بازی5-2به نفع اس اس میشه
استقلال
فقط کافیه که فرهاد رو خوب تغذیه کنن.
یه فکری هم به حال توپهای هوایی بکنن هم بد نیست دیگه اون 2تا گل رو هم نمیخوریم.
بازی5-2به نفع اس اس میشه
استقلال
فقط کافیه که فرهاد رو خوب تغذیه کنن.
یه فکری هم به حال توپهای هوایی بکنن هم بد نیست دیگه اون 2تا گل رو هم نمیخوریم.
5-2 ؟!
من اينطور فكر نميكنم. دليلش هم اين بازي هاي چند ساله ي 2 تيمه ... هيچ كدوم خيلي ريسكي بازي نميكنن ... بازي اي هم كه ريسكي و با موقعيت نباشه قطعا پر گل نميشه ... چند سالي هست حسرت يه دربي فني و پر گل مونده رو دل همه ... هم استقلالي ها و هم پرسپوليسي ها.
اميدوارم بازي خوبي باشه![]()
منم به نوبه خودم امیدوارم که دربی رو ببریم و چه بهتر که با دو گل اختلاف ببریم
ولی از حق نگذریم, پرسپولیس جلو ذوب قشنگ بازی کرد و این واقعا منو نگران کرده.
عاشق استقلالم ولی باید اعتراف کنم استقلال تو بازیهای این فصل اون هماهنگی و زیبایی رو تو بازیهاش
ندیدم. انتظاری که ار این تیم کهکشانی داشتم براورده نشده. هنوز نمی تونیم وسط میدان رو کاملا ببندیم و حرکات ترکیبی
خیلی به ندرت انجام میشه. امیدوارم به مشکل برنخوریم.
این سوال برای منم پیش اومد واسه همین این مطلب رو گزاشتم ببینم کسی به تیکه ی اخرش که این تیم ها ضعیف هستند توجه میکنه.
بازیه اول که با سپاهان بود اول لیگ خوب بود ولی الان بهش میگن بهران زده.
فولاد رو زدیم گفتن با شانس.
فجر رو زدیم گفتن جوان بودن تجربه نداشتن.
مس رو زدیم گفتن هوا خنک بود.
داماش رو زدیم گفتن هوا ابری ود.
حالا استقلال یه باخت داده می خوان هر طور شده وارد حاشیه کنن تیم رو.
با 1 باخت هیچ چیز از ارزشهای استقلال کم نمیشه.رئال مادرید به این بزرگی میبازه.
حالا استقلال یه باخت داد زمین که به اسمون نمیاد.تا چند روز ناراحتی با 2تا برد پشت سر هم یادمون میره.
خلاصه استقلال در شرایط بدتر از این هم بوده ولی اول و اخرش استقلالی هستم و خواهم بود.
از باخت استقلال ناراحت میشم و از بردش خوشهال.
آرش جان بی انصاف نباش
خداییش بازی استقلال سپاهان زیبا بازی نکردیم ؟ یا جلو فولاد و مس زیبا نبود بازی ؟
بازی با فولاد 11 تا موقعیت گل داشتیم توی اهواز کدوم تیم میتونه 11 تا موقعیت گل داشته باشه ؟ روبهروی سپاهان هم اگه نیمه دوم بدشانس نبودیم برنده میشدیم گل سپاهان هم خلاف جریان بازی بود
به نظرم این چیزایی که توی روزنامه ها مینویسن همه با قصد و قرضه
همش شده انتقاد
کافیه استقلال یه باخت بیاره تا همه هجوم بیارن سمت استقلال
من که شخصا از لقب کهکشانی بدم نمیاد ولی همین لقب کهکشانی هم با قصد و قرض به استقلال داده شد وگرنه کدوم تیم کهکشانی بابته دفاع آخراش کمبود بازیکن داره
من خودم از خدامه که استقلال همه چی تموم باشه, درسته موقعیت های خیلی زیادی ایجاد شده ولی تو یه بازی
مثل تراکتور که اونطوری بازی گره بخوره هماهنگی بدرد میخوره. تو همون بازی وقتی تراکتور بازی رو میبست از دفاع میکشیدن
زبر توپ و بازی مستقیم می کردن. خوب معلومه دیگه آخرشم اینجوری میشه.
