سلام
جریان این اشلی چیه ؟ و زخمی شدنش ؟ من بازی رو تموم کردم ولی اصلا کاراکتری به نام اشلی نبود !!!!
چجوری میشه پایان های مختلف بازی رو دید ؟ میگن 3 تا داره
سلام
جریان این اشلی چیه ؟ و زخمی شدنش ؟ من بازی رو تموم کردم ولی اصلا کاراکتری به نام اشلی نبود !!!!
چجوری میشه پایان های مختلف بازی رو دید ؟ میگن 3 تا داره
ای بابا این اشلیم داستانی شده
احتمالا من اشتباه گفتم اسمشو چون اصلا دقت نکردم به اسمش![]()
همون اول بازی یه دختره همراهته که لباسش بنفشه، همون اولاشم زخمی میشه
من بش میگم اشلی![]()
اشلی رو اصن ندیدم ...
اول بازی که با اندرسون میریم ....
عجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم!![]()
با عرض معذرت!
کسی اینا رو از سرور های دیگه نداره؟ این سرور خیلی منو اذیت کرد
اگر فقط /Art-of-Mass-Effect هم باشه خیلی خوبه
مرحله virmire مس افکت 1 مجبور میشید بین جون اشلی و کیدن یکیو انتخاب کنید
اگه یک رو بازی نکردین اول مس افکت 3 به بازیکن حق انتخاب میده که کی در اون ماموریت زنده مونده
شما حتما مرگ اشلی رو انتخاب کردی
یه عکس می ذاری مام فیض ببریمعجب چیزی شده این جک !!!!!!!!!
پشیمون شدم کاش با جک رومنس میکردم![]()
این یارو pimp my ride ه که.
![]()
سومیش باید وار است بالای 3000 باشه![]()
طبق نظرات مختلف اقای کیسی هادسون این پایان پایان اصلیه بازیه و تغییری نمیکنه و اصلا ذهن شپرد کنترل نشده. و قصه شپرد همینجا تموم میشه و در آینده dlc هایی میاد که فقط داستان بازی رو قبل از مرحله پایانی کامل میکنه.
من موندم با این 3 پایانی که هر کدوم تاثیر متفاوتی توی دنیا دارن چطوری میخوان نسخه بعدی بازی رو بسازند؟
جنفیج یه بیماری هست که Salarian ها درست کردن و به Turian ها دادن تا در جنگ علیه Krogan ها استفاده کنن. چون جمعیت Krogan ها داشت خیلی زیاد میشد و داشتن بر کهکشان غلبه میکردن.با این بیماری دیگه نمیتونستن بچه های زیادی به دنیا بیارن.اکثرا بدون ضربان قلب به دنیا میومدن و مرده.
اولا کیسی هادسون مرده؟من همیشه فکر می کردم زن هستش.اخه کیسی اسم زنه.
دوما
مگه نگفتن هر تصمیمی از دو نسخه قبل رو پایان تاثیر داره؟پس چی شد؟
مگه نگفتن هر بازیکن تجربه خاص خودش رو خواهد داشت؟پس چی شد؟
یه سری بازی عالی داشتن که نمیدونستن چجور تمومش کنن اومدن هرچی داستان بود سرشو ته اوردن.
کلا تموم کردن هر شاهکاری خیلی سخته. شما در طول تاریخ هم اگر دقت کرده باشی هر داستان یا بازی یا فیلم بزرگی که بوده تموم نشده.
برای مثال بتمن: برای یک مدت بروس وین رو پیر کردن و بعد بوسیله بین کمرش رو شکستند و بتمن مرد و نسخه های دیگه بتمن ساختن که بروس وین کارکتر بتمن نبود. ولی بعدش فهمیدن نمیشه دوباره زندش کردن یا حتی سوپر من رو هم کشتن ولی بعد زندش کردن.
یک شاهکار رو اینقدر ادامه میدن تا یا کاملا بی معنی و ارزش بشه یا تا اونجایی که میشه ادامه داره. یا اگه بخوان تمومش کنند اینقدر داستان رو مسخره میکنند که هوادار خودش نخواد بخره و ارزوی تموم شدن داستان رو دشاته باشه مثل داستان اتزیو در اساسین.
الان مس افکت هم واقعا تموم کردنش سخت بود و از عهده بایو ور بر نمیومد. هر پایان دیگه ای هم بود یک سری افراد ناراضی داشت ولی این دیگه افتضاحه افتضاحه.
تمام تصمیمات شما تاثیر داره ولی اخر بازی یک تصمیم جدید باید بگیری.و از 7 پایان به یکیش میرسی بر طبق تصمیمات.
البته اقای کیسی هادسون گفته که در اینده dlc های مختلف میاد که روی پایان بازی تاثیر داره ولی من فکر کنم فقط وار است رو زیاد کنه همین. ولی امیدوارم یک پایان درست حسابی براش بسازند. بر اساس پایان فعلی ساختن بازی در دنیای مس افکت بعد از اتفاقات نسخه 3 غیر ممکنه. مگر یا تاریخ بازی رو 100 سال جلو ببرند یا داستانی قبل از نسخه 1 بنویسند..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)