alex_pk به اینجا سر بزنحتما پیدا میکنی برای دانلود ولی چون توی اون وبلاگ خراب شده از این استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون که داری کمکم میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alex_pk به اینجا سر بزنحتما پیدا میکنی برای دانلود ولی چون توی اون وبلاگ خراب شده از این استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون که داری کمکم میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها چی کرده mortal kombat تو نمایشگاه E3این پوستر تبلیغاتیشه.من که خیلی حال کردم
هرچه سریعتر منتظر نسخه ی جدیدش هستم.راستی تو این جدیده مثل اینکه خشونتو بردن بالا.ایول
اینم عکس پوسترها تو نمایشگاه E3:![]()
یه چیزی در مور دشخصیت Motaro وجود داره
(همون موجود چهارپا)
اونم اینه که بدنش کاملا" سرده
حالا چطور اینو فهمیدم؟
فقط کافیه با شخصیت Sektor باهاش مبارزه کنید و اون موشک هایی که دنبال گرما می رن رو شلیک کنید
می بینید که همچین اتفاقی می افته:
هدف اول میاد روی موتارو اما موشک ها بهش برخورد نمی کنن
بعد هدف مخیاد رو خود سکتور و موشک ها به خودش اصابت می کنن![]()
lol
مثل اینکه واقعا هیچکی اینجا بلد نبود!
کافیه اینوب بذارم فردا همه میگن بلد بودیم و حوصله نداشتیم و... (آره .....!)
چه فن بوی های باحالی داره کمبات!
![]()
شما مثل اینکه اصلا به وبلاگ من سر نمیزنید. اخه شما که انقدر اینجا رفت وامد دارید و اینهمه عشق مورتال کمبت هستین چرا به وبلاگ من که این همه مدته ساختمش وهمه چی توش هست سر نمیزنید.اموزش کامل اوردن منو های مخفی رو همین چند رو پیش گذاشتم و کاملا تضمین شدم هست چون خودم صد بار رفتم. ولی چون میدونم شما فقط همه چی رو تو این تاپیک اماده میخواهید ، اینجا هم میزارم :
در نسخه PC (کامپیوتری) بازی Ultimat Mortal Kombat 3 یه روش خیلی اسون برا باز کردن منو های مخفی وجود داره.و این روش هم فکر نکنم شناخته شده باشه ، چون خودم کشفش کردم.
در این روش ابتدا بازی رو اجرا کنید و خیلی سریع برید رو گزینه Options که در بالا قرار داره وبعد از لیستی که میاد اولی یعنی Set Config رو انتخواب کنید وبعد برید به سر برگ Controllers که از سمت چپ پنجمی واز سمت راست دومیه.حالا در پایین این صفحه تیک اولین گزینه از سمت چپ یعنی Disable Sprite Limiter رو بزارید و OK کنید. حالا صبر کنید تا Cpu پیش بره وبرسه به منو های بازی . در اینجا خود CPU هر سه تا منو مخفی رو باز میکنه و شما باید وقتی منو سوم وچهارم داره ظاهر میشه فوری برید روی Options و برید همون جایی که قبلا رفتید واون تیکی که گذاشتید رو بردارید وسپس OK کنید. حالا شما با یه حقه خیلی ساده بدون این که از رمز استفاده کنید سه تا منوی مخفی این بازی که به خط سوم وچهارم وپنجم معروفه رو باز کردید.و می تونید به وسیله اونا از دو تا غول برای بازی کردن استفاده کنید ویا فینیش هیم/هر ها رو اسون کنید و...
نکته ۱ : نسخه کامپیوتری این بازی در ارشیو وبلاگ با حجم ۳.۷۵ مگابایت وجود دارد.
