یکم راجب ریلیز fightclub توضیح یدین.
من از کجا بدونم نسخه بازی من fightclub هست یا نه.ولی فک کنم همون باشه چون آپدیت شده به ورژنه 1.1ه و یه جایی نوشته بود این آپدیت فقط واسه fight club هستش.خب من چیکار کنم؟؟؟؟
یکم راجب ریلیز fightclub توضیح یدین.
من از کجا بدونم نسخه بازی من fightclub هست یا نه.ولی فک کنم همون باشه چون آپدیت شده به ورژنه 1.1ه و یه جایی نوشته بود این آپدیت فقط واسه fight club هستش.خب من چیکار کنم؟؟؟؟
سلام من این بازی رو شروع کردم...بازی خیلی قشنگی هست ولی خیلی سخته...اصلا نمیدونم توی بازی باید چیکار کنم ؟
همون اول بازی یکی دو تا مرحله رد کردم...الان توی نقشه هیچ جایی نیست که برم ماموریت انجام بدم...
فقط چند تا ایکن مکعب روی نقشه ؟
همچنین یه ایکون W ؟
و یه آیکون ذره بین . ؟
یه سری علامت سوال های سبز و دایره های سبز توی بعضی جاها بازی هست ...اونا چی هست..؟
در ضمن من فقط میخوام ماموریت های اصلی رو انجام بدم...و ماموریت های فرعی رو نمیخوام برم....
آخرین ماموریتی که انجام دادم یه دختره که لباس قرمز و سیاه داشت رفتم پیشش تو یه ساختمون... یه جوکر قوی هیکل اومد که کشتمش..بعدش دمو شد..
الانم توی شهر هستم گوشه یه درجه دما هست که بالا ..پایین میشه..
این فرکانسی که با رادیو می گیره رو چیکار باید کرد ؟ توی آیتم ها هم یه رادیو داره .. هر کاری کردم تو بالاترین فرکانس هم چیزی رو سرچ نکرد...
Last edited by ali_agha1981; 03-06-2012 at 22:07.
علامت w و ذره بین هم هر کدوم یه ماموریت فرعی هستند که هروقت خواستی میتونی بری سراغشون .
ولی ماموریت اصلیت الان اینه که باید فرکانس رادیو رو دنبال کنی و هر طرف که زیاد میشه بری.
بعضی از مرحله هاش اینجوریه و مکان مشخصی تو نقشه نشون نمیده و تو باید با رد گیری صدا ها یا مثلا ردگیری دما پیدا کنی مکان مورد نظر رو.
سلام...بلاخره من بازی رو تموم کردم..بازی بگم بازی قشنگی بود ولی فوق العاده سخت و پیچیده بود
اینم راهنمای قدم به قدم به زبان فارسی که دوستان اگه جایی مشکلی داشتند میتونن استفاده کنند..
فاصله رو بین حروف bazi و center در لینک بردارید..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم سیو 100% بازی با آموزش
save game batman arkham city
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_agha1981; 06-06-2012 at 18:07.
سلام
یه قسمت بازی هستش که باید با جوکر مبارزه کنی که یکدفعه یاراش میریزند سرت
خب من همشون رو میکشم ولی اون گنده که یه دست داره رو نمیدونم چجوری بکشم میرم جلو بهش تند تند مشت میزنم ولی کارش نمیشه و اون چیزی که دستشه میزنه
راه کشتنش همون مشت زدنه؟
یا راه دیگه ای داره؟
دقیقا کجای بازی هستی ؟سلام
یه قسمت بازی هستش که باید با جوکر مبارزه کنی که یکدفعه یاراش میریزند سرت
خب من همشون رو میکشم ولی اون گنده که یه دست داره رو نمیدونم چجوری بکشم میرم جلو بهش تند تند مشت میزنم ولی کارش نمیشه و اون چیزی که دستشه میزنه
راه کشتنش همون مشت زدنه؟
یا راه دیگه ای داره؟
فکر کنم باید چندین بار به طرفش نارنجک یخی پرتاب کنی..
تند تند روی کیبورد دکمه 5 یا 4 رو بزن...تا پشت سر هم نارنجک یخی پرتاپ کنه..
همچنین میتونی از راهنمای بازی که بالا گذاشتم استفاده کنی..
یک کلید هست که با اون شنلشو می زنه توی صورت دشمن، اونو سه بار پشت سر هم بزن بعد طرف گیج میشه و شما شروع کن به مشت کاری
WAYNETECH---->COMBAT----->ULTRA STUN
سلام
یکی بیاد کمک کنه بگه تا الان واسه این بازی چه چیز هایی اومده که باید دانلود کنم
من بازیو همون اول که اومد دانلود کردم اما بازی نکردم
هر چی آپدیت و دی ال سی هست اسماشو بگین تا دانلود کنم
ممنون
چی شد پس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)