برای دریافت گزنه قرمز رو باید تیک بزنی
این سیستم امنییتی برای جلو گیری از هک کردن
اگه بازم نذاشت احتمالا آنتی ویروست جولشو بسته باید رو آیکون بلوتوث راست کلیک کنی و گزینه Receive a file بزنی تا یتونی فایل رو دریافت کنی
برای دریافت گزنه قرمز رو باید تیک بزنی
این سیستم امنییتی برای جلو گیری از هک کردن
اگه بازم نذاشت احتمالا آنتی ویروست جولشو بسته باید رو آیکون بلوتوث راست کلیک کنی و گزینه Receive a file بزنی تا یتونی فایل رو دریافت کنی
Last edited by hossein_dig; 27-10-2008 at 10:44.
بیشتر توضیح بده
میشه بگید مدلش رو از کجا باید بفهمم؟
با تشکر
زیر دستگاه یا پهلو های lcd میزنه
یک سوال: ِDell inspiron 1520 دارم. و روزانه از خود صبح تا شب خاموش نمی کنم و فقط استند بای میکنم.
این حالت برای سیستم بهتره یا خاموش و روشن کردن های متوالی؟
ممنون از شما
مدلش رو پیدا کردم
این بود: Tecra A7
Model no : PTA700_0ff007
حالا میشه بگید درایورش رو از کجا تهیه کنم؟
با تشکر
ممنون میشم اگه جواب من رو هم بدید
بیش از 3 ساعت رو باید خاموش کنی ... لپ تاپ هم نیاز به استراحت داره چون استندبای پاور و باتری و هارد مشغول کارندیک سوال: ِDell inspiron 1520 دارم. و روزانه از خود صبح تا شب خاموش نمی کنم و فقط استند بای میکنم.
این حالت برای سیستم بهتره یا خاموش و روشن کردن های متوالی؟
1- خوب ریکاوری کن ... ریکاوری ویندوز و برنامه های اوریجینال رو برمیگردونه و از بین نمیره ویندوز اصلش !با سلام
من یه لپتاپ توشیبا دارم .
تا حالا ویندوزش رو عوض نکردم . حالا چند تا سوال داشتم
1-یه چند تا ایراد کوچیک بوجود اومده بود که میخواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی شنیده بودم که چون ویندوز اونا اورجینال هست عوض نکنم بهتره . میخواستم دوستان نظرشون رو بگن.
2-برا تعویض ونیدوز میخواستم بدونم مثل کامپیوتر دسکتاپ هست یا فرقی داره چون شنیدم که یه سی دی هست که برا تعویض ویندوز لازم هست . اگه درست هست لطفا راهنمایی کنید که اون سی دی دقیقا چیه و کارش چیه و از کجا باید بگیرم چون من هیچ سی دی با لپتاپم ندارم
پیشاپیش متشکر م
2- هیچ فرقی نداره ... بهتره ریکاوری و ویندوز اصلی رو نصب کنید چون درایور باهاش هست و در غیر این صورت اگر دیسک درایورهای مجزا ندارید به مشکل بر میخورید بخصوص برای نسخه غیر هماهنگ و یا اپگرید و دانگریدی! شما اول باید برای توشیبای خود دی وی دی ریکاوری تهیه کنید و بعد اقدام کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهتره یه سرچ با نام ریکاوری توی تالار کنید مطالب مفید زیاد هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
مدلش رو پیدا کردم
با تشکرپست اول رو ببینید سایت های مربوطه هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- خوب ریکاوری کن ... ریکاوری ویندوز و برنامه های اوریجینال رو برمیگردونه و از بین نمیره ویندوز اصلش !با سلام
من یه لپتاپ توشیبا دارم .
تا حالا ویندوزش رو عوض نکردم . حالا چند تا سوال داشتم
1-یه چند تا ایراد کوچیک بوجود اومده بود که میخواستم ویندوزش رو عوض کنم ولی شنیده بودم که چون ویندوز اونا اورجینال هست عوض نکنم بهتره . میخواستم دوستان نظرشون رو بگن.
2-برا تعویض ونیدوز میخواستم بدونم مثل کامپیوتر دسکتاپ هست یا فرقی داره چون شنیدم که یه سی دی هست که برا تعویض ویندوز لازم هست . اگه درست هست لطفا راهنمایی کنید که اون سی دی دقیقا چیه و کارش چیه و از کجا باید بگیرم چون من هیچ سی دی با لپتاپم ندارم
پیشاپیش متشکر م
2- هیچ فرقی نداره ... بهتره ریکاوری و ویندوز اصلی رو نصب کنید چون درایور باهاش هست و در غیر این صورت اگر دیسک درایورهای مجزا ندارید به مشکل بر میخورید بخصوص برای نسخه غیر هماهنگ و یا اپگرید و دانگریدی!
بهتره یه سرچ با نام ریکاوری توی تالار کنید مطالب مفید زیاد هست
ممنون از شما
مدلش رو پیدا کردم
با تشکرپست اول رو ببینید سایت های مربوطه هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)