با حالت power option اجرا مبشه
با حالت hight perfrmance اجرا نمیشه
مطمئنم رو حالت hight perfrmance هست
کسی mafia 2 نصب کرده ؟؟؟؟
با حالت power option اجرا مبشه
با حالت hight perfrmance اجرا نمیشه
مطمئنم رو حالت hight perfrmance هست
کسی mafia 2 نصب کرده ؟؟؟؟
سلام.
خوب این چه کاریه؟؟؟
وقتی میخواین مانیتور رو خاموش کنید FNو F4 رو بزنید که مانیتور رو خاموش میکنه و میره برا مانیتور خارجی.
به همین راحتی.
(دوستان لطفا در نظرات و پیشنهاداتی که میدین کمی تامل بفرمایید و بدون تحقیق صحبتی نشه که یه جون بخاد متضرر مالی بشه).
عزیز اینکه میفرمایید باید ببینید پشت باطری هردوشون چه اطلاعاتی نوشته و از جمله مقدار جریان کشی از آداپتور و ولتاژنامی ورودی که همان ولتاژ خروجی آداپتور می شود که اینو پشت آداپتور نوشته.
دقت کنید که این باطری ها از نوع اینفو لیتیومی هستند و به این راحتی ها صدمه نمی بینند اما همین باطریها با سیستم در ارتباط هستند دارای چیپهای ظریفی می باشند که اگر آداپتوری با جریان دهی بیشتر به آنها وصل شود باعث معیوب شدن آن میگردد .
اگر قرار بود هر آداپتوری رو به هر سیستمی بزنیم خوب بود دیگه.
من باطری موبایلمو به یه 100 ولت دی سی وصل میکردم و در 1 ثانیه اونو شارژ میکردم.
که چنین نیست.
yas44co جان دستت درد نکنه اما این میهن مارکت بیشتر یه شوخیه تا یه سایت فروشنده.
من تا حالا چند تا کالا خواستم و تماس گرفتم و اونا گفتن ما نداریم و من گفتم خودتون قیمت دادین و اونا جواب میدن نه ما قیمت دادیم به نسبت ارزش دلار که بالا رفته گفتیم حتما این قیمتشه وگر نه الان نداریم.
کلا سایت رو پر کردن.
قیمتها هم همه نجومی.
آقا من خیلی گشتم ولی تا حالا رقیب جدی برای این غول hp 6090 پیدا نکردم.
لطفا اگه رقیب جدی داره که بتونه شکستش بده بگید؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
راستی من الان تو سایت دیدم قیمت از 1.450 تا 1550 بود!!!!!!!!!!!
نمی دونم از کجا بگیرم؟؟
اصلا شاید بیخیال گارانتی شم.شما نظرتون چیه؟؟؟
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:46 AM ----------
پایین ترین قیمتی که شما ازش دراین چنده؟؟؟؟؟آره میهن مارکت بهش اعتباری نیست.
ممنون
قیمت توی سایت میهن مارکت 1450 ولی تو لیست خود سایتی که این قیمتو داده 1.610زده!!
با درود
من اچ پي 6080 خريدم ديروز
يه نكته كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه سقف گرمايي كه ميتونه داشته باشه و بيشتر از اون واسه دستگاه مضره چيه؟
من با اسپيدفن كه تست كردم موقع بازي تا هشتاد هم ميره
چون موقع خريد اين فروشنده خودشو كشت كه منو منصرف كنه و جنس ايسوسش رو بندازه بهم هي ميگفت خراب ميشه
ممنون جواب ميدن و اينكه اولين كارايي كه بايد انجام بدم چيه؟
ريكاوري؟ و ديگه؟
Last edited by aligsm; 18-07-2011 at 02:30.
سلام
یک مشکل
امروز داشتم تایپ میکردم رو کلید های چپ و راست زدم انگار قاب دور دوکمه هاش شل هست و داره بلند میشه...
دلیلش ؟ مال من اینطوریه یا بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟
فردا میبرمش گارانتی احتمالان وایسم تا بهم بدن اش دیگه ؟پیچ سفت کردن که کاری نداره
... البته گارانتی الماس هست
![]()
خیلی ممنون عجب دردسری درست کردن برای ما
Email : behnoot[@]gmail[.]com
دوست عزیز توی 6090 نیاز به fn نیست با همون f4 مانیتور رو می شه سویچ کرد ولی بعد از 4-5 ثانیه ارور می ده که هیچ مانیتور خارجی پیدا نشد و دوباره مانیتور روشن می شه.
تنها راهش همون استفاده از نرم افزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)