تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 1364 اولاول ... 34841241301311321331341351361371381441842346341134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

Banned masoud-lat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران/کشتی کج

پيش فرض

صندليش خيلي داغه نميتونم بگم

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

11 جواب سوالهاي behroooz عزيز

behrooz ::: یوسف جان پیشنهاد خیلی خوبی دادی بابت اینکه اسم افراد در صفحه اول به صورت لینک دربیاد تا با کلیک کردن روی اون به صفحه اون فرد بره . عالی بود امیدوارم سعید این کار را انجام بده حتما .

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خواهش میکنم .... شما لطف دارید ....

behrooz ::: راستی یوسف جان چقدر اهل مسافرت هستی ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله ... بسیار زیاد .... دوست دارم همه دنیا رو ببینم ...

behrooz ::: دوست داری تنهایی این ور اونور بری یا یکی باهات باشه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اگر جای دوری باشه دو نفر باشیم ( با داداشم ) بهتره .... ولی راه نزدیک رو معمولا خودم تنهایی میرم ...

behrooz ::: از دوران جنگ چیزی یادت میاد ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه متاسفانه ... ولی مادرم خاطراتی در مورد به جنگ رفتن پدرم و دلتنگی ما که کوچیک بودیم تعریف میکنه ...

behrooz ::: شب ها بیشتر با فکر به چه چیزی خوابت میبره ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بستگی داره روزش رو چجوری گذرونده باشم .... اگر مشکلی بوجود اومده باشه یا ناراحت باشم میرم تو حیات و تا صبح قدم میزنم و در موردش فکر میکنم .... اگر هم نه روزم بدون مشکل یا اتفاق خاصی گذشته باشه به کارهای فردا فکر میکنم تا خوابم ببره ...

behrooz ::: سربازی رفتی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطور که در جواب سوالهای قبل گفتم ... خیر .... معاف شدم ... البته نه معافیت پزشکی ....

behrooz ::: نظرت درباره حسین رضا زاده چیه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: ورزشکار خوبیه .... چون وزنه برداری رو دوست ندارم زیاد اخبارش رو دنبال نمیکنم

behrooz ::: اگر جنگ بشه حاضری بری جبهه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بستگی داره ... اگر در حال اتمام درس باشم نمیرم ... اما اگر پدرم بگه و درس نداشته باشم شاید برم ...

behrooz ::: تا حالا شده یک ماه نری حمام ؟ من این سوال را از همه میپرسم چون در دوران خدمت درباره خودم اتفاق افتاد . وقتی برگشتیم پادگان زیر پیراهنم انقدر ... بود که دلم نیامد پودر رختشویی را بابتش حرام کنم . مستقیما سطل اشغال ...
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه ... خدا نیار اون روز رو .... این حرفها چیه .... من 2 روز یک بار میرم حمام .... دیگه اگر خیلی تنبلی کنم 3 روز یک بار میرم حمام ....

behrooz ::: تا حالا خون اهدا کردی ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: یک بار ... شاید هم 2 بار

behrooz ::: روزی چند تا سیگار میکشی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: وای ... این حرفها چیه .... از دود و شکل سیگار متنفرم ....

behrooz ::: تا حالا باعث بن شدن کسی شدی ؟ در مورد من بله . من باعث بن شدن keyvan_sss شدم چون انچه لایق خودش و ... بود به همه ملت ایران به خصوص پی سی ورلدی های عزیز گفته بود
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه اصلا پیش نیومده ...

behrooz ::: ببخشی که سرت را درد اوردم . من از شهر شما خاطرات به یاد ماندنی زیادی دارم .
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خواهش میکنم .... شما لطف دارید ... امیدوارم بیای اصفهان دور هم در خدمت باشیم ...

behrooz ::: به امید سلامتی شما
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: به امید موفقیت و سر بلندی شما.

خدانگهدارت باشه.

