باید حداقل ده پست گذاشته باشی تا بتونی دانلود کنی برو توی فروم های مختلف سایت xda و همین جوری الکی پست بزار ده تا که گذاشتی بهت اجازه میده که دانلود کنی از سایت ولی سعی کن پستهات با هم فرق داشته باشه تا سیستم بهت گیر نده
باید حداقل ده پست گذاشته باشی تا بتونی دانلود کنی برو توی فروم های مختلف سایت xda و همین جوری الکی پست بزار ده تا که گذاشتی بهت اجازه میده که دانلود کنی از سایت ولی سعی کن پستهات با هم فرق داشته باشه تا سیستم بهت گیر نده
شرمنده من اینترنتم اونقدر سرعتش زیاد نیست که بتونم 90 مگابایت رو اپلود کنم
نشدش .... پست هم میخوام بزارم همون پیغام رو میده
چی کار کنم؟؟؟
جاهای مهم نمیزارن پست بدی!![]()
بهتر اینجور جاها پست بدی که مهم نیستن :
بعد برو تو این بخش و هر جا خواستی پست بزار :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره یادم نبود بگم همه جا نمیتونی
روت کردن که لازم نداره ؟
بچه ها چطور از مارکت میتونم دانلود کنم وی پی ان دارم اما هر وقت میخام دانلود کنم پیام ساین میده اکانتم درست کردم مشکل کجاست؟؟
اکنتم تو ایکس دا درست شد
کدوم رو دانلود کنم مسعود جان؟؟؟
![]()
اخری رو دانلود کن مهران جان البته اگر کار نکرد و روت نشد 1.7 رو دانلود کن
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
چرا روت میخواد چون برای نصب 2ndinit recovery باید روت باشه گوشیتون
حالا خیلی هم سخت که نیست هادی جان این نسخه 1.9 که جدید اومده قابلیت آن روت هم داره سه سوته روت میکنه براتون
Last edited by boys666; 02-05-2011 at 12:09.
در ضمن یه آپدیت جدید هم دیشب اضافه شد که radio fm , sensor رو هم فیکس کردن!
عالیه! فقط 720p video recording مونده که اونم برای اونایی که لنز دوربینشون قرمز رنگه قراره حل بشه!مال من که سبزه. از دوستان کسی هست که دیفایشون لنزش قرمز باشه؟ ( خوش به حالش)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)