به نظر من استقلال هنوز هماهنگ نیست, بازیکنای خیلی خوبی داریم ولی عیار تیم هنوز کاملا معلوم نیست
بیایم به چشم سازنده به انتقاد نگاه کنیم
مثلا هنوز حمودی و حیدری با هم مشکل دارن, تیموریان باشه موقع دفاع خوب جمع میشن ولی بدون تیموریان گیچ میزنن.
به سانتر هم که نه نگفتن جلو تراکتور, این که دیگه به دفاع آخر کار نداره.
امیدوارم همه این مشکلات حل شه, که جلو یکی مثل قلعه نویی اینجوری به مشکل نخوریم.
نمیدونم دیشب نودو دیدید یا نه.....بازیه استقلالو تراکتورو که نشون داد اگه ضربه ایستگاهیارو فاکتور بگیریم موقعیتا 5-0 به نفع استقلال بود یعنی تراکتور هیچی نداشت.با ضربه ایستگاهیا بازم 6-3 به نفع استقلال بود(اون صحنه هایی که 90 از بازی نشون داد)
استقلال در اوجه بد بودنشم از تراکتور برتر بود
قلعهنويي: آنهايي كه ميگويند 3 موقعيت داشتيم چيزي از فوتبال نميداننداقای قلعه نویی دیشب 90 دیدی؟3 تا موقعیت بیشتر داشتی؟فیلم بازی هم بله موجود بود و شما به جز 3 تا کاشته هیچ حرفه دیگه ای واسه گفتن نداشتی.....حالا خدا را شکر فیلم بازی موجود است، اگر فیلم بازی نبود آنها چه حرفهایی می زدند؟
آندرانیک تیموریان:تیم دوازدهم جدول که کری خواندن نمی خواهد
آندرانیک تیموریان هافبک دفاعی استقلال که در بازی با تراکتورسازی به علت سه اخطاره بودن عایب بود در خصوص آخرین وضعیت خود می گوید:خدا را شکر خیلی آماده ام و در بهترین شرایط بدنی به سر می برم.وی در مورد دربی نیز می گوید:شرایط تیم حریف خوب نیست و بازیکن آنچنانی ای بجز علی کریمی ندارند که آن هم اگر پرویز مظلومی بخواهد من به راحتی مهار می کنم، در کل ما آماده بردن این بازی هستیم و برای حریف هم کری نمی خوانیم چون تیم دوازدهم جدول که کری خوانی ندارد.
bordobakht
سامره: شک ندارم که مجیدی در دربی گل می زند /گل زدن به پرسپولیس کار آسان و راحتی است
تیم مس سرچشمه بالاخره پس از پنج هفته موفق به کسب اولین پیروزی اش در مسابقات فصل جاری شد. این تیم در دیداری که پنجشنبه هفته گذشته و مقابل شاهین بوشهر داشت، توانست با تک گل علی سامره این تیم بوشهری را مغلوب و اولین سه امتیاز خود را دشت کند. سامره در خصوص این بازی گفت: از آنجایی که در ۵ بازی گذشته مان موفق به کسب ۳ امتیاز نشده بودیم، حساب ویژه ای روی ۳ امتیاز این بازی باز کرده بودیم و می توانم بگویم در یک شرایط سخت و کاملاً اضطراری به مصاف شاهین رفتیم.سامره از اینکه توانسته است با گل خود اولین پیروزی مس سرچشمه را رقم بزند بسیار خوشحال است. او گفت: خوشحالم که توانستم در این دیدار برای تیمم مثمرثمر واقع شوم. اگر کمی دقت می کردم می توانستم حداقل یک گل دیگر هم به شاهین بزنم اما برای من مهم پیروزی تیم بود که خوشبختانه در پایان هم حاصل شد. این گل سومین گل من در مسابقات فصل جاری بود و امیدوارم تا پایان فصل به روند گلزنی ام ادامه بدهم و بتوانم در جمع گلزنان برتر لیگ قرار بگیرم. آنقدر انگیزه دارم که مطمئن هستم می توانم به هدفی که مد نظرم است دست پیدا کنم.علی سامره در مورد آینده تیمش اظهار داشت: مطمئن هستم که تیممان از این پس روند رو به رشدی را در پیش خواهد گرفت. به عکس خیلی ها که مس را از حالا یکی از کاندیداهای سقوط می دانند، معتقدم که تیممان با پتانسیلی که دارد می تواند این فصل در لیگ شگفتی ساز شود.این مهاجم در پایان در خصوص دربی ۷۱ هم گفت: اگرچه در این دربی حضور ندارم اما قطعاً دلم همراه استقلال خواهد بود. باید به مهاجمان استقلال بگویم که گل زدن به پرسپولیس کار آسان و راحتی است و خود من به سادگی دروازه این تیم را باز کرده ام. اگرچه دوست دارم استقلال برنده این بازی شود اما پیش بینی ام این است که این دربی مساوی می شود و فرهاد مجیدی را هم یکی از گلزنان این بازی می دانم.