موفق باشی : یوسف

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

11 جواب سوالهاي Mahdi Hero عزيز

Mahdi Hero ::: به ببين که صندلی نشينه آقا يوسف گل کاربر فعال انجمن موسيقی سلام آقا يوسف اميدوارم
    حالت خوب باشه شرمنده که سوالام زياد پس اگه زياد به بزرگی خودت ببخش اگه هم
    زياد پرويی کردم بازم ببخش

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام آقا مهدی .... خواهش میکنم .... سوال رو باید جواب داد ....

Mahdi Hero ::: چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همانطوری که در جواب سوالهای قبل گفتم .... من دو تا تاریخ تولد دارم .... یکی اصلی و یکی هم شناسنامه ای ...
    تاریخ تولد اصلی : 11/11/1363: یعنی حدودا 22 سال ...
    تاریخ تولد شناسنامه ای : 15/6/1364 پ: یعنی حدودا 21 سال ...

Mahdi Hero ::: به چه چيزی خيلی علاقه داری؟

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستش اگر منظورت اشیاء هست :: انگشتر ... گردنبند ... دستبند ( مردانه ) ::: اگر منظور شما فرد هست :: مادر ... پدر ... برادر ... . خواهر ...::: و به موسیقی ... فوتبال ... یوونتوس ... مسافرت ... ماشین ... موتور .... عینک آفتابی .... سرعت .... ایتالیا ... کامپیوتر ... پی سی ورلد .... و ...

Mahdi Hero ::: از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: از دروغ ... سیگار ... مغرور .... عصبانیت ... و ...

Mahdi Hero ::: از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: انسانهای راستگو ... مهربان ... همدرد ....

Mahdi Hero ::: چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: من اول نام کاربریم Supernova بود و خیلی هم دوستش داشتم ... ولی بعد با مشورتی که با وست عزیزم Am!d انجام دادم تصمیم بر این شد که هر دومون اسم کاربریمون رو عوض کنیم ... و من این اسم رو به خاطر علاقه و اردتم به P30 World و کاربرهاش انتخاب کردم ...

Mahdi Hero ::: اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: آموزش فوتوشاپ ....

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده پی سی چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: عالیترین سایت و فروم در دنیای اینترنت برای فارسی زبانها ....

Mahdi Hero ::: چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: پاپ ... ملایم ... سنتی ... به جز رپ و متال همه نوعی گوش میدم

Mahdi Hero ::: از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: از همشون خوشم میاد و همشون رو دوست دارم .... همینطور دستیارهاشون رو خیلی دوست دارم ....

Mahdi Hero ::: نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله که میخونم .... نماز یک راه آرامش بی خرج و مطمئن .... راه موفقیت به تمام معنا ...

Mahdi Hero ::: به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطوری که قبلا گفتم ... همه غذا ها رو به جز غذایی که حاوی مرغ و تخم مرغ باشه دوست دارم .... خودم هم آشپزیم تعریفی نداره ...

Mahdi Hero ::: به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همشون رو به یک اندازه دوست دارم .... ولی نسبت به حضرت فاطمه و حضرت یوسف و حضرت علی ارادت خاصی دارم ....

Mahdi Hero ::: به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: بله که اعتقاد دارم ... به نظر من اگر کسی خدا رو دوست داشته و به خدا هم اعتقاد داشته باشه به همان میزان فردی رو که خدا ناجی دنیا معرفی کرده دوست داره و بهش اعتقاد داره ...

Mahdi Hero ::: نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: دردناک و غم انگیز ....

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: به مانند واقعه کربلا ...

Mahdi Hero ::: نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: دوستشون دارم .... عاشقشون هستم ... به جز بی مرام و خلافکارهاش ...

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اهل سیاست نیستم ...

Mahdi Hero ::: با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟

Wookman ...Am!d...Nashenas...Meisam....Amin....Reza....

Mahdi Hero ::: با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: کاملا مشخصه .... موسیقی و فیلم ... متفرقه ... بازیها .... نرم افزار .... و در کل همه ....

Mahdi Hero ::: اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: معمولا تنهایی ... ولی در بعضي مواقع خاص پدر یا مادر یا هر دو ...

