ممنون بابت پاسخ هاتون
چیکارش کنم کنم؟
ممنون بابت پاسخ هاتون
چیکارش کنم کنم؟
بله
قبلا هم با پچ انلاک کرده بودمش
خب این قسمت اصلا مسترلیگ نیست و یه قسمت جدیدیه که امسال به بازی اضافه شده و شما به عنوان مدیر باشگاه توی اون نقش ایفا میکنید و نقش مدیر هم قطعا بازی کردن نیس و کارایی از قبیل استخدام سرمربی و.... هست برای رفتن به قسمت مسترلیگ تو همون فوتبال لایف برو و اونجا نوشته مسترلیگ برو داخلش و بازی کن![]()
الان pes هایی که موجوده از نظر گزارشکر مشکل داره یا سالم هست ؟
اگه مشکل دار بود با پچ مشکلش حل میشه ؟
اگه تا حالا نگرفتی یه نسخه جدید یکی دو روزه اومده بگیر که گزارشگر انگلیسی رو داره . اگر هم نه می تونی فقط گزارشگر انگلیسی رو دانلود کنی . 14 اکتبر بازی میاد که همینه به احتمال زیاد زودتر اومده بیرون .
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
باید وایسی تا پچ xbox بیاد . که فکر کنم تا حالا نیومده .
خبرهای جدید از DLC اا اگتبر..
درست شدن همه نقل و انتقالات و ترکیب تیمها.
ابدیت واقعی شدن قدرت بازیکنان و تیمها.
اظافه شدن 13 کفش ار نایک و ادیداس و پوما.
ابدیت لباس 29 تیم ازجمله رئال مادرید و اسپورتینگ و لورکوزن و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش و زبان انگلیسی رو از همین سایت p30world دانلود کردم - زبان نوشتاری درست شده ولی گزارشگر انگلیسی درست گزارش نمیکنه - به طور مثال در شروع بازی میگه نیمه اول به پایان میرسه .
کسی لینک سالم گزارشگر انگلیسی رو داره ؟
سلام به همگیچند نفر بهم ایمیل زدن گفتن نسخه اصلی و اورجینال pes 2012 رسید
میخواستم از شما بپرسم واقعا همینطوریه یا شایعه است ؟؟؟ من pes رو دارم با منو انگلیسی ولی گزارشگر اول بازی میگه بازی 0-2 هست
![]()
افکت پازل که واسه صحنه آهسته واسم میاد بشتر مواقع گیر میکنه یعنی بازی انجام میشه تکهای پازل مونده وسط بازی بعد از چند ثانیه میره- صحنه آهسته هم دیر پخش میشه
کسی میتونه کمکم کنه؟ اصلا میشه کاری کرد پازلا نیان موقع صحنه آهسته؟
ممنون
گزارشگر 400 مگیه رو دانلود کنی درست میشه . بازی هایی که الان هستند فقط از لحاظ زبان بازی و گزارشگر فرق می کنند که اون هم میشه درستش کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)