آب که سر بالا می رود ،قعرنشین هم کری می خواند!/ ادامه جنگ رسانه ای استقلال و پرسپولیس
جنگ رسانه ای دربی با مطالب روز دوشنبه روزنامه استقلال جوان وارد فاز تازه ای شد.
به گزارش اوج نیوز،روز یکشنبه روزنامه پرسپولیس در یکی از عناوین روی جلد خود خبر از قهر پرویز مظلومی و در پی آن اعتصاب بازیکنان استقلال در آستانه دربی داده بود.
مطلبی که ساعاتی بعد با واکنش سایت استقلال روبرو شد و تیم آبی ،روزنامه سرخ را به اطلاع رسانی صحیح دعوت کرد.
ماجرا اما روز دوشنبه با مطلب روزنامه استقلال جوان ادامه یافت که در تیتر نخست خود نوشت:استقلال مدعی قهرمانی/پرسپولیس مدعی سقوط و در ادامه آورده بود که وقتی آب سر بالا می رود ،قعر نشین هم کری می خواند!
این جنگ رسانه ای به نظر می رسد تا روز ماقبل دربی هم ادامه خواهد داشت ،به ویژه اینکه برخی آگاهان بر این باورند که شایعه قهر پرویز مظلومی به دلیل حضور علی فتح الله زاده در رختکن استقلال هم از طرف برخی نزدیکان به باشگاه پرسپولیس در رسانه ها منتشر شد
شهرآورد سرخابی های پایتخت از نگاه آمار
درگزارش زیر عملکرد دو تیم در هفتاد بازی گذشته مورد بررسی قرار گرفته است:
* در هفتاد دیدار گذشته تیم های استقلال و پرسپولیس ۸۵ بازیکن دو تیم موفق به گل زدن شدند که سهم تیم استقلال ۴۱ بازیکن و سهم تیم پرسپولیس ۴۴بازیکن است.
* در تیم استقلال علی جباری و غلامحسین مظلومی هر کدام با ۵گل؛ عباس مژدهی ۴ گل و حسن روشن ؛ صمد مرفاوی ؛ صادق ورمزیار و فرهاد مجیدی هر کدام با ۳گل به ترتیب در صدر گلزنان این باشگاه قرار دارند.
در تیم پرسپولیس تهران نیز مرحوم صفر ایرانپاک با ۷ گل، حسین کلانی ۶ گل، همایون بهزادی و مهدی هاشمی نسب هر کدام با ۴گل و فرشاد پیوس با ۳ گل، گلزنان برتر پرسپولیس به تیم استقلال محسوب می شوند.
* غلامرضا فتح آبادی ، شاهرخ بیانی و مهدی هاشمی نسب از بازیکنانی هستند که در هر دو تیم بازی کردند و موفق به گلزنی شدند.
فتح آبادی ۲ گل به پرسپولیس و یک گل به استقلال، بیانی ۲ گل به استقلال ویک گل به پرسپولیس و مهدی هاشمی نسب وقتی درتیم پرسپولیس بود ۴ گل به استقلال زد و زمانی که عضو تیم استقلال بود یک گل برای این تیم به ثمررساند.
* تیم های استقلال و پرسپولیس از فروردین ماه سال ۱۳۴۷ که نخستین دیدارخود را برگزار کردند تا به حال در مجموع ۷۰ بار مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که در مجموع تیم استقلال در ۲۲ بازی و پرسپولیس در ۱۷ دیدار برنده شدند و ۳۱ بازی نیز با نتیجه تساوی خاتمه یافته است.
