چرا این ال 90پیش فروش نداره دیروز رفتم پارس خودرو گفت نمی دونم کی پیش فروشش بیاد چرا این جوری می کنند؟
چرا این ال 90پیش فروش نداره دیروز رفتم پارس خودرو گفت نمی دونم کی پیش فروشش بیاد چرا این جوری می کنند؟
بنزین گرون بشه خوبه یعنی به نفع ماست!الان که هم بنزین رو گرون کردن و هم خودرو گرون هست چه باید گفت ؟
اگه گرون بشه هم ماشین تو خیابونا کم میشه و هم ماشین ارزون میشه!
حالا صبر کن لیتری 400 تومن که شد ماشینا میمونه دستشون!
ماشین ارزون بشه ؟به همین خیال باش.
از این فکر که ماشین ارزون میشه بیایید بیرون من اعتقاد دارم حتی قیمتا میره بالاتر.فقط کافیه 6 ماه دیگه صبر کنید.
ببین وقتی که سانتافه 2009 بمونه دستوشون همین طور کمری 2008 ، ازرا 2009 و سوناتا 2009 و پرادو و خیلی های دیگه که پارسال و اوایل امسال مونده بود دستشون توگمرک خوابیده بود و خاک میخورد اگه بنزین گرون بشه دیگه فروش ماشین خیلی افت میکنه! و کمتر کسی ماشین میخره به همین خاطر به نظر من که ناچارن ارزون میکنن!ماشین ارزون بشه ؟به همین خیال باش.
البته اگه 400 تومن بشه شاید افت قیمت چندان چشمگیر نباشه اما از اون هم گرون تر بشه و چیزی هم تغییر نکنه مطمئن باش قیمت ها به شدت پایین میاد!
بحث سر خودرو هاي داخلي هست نه خارجي!!ببین وقتی که سانتافه 2009 بمونه دستوشون همین طور کمری 2008 ، ازرا 2009 و سوناتا 2009 و پرادو و خیلی های دیگه که پارسال و اوایل امسال مونده بود دستشون توگمرک خوابیده بود و خاک میخورد اگه بنزین گرون بشه دیگه فروش ماشین خیلی افت میکنه! و کمتر کسی ماشین میخره به همین خاطر به نظر من که ناچارن ارزون میکنن!
داخلي كه اگر گرون نشه ارزون هم نميشه
خودرو ساز خارجي هم اگر ببينه بازار فروش نداره فعاليتش را محدود مي كنه يا كلا بار و بنديلش را جمع مي كنه ميره
کسی ک خودرو های 50 میلیونی میخره ، مطمعنن در فراهم کردن بنزینش نباید مشکل چندانی داشته باشه !!
!
نه اینا نمیزارن سرمایه گذاران دست بکشن! چون تا حالا به خاطر تحریم خیلی ضرر دیدیم!بحث سر خودرو هاي داخلي هست نه خارجي!!
داخلي كه اگر گرون نشه ارزون هم نميشه
خودرو ساز خارجي هم اگر ببينه بازار فروش نداره فعاليتش را محدود مي كنه يا كلا بار و بنديلش را جمع مي كنه ميره
تازه داره بازار خودروهای خارجی گرم میشه و روز به روز بر تنوع و بر واردات انها افزوده میشه!
نه من خیلی هارو میشناسم که خودروی 100 میلیونی سوار میشن و به بنزین هم اهمیت میدن!کسی ک خودرو های 50 میلیونی میخره ، مطمعنن در فراهم کردن بنزینش نباید مشکل چندانی داشته باشه !!
در ضمن اگه خودروهای خارجی ارزون بشه بر قیمت خودروهای داخلی هم تاثیر میزاره!
مثلا الان واردات خودرو نسبت به سال 86 سه برابر شده!
اگه با این روال پیش بره ماشین دست دوم خارجیگران قیمت هم زیاد میشه اون وقت دیگه میمونه رو دستشون!
ناچارن یه نقشه ای برای این کار میکشن!
عزیز دل برادر. شما مثل اینکه تو ایران نیستی یا خیلی دلت خوشه.
1) مطمئن باش 1 قرون هم خودروی داخلی رو تحت هیچ شرایطی ارزون نمیکنند.
2) بنزین حتی اگر گرون هم بشه باز ملت ماشین رو به همون قیمت میخرند.
3) تعرفه واردات ماشینهای خارجی هم تا کیفیت خودروهای داخلی افزایش پیدا نکنه (که نمیکنه) کاهش نخواهند داد.
4)اصلا تابحال توی این مملکت شده چیزی گرون باشه و بعدش ارزون بشه ؟
آقا حرف دلمو زدی ی ی ی ی.آی ی ی گفتی خدا حفظت کنه .من که یادم نمیاد توی این مملکت چیزی ارزون شده باشه.شما یادتون میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)