Mahdi Hero ::: نظرت راجع به چت چی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: در مواقع مهم مثل صحبت با یک دوست در راه دور ( بدون افراط ) خوبه .... ولی در کل علاقه زیادی بهش ندارم ...

Mahdi Hero ::: به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خوب خيلي زياد هستند... google...juventus.com....euronews....goal.com....

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: افرادی که از خودشون چیزی ندارند دست به چنین کاری میزنند ...

Mahdi Hero ::: به چه رنگی علاقه داری؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همانطور که گفتم .... آبی .... سفید .... سبز .... مشکی .... و ...

Mahdi Hero ::: از چه گلی خوشت ميآد؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: گل یاس .... مریم ...محمدی ... رز ... رز ماري ... فراموشم نكن ... گل نرگس ... گل سوسن سفيد ...

Mahdi Hero ::: باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: تمام فیلمهای براد پیت و آنجلينا جولي ( هفت... آقا و خانم اسميت ... افسانه های خزان .... و..) ... تمام فیلمهای آل پاچینو ( God Father 1.2.3 .. صورت زخمی و...)

Mahdi Hero ::: به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطوری که گفتم ... Photoshop و CoreL ...

Mahdi Hero ::: روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: در روز 7 تا 8 ساعت ....

Mahdi Hero ::: روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: قبلا 8 ساعت اما جدیدا 4 ساعت ...

Mahdi Hero ::: روزی چند ساعت مطالعه داری؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: در روز اگر كاري پيش نياد 3 تا 5 ساعت ....

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده من و امضام چيه؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: خودت که مثل همه کاربرها پسر خوبی هستی .... امضات هم خوبه ....

Mahdi Hero ::: از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: متاسفانه چیزی یادم نمیاد ...

Mahdi Hero ::: با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: تاپیک صندلی داغ .... مشاعره ... داستانهای کوتاه ... فیلم ... بازی برای دانلود و همه ...

Mahdi Hero ::: بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: راستش عمر با عزت شامل من نمیشه ... بدون زجر و راحت مردن رو میپسندم .... تمام ایران سرای من است ... فرقی نمیکنه ...

Mahdi Hero ::: دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: حس زدن گل در تیم یوونتوس مقابل رقیب ....

Mahdi Hero ::: بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطور که گفتم ... وسواس و حساسیت در خرید وسیله برای خودم ...

Mahdi Hero ::: بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطور که گفتم .... مهربانی و عصبانی نشدن .... احترام به پدر و مادر و خانواده و بزرگتر ...

Mahdi Hero ::: دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: يكي از اين دوستان ... Wookman یا magmagf ... Amin یا Meisam .....

Mahdi Hero ::: بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطور که در بالا گفتم مرگ یکی از بهترین و وفادار ترین دوستانم ....

Mahdi Hero ::: زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: همونطور که در بالا گفتم .... به دنیا آمدن آچی کوچیکم ....

Mahdi Hero ::: 3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: حافظ ... مریم حیدر زاده .... سهراب ...

Mahdi Hero ::: 3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: انیشتن ... دکتر حسابی ... نیوتون ... رامبد

Mahdi Hero ::: زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: یک مقاله در مورد مدیریت و یک مقاله هم در مورد رباتها ....

Mahdi Hero ::: زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: شعر گل یاس در آهنگ گل یاس شادمهر ....

Mahdi Hero ::: زيباترين منظريی رو که تا هالا ديدی وسف کن؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: مهر مادر به فرزندش موقع تولد .... تا به حال هم صحنه طبیعت زیادی رودیدم که با دیدن بهتر درک میشند ....

Mahdi Hero ::: زيباترين صدايی رو که شنيدی وسف کن؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: صدای آبشار .... صدای پرنده ....صداي قطره هاي بارون .... .... و صدای شادمهر که اون هم وصفش رو همه شنیدند ....

Mahdi Hero ::: تابلو ترين دروقی رو که گفتی بگو؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: اصلا اهل دروغ نیستم و از دروغ و دروغگو متنفرم

Mahdi Hero ::: وقتی يه کار خوب ميکنی چه هسی بهت دست ميده؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: حس خوشحالی ... حس سبکی ....