* پرگل ترین دیدار این دو تیم ؛ شهرآورد ۱۶ شهریور ۱۳۵۲ است که با نتیجه شش بر صفر به سود تیم پرسپولیس به اتمام رسید.
* در طول ۴۴ سال گذشته، دیدارهای چهارم، ششم و سی و هشتم دو دیدار ناتمام ماند که فدراسیون فوتبال هر سه دیدار را به سود تیم استقلال اعلام کرد.
* تاکنون ۱۴۱ گل در ۷۰ دیدار بین تیم های استقلال و پرسپولیس رد و بدل شده است که سهم استقلال با ۷۲ گل برابر با ۱۰/۵۱ درصد و سهم پرسپولیس با ۶۹گل یعنی ۹۰/۴۸ درصد است.
* تنها دیدار سی ام دو تیم که در روز ۱۹ اسفندماه سال ۱۳۶۷ برگزار شد، ضربات پنالتی تعیین کننده تیم پیروز میدان بود که پرسپولیس با نتیجه ۴ بر ۲استقلال را پشت سر گذاشت.
* از نظر سرعت در زدن گل، تیم استقلال رکورد دار است. علی سامره در دیدارپنجاه و سوم در دقیقه اول بازی، رضا عادل خانی و داود سید عباسی به ترتیب در شهرآوردهای یازدهم و پنجاه و ششم در دقیقه سوم و امید روانخواه دردقیقه چهارم دیدار شصت و چهارم برای استقلال تهران گل زدند، حسین کلانی مهاجم سرخ پوشان در دقیقه دوم دیدار ششم برای پرسپولیسی ها گلزنی کرد.
* تیم پرسپولیس تهران از نظر گل زدن در دقایق پایانی بازی رکورد دار این دیدارهاست. مازیار زارع در دقیقه ۴+۹۰ دیدار شصت و ششم گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند.همچنین صفر ایرانپاک در دیدار هفتم ، حسین کلانی در دیدار هشتم و همایون بهزادی در شهرآورد دوازدهم در دقیقه ۹۰ بازی برای تیم پرسپولیس گلزنی کردند . پیروز قربانی مدافع استقلال نیز در دقیقه ۲+۹۰ در دیدار پنجاه و هشتم گل پیروزی بخش آبی پوشان را به ثمر رساند.
* تیم استقلال تهران از شهرآورد چهل و دوم در روز ۲۷ مهر ماه سال ۱۳۷۵ تا دیدار چهل و نهم در نهم دیماه ۱۳۷۹ در هشت دیدار متوالی موفق به شکست پرسپولیس نشد.
* شش دیدار سرخ آبی پایتخت ( بازی ۶۲ تا ۶۷) نیز با نتیجه مشابه یک بر یک به پایان رسید.
هفتاد و یکمین دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران روز جمعه هفته جاری در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران به مصاف هم می روند.
برای اولین بار در دنیا،کانون هواداران استقلال دقیقه ۷ را به نام فرهاد مجیدی ثبت کرد!
کانون هواداران باشگاه استقلال در نظر دارد بر اساس پیشنهاد و درخواست هواداران این تیم ، از این پس در تمامی مسابقات استقلال ، در دقیقه ۷ به صورت هماهنگ و یکپارچه فرهاد مجیدی کاپیتان ارزنده خود را مورد تشویق قرار دهد . شروع اجرای این طرح از دربی ۷۱ خواهد بود و بر این اساس طرح ، در دقیقه ۷ دیدار تیمهای استقلال - پیروزی که در روز جمعه ۲۵ شهریور برگزار می شود هواداران این تیم از جا برخاسته و یک صدا فرهاد مجیدی را تشویق خواهند کرد از این پس نیز در تمامی مسابقات استقلال (چه میزبان باشد و چه مهمان ) این طرح با حمایت هواداران تیم استقلال به مرحله اجرا در خواهد آمد.
این طرح ابتکاری که با هدف قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر کاپیتان شایسته تیم استقلال اجرا می شود اولین نمونه در تاریخ فوتبال ایران و دنیا محسوب می شود.
