اصلا تونستی همه بازیرو نصب کنی یا همونجا موقع نصب وقتی ارور میده نصب متوقف میشه؟
100% که DVD مشکل داره ، حجم فایل درخواستیتم 300M
پس بده بگو یه تازشو رایت کنه
اصلا تونستی همه بازیرو نصب کنی یا همونجا موقع نصب وقتی ارور میده نصب متوقف میشه؟
این چهارتا رو پیدا کردم برات :بابا مشکل من یکم عمیقه و یکم مسخره یکی این فایل رو یه جا آپ کنه
فایل fmv000.bik از پوشه ی Mafia II\pc\sds\video
please help me
کمک
فایلای دیگه بازی هم اینجا در دسترسه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر فایلی رو خواستن پایین صفحه یه پوشه مافیا 2 باز شده از زیر اون پوشه روش کلیک کنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه هم که نصب شده و همه چی سالمه پس مطمئن باش خوده مغازه دار برای سانسور پاکش کرده!صلا تونستی همه بازیرو نصب کنی یا همونجا موقع نصب وقتی ارور میده نصب متوقف میشه؟
کلا همونطور که گفتم یکی از فیلمای بازی هست
Last edited by clickestan; 31-08-2010 at 21:27.
چه جوری رشوه بدم
وقتی دستگیرت میکنه 2 تا گزینه میاد فکر کنم گزینه پایین رشوه میداد ،آخه من همیشه فرار میکردم رشوه نمیدادم چون زیاد میگیرن نامردا![]()
همونطور که دوستمون گفتن دو تا گزینه میادچه جوری رشوه بدم
رشوه bribe
مقاومت کردن یا فرار کردن resist
من دو روز پیش بازی رو تموم کردم حالا هی میرم الکی برای خودم تو شهر میگردم ولی متوجه یه سری ریزه کاری تو بازی شدم:
1)اگه شراب زیاد بخورین مثلا 3 بطری پشت سر هم مست میکنید و صفحه هی مات میشه و روشن میشه!
2)به سمت پلیس بدویید تا بهش طعنه بزنید ( 3 بار این کار رو پشت سر هم انجام بدین) بعد پلیس میاد و کارت شناسایی تون رو نگاه میکنه و نه رشوه میگیره و نه دستگیرتون مینه!
همین کارو با شهروندای مرد بکنید باهاتون دعوا میکنن ولی اگه با شهروندای زند و پیر یا معتاد بکنید جیغ میزنن و فرار میکنن!
3)سعی کنید تو مغازه ها اصلا تیر نزنید فقط به سمت صاحب مغازه نشونه برید در این صورت:
هم تمام محصولات مغازه رو مجانی بر میدارید
هم صندوق مغازه رو میزنید
نه پلیس میاد دنبالتون
4)با کلید space سوار وانت بارا بشید (قسمت بار) و وقتی راه فتاد حالش رو ببرید!
5)دم آب بعضیها دارن ماهیگیری میکنن( من تا حالا ندیده بودم) برید پشت سرشون وایسید یه کلیک چپ کنید میفتن تو آب
6)یه بزرگراه سمت راست نقشه هست که از شهر میره بیرون من که هر کاری کردم نتونستم برم داخلش
یه ریل قطار هم هست که از شهر میره بیرون :
این یکی رو داخلش شدم ولی رسیدم به ته نقشه یه تونل بود که نمیرفت توی تونل!
یه سری موارد دیگه هم بود الان یادم نمیاد!
سلام دوستان
من توی قسمت 14 گیر کردم
همه رو کشتم اما نمیدونم چی کار باید بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو کدوم قسمتش؟ بیشتر توضیح بدید
تو این قسمت همه یه جا گیر میکنن:سلام دوستان
من توی قسمت 14 گیر کردم
همه رو کشتم اما نمیدونم چی کار باید بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از اینکه derek رو توی اسکله میکشن
راه حل: عزیز شما پولت باید 27500 تا باشه تا بتونی طلب"برونو" رو بدی
حالا ببین پولت چقدره کسیری رو با دزدیدن از مغازه و اوراق کردن ماشینا تو قسمت B (توی نقشه) بدست بیار
البته اگه اشتباه نکنم شما باید پولتون رو به 27500 برسونین تا یه ماموریت دیگه اضافه بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)