Mahdi Hero ::: آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: دقيقا 7 سال پیش .... در خیابان داشتیم با مادرم و خواهرو برادرم میرفتیم که مادرم خواهر کوچیکم رو به بغل من داد .... در همین حال یک دوچرخه سوار که خلاف میومد با مادر من برخورد کرد و مادرم زمین خورد .... اون موقع من خیلی عصبانی شدم ..... با پسر جر و بحث کردم و دوچرخه و کارت شناساییش رو گرفتم و گفتم فردا بیا در خونه اگر مادرم سالم بود و مشکلی نبود چرخ و کارتت رو میدم ... که خدا را شکر مشکلی برای مادرم پیش نیومده بود ....

Mahdi Hero ::: اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: يكبار 8 سال پیش از پدرم ... بابت اینکه بدون اجازش ماشین رو برداشتم و رفتم بیرون یک دور 2 ساعتی زدم ....

Mahdi Hero ::: آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: در تنهاییم وقتی به اتفاقهای بد گذشتم فکر میکنم ( مخصوصا در قبال برخورد با خانوادم ) گریه میکنم ... ولی مهمترینش بر میگرده به زمان مرگ دوست خوب و مهربونم که برام غیر قابل تحمل بود .....

Mahdi Hero ::: اگه قرار باشه 3 تا نصيحت به بچه هايه پی سی در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: البته من کمتر از اونی هستم که بخوام نصیحتی بکنم .... با شناختی که من از همشون دارم همه با معرفت خوب و مهربون و قدر شناس هستند .... ولی این نصیحت ها رو به خودم میگم : احترام به پدر و مادر که بهترین لحظات زندگیشون رو صرف بزرگ کردن ما کردند و همینطور مهربانی با خانواده و احترام به بزرگترها .... دوری از دروغ .... مطالعه زیاد ...

Mahdi Hero ::: نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟

behrooz ::: پسر خوب و با دقت ..

Wookman::: دوست داشتنی .... شوخ ... مهربون ... بی شیله پیله ....

Saeid_ronaldo :: جدی ... مهربون ... خوش فکر ....

hoseinquest ::: کامل نمیشناسم ....

Man hunter :::: یک پسر خوب و شیطون و شلوغ ....

Master ::: عزیز در دونه .... شیطون ولی مهربون و سر به هوا .... كمك براي كم شدن تورم ...

Venus ::: عاشق عاشقی ... طرفدار احساسات .... متشخص ... جدی ....

magmagf ::: مهربون ... به نظر میاد شیطون باشه ... اصفهانی خوش صحبت ... متشخص ...

Monika ::: اگر منظورتون Monica خانوم هست .... جدی ... طرفدار حقوق زنان .... مهربون ... با گذشت ....متشخص ...

glaxy_110 ::: پر تلاش ... مهربون ... دوستدار ایران و ایرانی ...

Saviss ::: جدی ... مهربون ... دوست داشتنی ... خون گرم ... محقق ....

bb ::: بی شیله پیله ... کم پیدا ...

Meisam :::: مهربون ... مغرور نیست ... خوش رفتار ... ساکت و آروم ...مدیر و رئیس شایسته ... آینده نگر ... قاطع ... منطقی ... کم صحبت ..

Amin ::: دوست داشتنی ... جدی ... مهربون ... استوار در مقامش ... شایسته مدیریت ... پر کار و پر تلاش ....

Mafia ::: مهربون ... دوست داشتنی .... خاکی ... شایسته مقامش هست ... موفق ...

Morteza :::: مهربون ... کم پیدا ...

Amir_P30 ::: دانا .... توانا ... مهربون ... مغرور نیست ...

Mahdi Hero ::: ديگه با وجود اين سوالات ميدونم الان اگه دمه دست باشم زندم نميزاری
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه خیالت راحت ... خیلی هم خوشحال شدم ... بازم سربزن ... همونطور که گفتم افتخار هم میکنم ...