کانون هواداران استقلال ضمن نامگذاری دقیقه ۷ به نام فرهاد مجیدی ، اعلام کرد هماهنگی لازم با لیدرهای کانون صورت گرفته و از هواداران این تیم نیز درخواست کرد به هر صورت ممکن درباه این طرح اطلاع رسانی کنند تا اتحاد و انسجام لازم برای تشویق کاپیتان شماره ۷ خود در دقیقه ۷ هر مسابقه حاصل شود .
جاسم کرار:در دربی به پرسپولیس گل می زنم
جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال، پس از ترک اردوی عراق با تاخیر به تهران رسید تا در تمرینات آبی ها را همراهی کند، اما این بازیکن معتقد است که برای تاخیرش دلیل دارد و آن ها را به مسئولان توضیح می دهد.
جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال، پس از ترک اردوی عراق با تاخیر به تهران رسید تا در تمرینات آبی ها را همراهی کند، اما این بازیکن معتقد است که برای تاخیرش دلیل دارد و آن ها را به مسئولان توضیح می دهد.او می گوید:« در مورد تاخیرم در رسیدن به تمرینات استقلال توضیحات بسیاری دارم که قرار است در اسرع وقت آن ها را به مسئولین ارائه کنم. شرایط استقلال کاملا ایده آل است و تیم با یک باخت از هم نمی پاشد، بازیکنان همگی بزرگ و با تجربه هستند و باخت اول به چشم یک تجربه نگاه می کنند. من به عنوان بازیکن تیم تمام تلاشم را بکار بردم اما قسمت نبود که خیلی خوب کار کنم و برای استقلال گل بزنم اما تلاشم متوقف نمی شود.»
کرار با اشاره به بازی روز جمعه با پرسپولیس می گوید:«از داربی پایم به گلزنی باز می شود این بازی برای من به عنوان بازیکنی که این بازی را تجربه نکردم، بسیار اهمیت دارد.قصد دارم در شرایط بازی یکی از بهترین ها باشم و با شرایط ایده آل برای استقلال گل بزنم و در ذهن هواداران بمانم.»
دربی پایتخت، مساوی تمام میشود
کارشناس فوتبال و بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به قدری در لیگ بازیهای بد و ضعیف دیدهایم که الان بازیهای پرسپولیس و ذوب آهن و همچنین استقلال و تراکتور سازی را جذاب و دیدنی فرض میکنیم.
میرشاد ماجدی درگفتوگو با ایلنا با بیان مطلب فوق افزود: زیبایی بازی پرسپولیس در اصفهان به جهت دریافت گل زود هنگام این تیم و عقب نشینی ذوب آهن بوده و جذابیت بازی استقلال و تراکتورسازی نیز به خاطر حضور پرشور تماشاگران و تشویق بیامان آنها بود.
وی اضافه کرد: از پرویز مظلومی سوال دارم چرا برای ضربات ایستگاهی تراکتور هیچ چارهای نیندیشید و هر بار که این ضربات تکرار میشد خطر بیشتری دروازه استقلال را تهدید میکرد و کادرفنی استقلال تا دقایق پایانی بازی نتوانستند این حربه موثر و کارساز تراکتور را خنثی کنند.
بازیکن اسبق استقلال تهران در خصوص دربی?? نیز اظهار داشت: یادمان باشد در این بازی همواره بازیکنان با تجربه تاثیرگذار بودهاند و نقش آنها در بازی کاملا متفاوت و حیاتی است.
وی ادامه داد: معتقدم چنانچه تیمی بتواند جریان بازی را بدون استرس پیش ببرد قطعا در انتهای بازی با کسب نتیجه مورد نظر از بازی خارج خواهد شد.
ماجدی تاکید کرد: در تیم پرسپولیس علی کریمی و بادامکی میتوانند این وظیفه دشوار را بر عهده داشته باشند و در تیم استقلال نیز سید مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی دارای ویژگیهایی هستند که میتواند به کمک آبیها بیاید.
ماجدی در پایان خاطرنشان کرد: با تمام این تفاصیل گمان میکنم باز هم به نتایج دو، سه سال اخیر دربی بازگردیم و شرایط فعلی دو تیم طوری رقم خورده که نتیجه مساوی در این بازی محتمل و قابل پیش بینی به نظر میرسد.
