ممنون از راهنماییتون ولی دیگه هیچ موجودی نیست که من بکشم اون هواپیما دوستام هم همونطوری وایسادند و اون نور رو انداختند روی سمت راست غوله یا همون سفینه
فکر کنم یه جای کار عیب داره
ممنون
ممنون از راهنماییتون ولی دیگه هیچ موجودی نیست که من بکشم اون هواپیما دوستام هم همونطوری وایسادند و اون نور رو انداختند روی سمت راست غوله یا همون سفینه
فکر کنم یه جای کار عیب داره
ممنون
دوستان من يك زماني كرايسيس رو ريخته بودم ولي مي دونيد رفتم توي يك مرحله اعصابم خورد شد پاكش كردم ، حالا اگه بگيد اون مرحله رو چجوري رد كنم كرايسس رو دو باره مي ريزيم ، خيلي حال ميده .
يك مرحله بود توي يك محفظه ي عجيب بوديم ف توش موجودات عجيب و غريب بود و تاريك و تو در تو بود ، اونجا موندم
دوست عزیز عزیز خوب با اسلحه که برداشتی همون TAC Cannon مثل تصویر گرفتی روی بالی که نور انداخته روش ببینی قفل می کنه یا نه؟
واقعا انتقاد خوبي از اين بازي شده كه گفتن موقعي كه بازي به اوج هيجان و حساسيت مي رسه بازي تموم ميشه. من هم فكرشو نمي كردم كه بازي همينجا تموم بشه. بعد هم مي خواستم از راهنمايي كه كردين تشكر كنم. موفق باشين.
سلام دوستان من ميخوام اين سيستمو بخرم آيا ميشه اين بازي رو روون اجرا كرد؟
cpu:intel core2 duo e8400
ram:2*1gb bus 800 ddr2
vga:foxconn 9600gt 512mb
با high اونم تو xp با رزولوشن 1024*768 میتونی روون اجراش کنی .... 40 فریم ...![]()
سلام
آقا تموم شد
اون مرحله قاط زده بود از یه سیو قبلش رفتم درست شد
بازی قشنگی بود ولی خوب خیلی باهاش حال نکردم البته منظورم این نیست که بد بودا خیلی هم خوب بود ولی من Gears Of War رو بیشتر دوست داشتم. (نظر شخصی)
با تشکر از شما
![]()
میتونی با تنظیمات معمولی باهاش حال کنی.سلام دوستان من ميخوام اين سيستمو بخرم آيا ميشه اين بازي رو روون اجرا كرد؟
cpu:intel core2 duo e8400
ram:2*1gb bus 800 ddr2
vga:foxconn 9600gt 512mb
حتما می دونید 2 روز پیش 20 تا مپ جدید حالت تک نفره برای کریسس اومد.
کسی اگه لینک دانلود سالم پیدا کرد بزاره.
اگه 20 مپ برای تک نفره اومده ، پس باید مرحله هم اضاف شده باشه. شاید منظورتون برای چند نفره هست ، نه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)