چرا کسی جواب نمیده![]()
چرا کسی جواب نمیده![]()
1- خیر قربان
2-خیر قربان
3-سه بعدی دیگه میشه گفت دمده شده دیگه الان همه سمت 4K میرند.
4-با Tv وبگردی جالب نیست و بعد از یه مدت کوتاه خسته میشی.بیشتر بدرد آپدیت و تماس اسکایپ میخوره.
5-خیر
6-تو پخش دیجیتال زمینی که sd هستش.تو ماهو آره هم بعضی فرکانسهای Hd کیفیت sd پخش میکنند.
7-هیچکدام. الان بصورت فراگیر LCD بکلایت LED بهتره.
8-بله تاحدودی.
SONY XPERIA Z3
ممنون از جوابتون.
در مورد کیفیت تصاویر sd و زاویه دید فکرنمیکردم انقدر تغیی کرده باشه که به این قاطعیت بگید نه!!
در مورد تصاویر 3D که گفتم میخواستم بدونم با توجه به شرایط موجود شبکه های تلوزیونی اصلا صرف میکنه که بخوایم بخاطر خصوصیت 3D بودن هزینه اضافی بدیم یا بهتره برای کاهش هزینه یه تی وی معمولی (به فرض یکسان بودن ویژگی های دیگه) بگیریم.
وگرنه اونقدر ها بودجه ندارم که بخوام به 4K فکر کنم که فکر نمیکنم تو ایران حالا حالاها کاربردی هم داشته باشه.
در مورد اینترنت که حق با شماست.اصلا وبگردی با تی وی اونم با این سرعت چه کاریه.فقط میخوام بدونم این آپدیت لازم و کاربردیه؟یعنی دنبال همچین تی وی باشم؟تماس اسکایپ هم نمیدونم چیه!!
منظورتون از LCD بکلایت LED همون تی وی های امروزی که بنام ال ای دی هست دیگه؟
عزیزان یه مقایسه بین Samsung 40H6390 و Sony 40W600B رو آگه داشته باشید خیلی ممنون میشم
مخصوصا از لحاظ کیفیت پنل و پردازش تصویر
خیلی ممنونم از لطفتون
Sent From Xperia Z2 Using Tapatalk
Last edited by Xenon360; 14-01-2015 at 13:49.
اینقدر این دو تیوی از نظر کیفیت تصویر شبیه هم هستن که واقعا نمیشه، مقایسه ای از این نظر بینشون داشت. فقط شاید این موارد باشه:
برتری های سامسونگ:
1) طبیعتا کنتراست بالاتر پنل سامی
2) روشنایی بیشینه بالاتر
3) پشتیبانی از زیرنویس فارسی در هنگام پخش فیلم از روی مموری
برتری های سونی:
1) صفحه یکدست تر
2) صدای قویتر
3) حالت Cinema سونی دقت رنگ بیشتری از حالت Movie سامسونگ داره
بازم میگم موارد بالا اصلا قابل لمس نیست. مثلا کنتراست بالاتر سامسونگ چیزی نیست که به چشم بیاد. برای هردو تیوی هم تنظیمات کالیبره راحت پیدا میشه و لازم نیست به حالت های پیش فرض خود دستگاه قناعت کنید.
بنظرم اگر زیرنویس فارسی مهم نیست، سونی رو بخرید چون طراحیش بهتره. مخصوصا اگر بخواید با پایه روی میز بذارید.
دقیقا زیر نویس فارسی هست که برام مهمه
وگرنه در خرید سونی شک نمیکردم
حتی input lag W600b بهتر هستش، برای من که اهل گیم هستم این مسئله مهمه. اما خب از زیر نویس فارسی نمیتونم بگذرم
فقط خواستم ببینم اگر تفاوت کیفیت پنلها فاحش هستش قید زیر نویس رو بزنم و از روی لبتاب فیلم ببینم
طراحی برام مهم نیست همون بیشتر کیفیت خود پنلها برام مهمه
پس با این تفاسیر فرق آنچنانی بین هردو مدل تلوزیون نیست
ممنون داداشم بخاطر کمکی که بهم کردی
فقط اینکه داداش شما خودت هر دو تلوزیون رو از نزدیک کیفیتشون رو دیدی؟
Sent From Xperia Z2 Using Tapatalk
جواب منم بدید![]()
دیگه الان 3D بودن TV یه آپشن دائمی شده. جوری که TV اگه 3D نباشه از کیفیت پایینی برخوردار و قدیمی هستش.
آپدیت رو هم میشه دستی انجام داد با این اینترنت مسخره دستی بهتره.بعضی اوقات کارایی و کیفیت TV ارتقاء پیدا میکنه.
اسکایپ هم تماس باکیفیت تصویری هستش با اینترنت.
اینا LCD هستن فقط پشتشون لامپهای LED کار گذاشتن.
SONY XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 14-01-2015 at 17:48.
سونی w600 رو فقط در مغازه یکی از دوستان تست کردم، با فیلم اسپایدرمن.
اما سامسونگ h6390 رو تقریبا یک نصف روز در خونه باهاش کار کردم.
برای این محدودهی قیمت و این سایز دیگه بهتر از این دوتا نیست. ولی نباید انتظار معجزه هم ازشون داشته باشید. مثلا clouding به هرحال در lcdهای ردهپایین ناگزیر وجود داره. حالا یکی کمتر، یکی بیشتر.
خیالتون راحت باشه. انتخاب سامسونگ اصلا باعث نمیشه کیفیت تصویر پایینتری گیرتون بیاد.
با سلام
لطف کنید در مورد واژه clouding کمی توضیح بدین که اصلا چیه و چه کاری انجام میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)