دودربی سرخابی در یکروز!
به گزارش وتبال آنلاین روز جمعه ۲۵ شهریور دربی بزرگ پایتخت بین پرسپولیس و استقلال برگزار می شود. اما چند ساعت قبل از دربی اصلی، دربی ب برگزار می شود و تیم های دوم استقلال و پرسپولیس در چارچوب لیگ برتر تهران، در ورزشگاه مرغوبکار تهران به مصاف هم می روند. این بازی ساعت ۱۰ صبح برگزار می شود. پرسپولیس از سال قبل تیم ب خود را تشکیل داده است و استقلال نیز از فصل جاری تیم ب خود را راه اندازی کرده است که وضعیت دو تیم ب سرخابی ها دقیقاً برعکس تیم های اصلی شان است، تیم ب استقلال در قعر جدول لیگ برتر تهران است در حالی که پرسپولیس ب علیرغم چند بازی معوقه نتایج خوبی گرفته و جزو تیم های بالای جدول است.
درخواست هواداران از مظلومی و تشویق استقلال توسط نوجوان سرخپوش
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال در فاصله ۳ روز به آغاز دربی ۷۱ از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را پیگیری کرد. قرار بود تماشاگران امروز در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا نکنند اما منصور پورحیدری پس از مشاهده آنها مقابل درب ورزشگاه دستگردی از مسئولین خواست تا تماشاگران را راه دهند.
پورحیدری از هوادران تیم استقلال خواست از فردا تا روز دربی در تمرینات شرکت نکنند تا این تیم در آرامش کامل به تمرینات تاکتیکی بپردازند.
* میلاد میداودی و مجتبی جباری با کمی تاخیر به محل تمرین آبیپوشان رسیدند.
* سامان گوران که در این چند وقت اخیر با تقلید صدای علی دایی، فردوسی پور و... در برنامههای مختلف و همچنین حضور در برنامه خنده بازار سروصدای زیادی به پا کرده است، در تمرین آبیپوشان حاضر شد و کارهای تاکتیکی این تیم را نظاره کرد.
* ولید علی که روز گذشته خود را به تهران رسانده بود از امروز در تمرین تیمش شرکت کرد تا برای دیدار با پرسپولیس آماده باشد.
* حدود ۲۰۰ نفر از هواداران استقلال به شدت به تشویق این تیم پرداخته و از مظلومی خواستند تا مثل دو بازی گذشته مقابل پرسپولیس این تیم را شکست دهند. این هواداران بارها بارها مظلومی و بازیکنان تیم استقلال را مورد تشویق خود قرار داده و برای دیدار با پرسپولیس به آنها روحیه دادند.
* فریدون زندی که با مصدومیت روبرو است با لباس شخصی در تمرین آبیپوشان شرکت کرد و برای دقایقی با مظلومی به صحبت پرداخت.
* پژمان منتظری و فرهاد مجیدی در ابتدای تمرین به دویدن دور زمین و کارهای اختصاصی پرداختند.
* یکی از نکات جالب امروز حضور یکی از تماشاگران با پیراهن پرسپولیس بود این نوجوان درحالی که پیراهن سراسر سرخ به تن داشت، در میان تماشاگران استقلال نشسته و به شدت بازیکنان این تیم و مظلومی را تشویق میکرد.
* مدافع تنومند نیوزلندی با نام استیو هولد در تمرین آبیپوشان شرکت کرد. جثه درشت این مدافع باعث تعجب بازیکنان شده بود.
* فرهاد مجیدی زودتر از بازیکنان ورزشگاه دستگری را ترک کرد و در کارهای تاکتیکی این تیم شرکت نکرد.
* عکاسان حاضر در ورزشگاه که برای پوشش تصویری تمرین استقلال در محل تمرین حاضر بودند، از منصور پورحیدری سرپرست استقلال گلایه می کردند. پورحیدری از عکاسان خواسته بود که تنها ۱۵ دقیقه در کنار زمین حضور داشته باشند و در بقیه دقایق تمرین به جایگاه خبرنگاران و یا تماشاگران بروند که این مسئله مشکلاتی را برای عکاسان رسانه های مختلف بوجود آورد.
* تمرینات استقلال از فردا بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران پشت درهای بسته برگزار می شود.
