اتفاقا دوست عزیز منظور منم از اول این بحث همین بوده![]()
اتفاقا دوست عزیز منظور منم از اول این بحث همین بوده![]()
سلام
میخاستم ویندوز لب تابم رو عوض کنم.یه سوال داشتم.
آیا نصب درایور ها ترتیب داره یا نه؟
کلا چه درایور هایی رو باید نصب کنم؟
کسی طریقه نصب درایور ها رو میتونه برام بگه؟
شرمنده بار اولمه و بلد نیستم
میگن یه برنامه هست که از درایور ها بک آپ میگیره و دفعه های بعد که بخایم ویندوز عوض کنیو دیگه نمیخاد درایور ها رو دونه دونه نصب کنیم.راسته؟
اسم برنامه اش چیه؟
با نرم افزار Driver Magicianمیتونی از همه ی درایورهای نصب شده بک آپ بگیری.البته بهتره این بک آپ رو با فرمت exe ذخیره کنی تا موقع نصب مجدد درایورها دیگه نیازی به نصب خود نرم افزار نباشه. البته من بک آپ گرفتم ولی چون تا حالا ویندوز عوض نکردم نشده که تستش کنم.حجمش کمتر از ۴ مگه.وقتی اجراش کردی خودش یه سری از درایورها رو اسکن میکنه ولی بهتره از back up گزینه ی search all drivers رو بزنی تا همه رو پیدا کنه.
ترتیب نصب هم مهم نیست.
Last edited by hamed29; 18-07-2012 at 01:05.
سلام
فقط کارت گرافیک ترتیب داره
یعنی که اول باید درایور گرافیک آنبرد یا همون Intel HD رو نصب کنید و بعدش درایور گرافیک اصلی
کلا" باید وایرلس-بلوتوث-گرافیکها-کلیدهای میانبر-usb3-usb host-تاچ پد و sata رو نصب کنید
در مورد نرم افزار برای بک آپ گیری از درایور ها که گفتین آره هست ولی من ترجیح میدم خودم درایور ها رو نصب کنم
چون من با چند مدل نرم افزار مختلف تست کردم.هیچ کدوم اونجوری که دلم میخواست نشد،آخرشم خودم نصب کردم!
ترتیب داره و بهتره که درایورهایی که مهمتر هستند اول نصب بشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless با توجه به کارت نصب شده در لپتاپ باید خودتون لینک دانلود پیدا کنید.
dvd rw با توجه به درایو نوری نصب شده در لپتاپ باید خودتون لینک دانلود پیدا کنید.
نصب درایورها نیاز به کمی مهارت و دانستن اصطلاحات کامپیوتری داره اما کافیه که در هر مرحله از نصب به دقت موارد توضیح داده شده به زبان انگلیسی بخونید و مراحل نصب درایور ادامه بدید نه این که پشت سر هم فقط next کنید.
شخصا از Driver Magician برای backup استفاده میکنم و البته فایل های backup به صورت dll تهیه میکنم و نه exe چون در هنگام اجرا نیاز به برنامه Driver Magician رجیستر شده داره. البته قبلا که این طور بود حالاشو نمیدونم.
منظورتون چیه ؟ مکه مشکلی ایجاد میشه؟مثلا درایور کرافیک رو اکه اینطوری نصب کنیم مشکلی به وجود میاد؟
منظورم اینه که اگه میخواین کاری درست انجام بشه اون کار رو خودتون انجام بدین!
کلا" ساختار ویندوز به جوریه که وقتی درایور جدیدی روش نصب بشه باید حتما" ری استارت بشه تا تازه بفهمه چی شده!
(که البته این یکی از ضعف هایی هستش که لینوکسی ها به ویندوز میگیرن و البته که درست هم هست)
این نرم افزارها تمامی درایورها رو یکجا نصب میکنن و ترتیب رو هم رعایت نمیکنن.
مثل این می مونه که صبح از خواب پاشی و صبحانه و ناهار و شام رو یه جا بخوری!!
ضمن اینکه فکر نمیکنم هیچ کدوم از این نرم افزارها درایور بلوتوث رو بی عیب و نقص نصب کنن، لااقل برای من که این جوری بوده
کلا" با اینکه نصب درایور کار وقت گیر و خسته کننده ای هستش ولی یه حسی بهم میگه اگه خودم نصب کنم بهتره!
Last edited by majid4mi; 19-07-2012 at 00:35. دليل: اشتباه تایپی
این درایور ها که گفتین روی corei7/ram8/hard500/grafik1 میخوره؟
کسی میتونه لینک جدیدترین یا بهترین درایور nvidia رو برام بزاره؟(توی سایتش رفتم ولی چیزی دست گیرم نشد)
لینک تاچ پد که گذاشتین همون مولتی تاچ هستش؟
Last edited by davood1365; 19-07-2012 at 13:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)