نکته ۲ : این روش زمانی که نسخه سگا رو با مبدل (املاتور) Fusion اجرا کنید نیز امکان پذیر است زیرا نسخه کامپیوتری خود ترکیب این مبدل با نسخه سگا میباشد.نسخه سگای این بازی نیز در ارشیو موجود میباشد و در صورتی که این مبدل را میخواهید میتوانید از اینجا با حجم ۲۸۰ کیلو بایت دانلود کنید:
این اموزش برا نسخهPC بود و اوردن منوی مخفی در نسخه سگا فقط در صورتی امکان پذیره که روی خود کنسول اجرا بشه نه با مبدل. و برای ظاهر کردن منو ها در کنسول باید این کار رو کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی رو اجرا کرده وبه منو بازی برید و در اینجا بدون اینکه دکمه ای رو بزنید شروع کنید به زدن یه کدوم از این رمز ها :
پایین ، بالا ،پایین ، بالا ، C، B،A
پایین،B، A ، بالا ،B، بالا،A، C
رمز ها باید تند زده بشه ودر صورتی که بعد از چند بار منو ها ظاهر نشد برای اطمینان بازی رو دوباره اجرا کنید. این رمز ها کامل برای کنسول سگا تضمین شدست و رو نسخه ای که با مبدل اجرا میشه هیچ تضمینی وجود نداره وتا به حال اجرا نشده.
نویسنده : مدیر وبلاگ mk center irani(جمال)
خداییش از این کامل تر ودقیق تر امکان داشت ؟
فقط کفیه همون جوری که اینجا روزی 10 بار میاید روزی یه بار هم به وبلاگم بیاید.
اگه اینجا تاپیک مورتال کمبت نبود من اصلا وبلاگم رو معرفی نمیکردم ولی گفتم حداقل این همه طرفدار بی اطلاع نباشند
lol
این رمز هایی که گفتی رو من قبلا هم تو همین تاپیک گفتم هم تو چنتا تاپیک که در همین رابطه زده شده بود حس گشتنش نیست ولی خوب اونی که تو این تاپیک گفتم اینجاست عزیزم مال حدودا 1 سال پیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز اون کد ها چندین رمز دیگه هم هست شما فقط همین رو بلدین؟
اتفاقا همین رمز ها رو که بالا گذاشتم با مبدل Gens اجرا کردم و سیوش رو گذاشتماوردن منوی مخفی در نسخه سگا فقط در صورتی امکان پذیره که روی خود کنسول اجرا بشه نه با مبدل. و برای ظاهر کردن منو ها در کنسول باید این کار رو کنید :
اصلا هم نیاز به تند زدن نیست
دوبار اروم بزنی میاد.
ضمنا این نسخه های پی سی رو من اصلا جزو مورتال حساب نمیکنم من در رابطه با هر مورتالی که صحبتا میکنم منظورم مورتال سگاست.
حالا شما که انقدر حرفه ای هستی لطف کن این رمز های اون 6 مربع ( که موقع دونفره بازی کردن میاد) رو آموزش بده.
ممنون.
یه رمز هم هست مال مورتال 2
که با یک ضرب طرف رو میکشتی.
و یه رمز هم بود که هرچی ضربه میخوردی هیچیت نمیشد.
اینم اگه بلدی آموزشش رو بده.
یه سری هم رمز های مورتال 2 هست من دنبالش بودم یه مدتی
پرت کردن تو پرتگاه
چسبوندن به سقف نیزه دار.
پرت کردن سمت درخت ها.
کلا رمز های Stage
اگه بلدین آموزشش رو بدین.
نه اینا رو چندان بلد نیستم ، تخصص من تو مورتال کمبت 4 هسنش . مورتال کمبت 4 هم کمی از نسخه های 2 بعدی نداره وسرعتش خیلی خوبه و میشه گفت کمبو هم داره و...
راستی تو که میگی سری لازم نیست بزنی چرا خودت تو همون پست قدیمیه گفتی سری بزنید >>>>
بعضی وقتها باید دوبار بزنید سریع هم بزنید
من که نوشتم بعضی وقت ها بیشتر منظور بعضی کد ها بود.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کد :
a
c
بالا
B
بالا
B
A
پایین
عادی هم بزنی میاد!
همچنین
C
جلو
A
عقب
A
بالا
دوبار عادی پشت سر هم بزنی میاد.
یه سری کد های دیگه هستن که باید سریع زد و عادی نمیاد.
(البته منظورم از عادی کند نیست! یطوری که نه خیلی تند باشه نه خیلی کند)
تست کردم حالت باگ داشته انگار.
![]()
خون خودتون رو آلوده نکنید
کتاب دوزخی که من گذاشتم یادتونه؟
آخر آخرش روش 5 خط کردن منوی اول بازی رو گفته
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)