تیم فوتبال استقلال روز جمعه از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه آزادی مهیمان پرسپولیس تهران خواهد بود.
bordobakht
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
اتفاقات، هواداران سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند
دربی تهران به شماره ۷۱ رسید. بازی بزرگ سال حالا تمام فوتبال ایران را تحتتاثیر خودش قرار داده و تمام دوستداران فوتبال منتظر این بازی تاریخی سنتی و حیثیتی هستند. دیداری که به اندازه کل فصل ارزش دارد.
نزدیک شدن به دربی حال و هوای فوتبال ایران را عوض کرده است. تمام افرادی که به نوعی این بازی بزرگ را درک کردهاند از تماشاگران گرفته تا تدارکات تیمها حساسیت این بازی بزرگ را به خوبی می دانند. دربی یک دیدار خاص یا بهتر بگوییم یک جنگ تمام عیار است، جنگی که اعتبار و حیثیت یک تیم و هوادارانش را تحتتاثیر قرار میدهد و همین حساسیت بالا روی کیفیت بازی به لحاظ فنی تاثیر میگذارد تا جایی که گاهی اوقات دربی تهران به اندازه یک بازی محلی افت میکند و بازیکنان نمیتوانند ارزشهای واقعیشان را نشان دهند.
حساسیت دربی از زبان مهدی هاشمینسب که در مقطعی مرد سرنوشتساز دربیهای تهران بود شنیدنی است. هاشمینسب در این رابطه میگوید: حساسیت دربی آنقدر بالا است که اگر یک فرد عادی بخواهد طول زمین را راه برود حداقل ۱۰ بار زمین میخورد. در چنین شرایطی باید به بازیکنان حق داد که کادر فنی آنها تحت تاثیر حساسیت دربی قرار بگیرد اما واقعیت این است که در دیگر نقاط دنیا چنین وضعیتی نیست و همواره دربیهای بزرگ، بازیها زیبا و تماشاگرپسند از آب درآمده است.
دربی تهران به لحاظ فنی زیبا و تماشاگرپسند نمیشود و نباید هم انتظاری بیش از این داشت چراکه فوتبال ایران هرچند یازدهمین سال حرفهای شدنش را پشت سر میگذارد اما هنوز هم فقط نام حرفهای را با خودش یدک میکشد و در واقع فوتبالی آماتور محسوب میشود که البته در بسیاری موارد مثل ایجاد زیرساختها از حالت آماتور هم پاینتر است. در چنین شرایطی نباید انتظار داشته باشیم که بازیکنان استقلال و پرسپولیس که البته جزو ستارههای لیگ محسوب میشوند و پول حرفهای میگیرند عملکرد بهتری داشته باشند. ستارههایی که حرف از حرفهایگری میزنند اما در زمین بازی حساسیت دربی آنها را ذوب میکند و به بازیکنانی معمولی تبدیل میشوند.
دربی تهران هیچگاه زیبا و تماشاگرپسند نبوده و از لحاظ فنی کیفیت بسیار پایینی داشته اما به دلیل وجود همان حساسیتها همواره برای علاقمندان به فوتبال جذاب بوده و هست. دیداری که هر لحظه از آن آبستن حادثه و اتفاق جدیدی است و کوچکترین مسائل آن هم با واکنش هواداران ۲ تیم مواجه میشود و عکسالعملهای خاص آنها را به همراه دارد.
دربی ۷۱ تهران از راه رسید و خیلی زودتر از آنچه که تصورش را بکنیم این بازی هم تمام میشود و به خاطرهها می پیوندد. هواداران ۲ تیم باز هم با شور و هیجان خاصی منتظر این دیدار هستند و استادیوم آزادی یکبار دیگر اوج حساسیت، استرس و اضطراب را درک خواهد کرد اما با شرایط موجود، باز هم نباید منتظر یک دیدار زیبا و تماشاگرپسند باشیم.
دربی تهران مثل سابق تحت تاثیر حساسیتهای خاص خودش قرار خواهد گرفت و به لحاظ فنی چیزی برای عرضه نخواهد داشت بلکه باید از اتفاقات و حوادث آن لذت برد، اتفاقاتی که دوآتشههای سرخابی را به اوج هیجان خواهد رساند.
bordobakht
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)