با سلام
میشه اموزش کامل دانگرید کنسول رو بزارید برام؟
هرچی سرچ کردم توی انجمن پیدا نکردم
الان روی Habib 4.60 هستم میخوام به Habib 4.55 برگردم.
ممنون میشم کمک کنید
با سلام
میشه اموزش کامل دانگرید کنسول رو بزارید برام؟
هرچی سرچ کردم توی انجمن پیدا نکردم
الان روی Habib 4.60 هستم میخوام به Habib 4.55 برگردم.
ممنون میشم کمک کنید
سلام
دوستان ی پی اس 3 داریم میخوام هکش کنم , الان بهترین روش برا -- کردن چیه؟ تاریخ اولین پست تاپیک رو دیدم خیلی قدیمی بود و ی سوال دیگه اینکه هارد دستگاهم 250 گیگ هست میتونم بازی روش کپی کنم و بازی کنم بدون استفاده از دی وی دی؟
دوستان Ps3 120g Slim ورژن 4.21 -ه-ک- نرم افزاری میشه؟
دستان کمک کنید . من الان کنسولمو ریست و فرمت کردم هیچی روش نیست . ولی قبلا از ریست کپی خور و مولتیمن روش بود . میشه توضیح بدین الان دقیقا باید چیکارکنم که بتونم مثل قبل بازی کنم ؟؟ چون کنسولو دسته دوم گرفتم . تازه گرفتم هیچی نمیدونم . الان دقیقا کدوم رو بریزم اینه همه چیز هست آدم سر درگم میشه دقیفا باید چیکار کرد . ممنون میشم یکی کمک کنه آموزشش رو بزاره. فریمور هم نمیدونم قبل از ریست چه ورژنی نصب بوده !!!!! پست اول که خیلی سخته انجام دادنش . یعنی من ریست و فرمت کردم فریمور رو باید دوباره بریزم یا فقط مولتی من بریزم حل میشه
Last edited by zadis; 12-07-2014 at 21:53.
ورژن دستگاه چنده؟
رو هارد کنسول هم بله میشه میشه بازی ریخت
نه نمیشه.باید سخت افزاری دانگرید و کپی خور بشه
شما مولتی من رو بریز فقط.
درضمن اگه بازیهات تو هارد خود دستگاه بوده احتمال زیاد پاک شدن و باید دوباره بازی بریزی
سلام ب اساتید محترم
حدود 5 روز دیه ی ps3 fat 80gbاز کانادا میرسه دستم وحتما -- نشدس میخوام بدونم میشه نرم افزای هکش کرد کارخونه ای زیر 3.55 بوده اپدیت شده
سوال بعدی هم هارد تا چه ظرفیتی ساپورت میکنه(اینترنال)![]()
دوستان سلام...
من یک PS3 دارم کپی خور شده...از این قدیمی ها است و فکر کنم ورژنش 3 است ولی دقیق نمی دونم.
کی خواستم بدونم کجا می توانم ببرم و اون رو آپگرید کنم و باید به چه ورژنی آپگرید بشه؟ مثلا می خوام اون god of war ای که بعد از god of war 3 آمد را بازی کنم اما نمیاره.
ممنون
دوستان راهنمایی می کنید
من حبیب 4.60 رو ریختم رو کنسول ( کنسول ه ک نرم افزاری هست ) و مولتی من 4.60
تا حالا به PSN برای بازی آنلاین وصل نشدم
برای اتصال به PSN دقیقا باید چیکار کنم ؟ و همینطور برای اینکه بن نشم ؟
این مولتی من از روش بازی رو اجرا کردن برای آنلاین باعث بن شدن نمیشه ؟
چون میگن اگر مولتی من رو اجرا کنید باعث بن میشه پس چجوری باید بازی رو اجرا کرد برای آنلاین ؟
ممنون
Last edited by dooste.man83; 28-08-2014 at 09:24.
راستی اگر بازی ممکن باعث بن شدن بشه هم ممنون میشم اسم هاشون رو بفرمایید
و اینکه نیاز به استفاده ازSEN Enabler برای من هست با خیر؟
و در آخر ps store رو آپدیت کنم یا نباید این کار رو بکنم ؟ ( ( دفعه اول که اکانت میسازم پیغام میده آپدیت کنم یا نه ) )
مجدد تشکر
Last edited by dooste.man83; 28-08-2014 at 09:23.
سلام
دستگاه من اسلیم و از سری CECH -20 که CPU =45 NM و RSX = 65 NM هست و بیش از 3 سال دارمش و در جای کاملا باز نگهداری میشه ... چند سوال دارم
1- این برنامه فن کنترلر آیا آسیبی به دستگاه یا آیسی تشخیص دمای دستگاه نمیزنه ؟
2-این برنامه در حالت تشخیص خودکار در بازی دمای رو نمیزاره از 70 بالاتر بره اما دائما سرعت فن بالا و پایین میره ...این مورد برای دستگاه و فنش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ ( یکی نوشت بود ایسی تشخیص دور فن ممکنه بسوزه و یکی دیگه نوشته بود دستگاه ممکن زود چراغ زرد بده !! )
3- از این برنامه بهتر هست استفاده بشه یا نه برای دستگاه من ؟( چون بعضی ها میگن اسلیم مشکل گرمایی کلا نداره )
4- دمای من در مولتی من 4.6 . با حبیب 4.6 بعد از نیم ساعت CPU = 72 و RSX = 80 هست که بنظرم دمای بالایی هست ... قبلا بعد خارج شدن از بازی ها دمای من CPU = 68 و RSX = 74 بود با کاستوم روجرو 4.55 ... حالا نمیدونم مشکل از کاستوم حبیب هست یا مشکل جای دیگست
البته در بازی تا حالا هنگ نکرده و اخطار دما هم نداده ...نظرتون چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید سریعتر من رو
Last edited by dooste.man83; 29-08-2014 at 10:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)