Mahdi Hero ::: شرمنده که زياد شد و زيادی پرويی کردم به بزرگی خودت ببخش
    Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: نه خواهش میکنم ... خیلی هم خوب شد ... بزرگی از شما هست ...

خدانگهدارت باشه...

موفق باشی : یوسف

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با اين كلمات جمله بساز

سربازي يوسف بهروز ديوانه صندلي داغ

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

11

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    با اين كلمات جمله بساز

سربازي يوسف بهروز ديوانه صندلي داغ
    سلام آقا بهروز ... خوبی ....

جواب من به سوال شما :

با نشستن بهروز روی صندلی داغ فرمانده دیوانه برای یوسف 3 ماه اضافه خدمت در سربازی نوشت.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با اين كلماتم اگه ميتوني جمله بساز
    رونالدو-رئال-بارسلون-سوسك-آقاي گل-كفش-ماچ

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام اقا يوسف
    خوبي ؟ خسته اين سوال و جواب ها نباشي شما
    1- خواهر بهتر يا برادر ؟
    2- اگه 1 بچه داشته باشي دوست داري پسر باشه يا دختر ؟
    3- اگه كسي خيلي از نظر عقيده اي با تو فرق داشته باشي چه قدر باهاش مي سازي؟
    4- از چه خصوصيت اخلاقي بيشتر بدت مي ياد؟
    5- چه انتظاري از دوستت داري؟
    6- ماشين مورد علاقه ات؟
    7- فراموشم نكن اسم گله ؟
    بازم ممنون دوست اصفهاني

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

12

نقل قول نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
    سلام آقا بهروز ... خوبی ....

جواب من به سوال شما :

با نشستن بهروز روی صندلی داغ فرمانده دیوانه برای یوسف 3 ماه اضافه خدمت در سربازی نوشت.

يوسف جان ممنون مردم از خنده
    موفق باشي .

دوست داري به كدام شهر خارجي بري ؟

تا حالا با يك فرد خارجي صحبت كردي ؟

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

سلام یوسف یوسفی عزیزم . خوبی فدات شم ...خوب منم چند تا سوال ازت دارم
    1.اولا اگه کسی نام فامیلتو ندونه دوست داری به جای اون تورو چی خطاب کنه ؟
    2.چقدر به حلال و حرام معتقدی؟
    3.نظرت راجع به نرم افزار های که قیمت های نجومی دارند اما به دست تو به قیمت یه ابنات چوبی میرسن چیه؟
    4.چه چیز انسانها اونا رو از هم متفاوت میکنه ؟
    5.یوسف چی داره که به اون بنازه؟
    6.چه خصوصیتی داری که منحصرا به تو تعلق داره؟
    7.اگر بخوای ازدواج کنی چه شرایطی مد نظرته؟
    8.از ادمهای دورو چه انتظاری می تونیداشته باشی؟
    9.اگه به کسی قولی داده باشی تا چه حد پاش میمونی ؟
    10.فایرفاکس یااپرا؟
    فعلااینارو بجواب تا داداشت به کارش برسه بیاد بترکونه ..فدای قدو بالا ت بشم ... .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

11 جواب سوالهاي آقاي saeid_ronaldo عزيز ...

saeid_ronaldo ::: با اين كلماتم اگه ميتوني جمله بساز
    رونالدو-رئال-بارسلون-سوسك-آقاي گل-كفش-ماچ

Y.O.U.S.E.F.P.3.0 ::: سلام سعید جان خوبی ....
    رونالدو داشت با کفش سوسک میکشت که از باشگاه بارسلون با رونالدو تماس گرفتن و به رونالدو گفتند میخواهیم تو رو از رئال با قیمت بالا بخریم فقط به شرط اینکه آقای گل بشی ولی رونالدو قبول نکرد و به اونها گفت اگه شما زیر اتوي داغ رو ماچ کردید من هم میام به تیم شما.

( ببخشید انشاء شد ... همونطور که گفتید سخته ... اصلا نمیشد این کلمات را با هم در یک جمله استفاده کرد )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •