا پاس بلند 6-7 نفر از جریان بازی خارج میشن!!رو ارسالها همچنان ضعف داریم حتی رحمان احمدی هم خروج های بدی داشت چند بار باید خیلی دقت کنیم مقابل قطر انقدر بچگانه خطا نکنیم و ضربه آزاد ندیم!همچنان نقطه قوت ایران بکش زیرش ها هست و انتظار برای اشتباه حریف! توپهای برگشتی رو خوب استفاده میکنیم تو موج سوم حمله ... دقیقا مثل گلی که زدیم! مخصوصا رو ضربات شروع مجدد مثل کرنر ها که مدافعین هم جلو میان!بعد از گل(مخصوصا اینکه بین نیمه هم بود!) خوب بازی رو مدیریت نکردیم درسته که چمن افتضاح بود و داوری نه چندان جالب اما چندین و چند بار کویتی ها خطر جدی ایجاد کردن رو کمترین فشارها و مخصوصا تو ضدحمله!بازی قطر امیدوارم اینها کار دستمون نده!

در هر صورت فعلا هم امتیاز با کویت و با تفاضل بهتر صدرنشین هستیم فقط همین مونده که تو مقدماتی جام ملتها هم صعودمون به اما و اگر بکشه!!

8. 13 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید کویت دقیقا کجاست؟ چقدر جمعیت داره و مساحتش چقدره؟
    من قبلا کویت تو سه ضرب المثل عامیانه میشنیدم, میگفتن "طرف کویتشه" یعنی خیلی خوش بش میگذره.
    ولی فکر کنم از این به یعد یکی از رقیبامون باشه تو منطقه.
    اینا همش به خاطر حرفه ای گری کیروش هست.جوری داره برنامه میریزه که تیمهای ضعیف برای ما رقیب بشن نه که کم پیش میاد با تیمهای بزرگ بازی کنیم ایشون داره جوری برنامه میریزه که این تیمهای ضعیف برای ما شاخ بشن تا بچه ها محک خوبی بخورن!!!!
    خیلی جالبه بهونشون نگرفتن گل سالم و ضعف داوری هست!!اونم مقابل کویت!!!!
    جالبه تا دیروز عیدیمون رو نگرفته بودیم با بدبختی خودمون رو رسوندیم وسط عید آقایون میلیون میلیون 10 20 درصد قراردادشون میشه تو بهترین هتل های خارج کشور اردو میزنن آیندشون تامینه اونوقت میگن روحیه نداریم دنبال پول هستیم باشگاه قراردادمون رو نمیده خوب بازی نمی کنیم(البته این مورد بیشتر به بازی های باشگاهی بر می گرده ولی خوب حتماً به قول خودشون کم روحیه هستن)

10. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظرم حرف رحمتی که گفته بود کیروش به عنوان دستیار موفق بوده و باید دستیار یه مربی ایرانی باشه کاملا درسته! به نظر خود من فرکی میتونه بهترین مربی برای تیم باشه، تجربش رو داره و الان هم تیمش توی لیگ بهترین نتایجو گرفته، ما با این کیروش به جایی نمیرسیم

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

اینی که گفته میشه بهتره صعود نکنیم تا مسئولین به خودشون بیان و تغییر و تحولی تو فدراسیون و برنامه هاش رخ بده ، فقط یه فرضه !! امیدی هم انجام شدنش نیس
    پس بهتره صعود کنیم ولی بلافاصله بعد از صعود رییس فدراسیون و دار و دسته شون کنار بکشن چون این طوری هم به هدفشون رسیدن هم با خاطره خوش دارن میرن

13. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

به نظرم حرف رحمتی که گفته بود کیروش به عنوان دستیار موفق بوده و باید دستیار یه مربی ایرانی باشه کاملا درسته! به نظر خود من فرکی میتونه بهترین مربی برای تیم باشه، تجربش رو داره و الان هم تیمش توی لیگ بهترین نتایجو گرفته، ما با این کیروش به جایی نمیرسیم
    الان دیگه وقت عوض کردن مربی نیست ، هر کاری قراره بکنیم با همین مربی باید به انجام برسه
    چهار سال پیش هم دایی بعد از باخت به عربستان برکنار شد ، قطبی رو آوردن و اونم میگفت من نسبت تیم های کره(شمالی و جنوبی ) شناخت درام و میریم جام جهانی ، آخرش هم که ...
    غیر از این یه سری تو برنامه 90 فکر کنم بعد از بازی با لبنان بود حاج رضایی هم همینو گفت البته میگفت فرکی بشه کمک مربی ، که فرکی بعدا گفته بود صلاح نیست بیام توی تیم ، چه برسه الان که 3 بازی بیشتر باقی نمونده ، پس اصلا نمیاد چون فقط خودشو خراب کرده اگه تیم نره جام جهانی
    این ایده شما واسه بعد از این رقابت های مقدماتی به نظرم ایده خوبیه

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

الان دیگه وقت عوض کردن مربی نیست ، هر کاری قراره بکنیم با همین مربی باید به انجام برسه
    چهار سال پیش هم دایی بعد از باخت به عربستان برکنار شد ، قطبی رو آوردن و اونم میگفت من نسبت تیم های کره(شمالی و جنوبی ) شناخت درام و میریم جام جهانی ، آخرش هم که ...
    غیر از این یه سری تو برنامه 90 فکر کنم بعد از بازی با لبنان بود حاج رضایی هم همینو گفت البته میگفت فرکی بشه کمک مربی ، که فرکی بعدا گفته بود صلاح نیست بیام توی تیم ، چه برسه الان که 3 بازی بیشتر باقی نمونده ، پس اصلا نمیاد چون فقط خودشو خراب کرده اگه تیم نره جام جهانی
    این ایده شما واسه بعد از این رقابت های مقدماتی به نظرم ایده خوبیه
    البته درسته فعلا همچین اتفاقی به تیم کمکی نمیکنه ولی اینم باید قبول کنیم که ما به جام جهانی صعود نمیکنیم و در بهترین شرایط میریم به پلی‌آف که بازم معلوم نیست چی بشه! البته قطبی هم بد نتیجه نگرفت اگه بازی با کره آخرای بازی گل نمیخوردیم شرایط اونجوری نمیشد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •