تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 827 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام
    از اونجايي كه در اين زمينه من تجربه اي ندارم (اتصال به TV) نميتونم راهنمايي دقيقي به شما بدم كه كدوم مدل مناسبترينه.
    ولي اگر فقط براي TV يا ريسيور ميخواين با توجه به تجربه ديگران
    مدل سيگيت Expansion رو پيشنهاد ميدم

اين مدل هم دوجوره با آداپتور و بدون آداپتور كه اگر كه اگر كمتر جابجا ميكنين پيشنهادم خريد مدل آداپتوردار هست . و از 500 گيگ تا 3 ترابايت موجوده و بهتر هست با گارانتي سازگار بخرين

ويرايش : در پست قبلي من گفتم مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion كه بايد بگم اگر كمتر جابجا ميكنين خيلي خوب هست كه با آداپتوردار بخرين . چون آداپتوردارها از لحاظ تامين برق مستقل از usb هستن و در نتيجه امنيت بالاتري دارن

يك نكته اي هم بگم كه TV فرمت هاي رايج و معمولي رو ميتونه پخش كنه ولي حتي اگر فيلم مورد نظر فرمت عادي ولي رزولوشن بالايي داشته باشه بعيد ميدونم TV توانايي پخش رو داشته باشه . در اينجور مواقع از HD player بايستي استفاده كرد كه توانايي پخش همه نوع فرمت حتي rmvb رو داره . من hd playe سيگيت دارم كه تا به حال موردي پيش نيومده كه توانايي پخش فرمتي رو نداشته باشه . و حتي زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه البته فرمت زيرنويس بايستي idx/sub باشه
    دوست عزیز تعریف نباشه ولی TV ما یکی از بهترین مدل های سامسونگ . و تمام فرمت هارو یا هر رزولیشنی پخش میکنه !! این جدول فرمت هایی که پخش میکنه ! در ضمن زیرنویس فارسی SRT و Sub/IDX رو هم ساپورت میکنه و مطلب بعدی اینکه توی دفترچش اینو زده بود : ( سيستم فايل از FAT32 ،FAT16 و NTFS حمايت مي كند. ) الان کلا برند سیگیت بهتره یا وسترن ؟ و اگه ممکنه فرق بین مدل هاشون رو هم بگید . مثلا سیگیت نوع free agent go داره و نوع Expansion . و همین طور وسترن . اگه یه توضیح کامل بین مدل هاش به من بگید مننون میشم .

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دوست عزیز تعریف نباشه ولی TV ما یکی از بهترین مدل های سامسونگ . و تمام فرمت هارو یا هر رزولیشنی پخش میکنه !! این جدول فرمت هایی که پخش میکنه ! در ضمن زیرنویس فارسی SRT و Sub/IDX رو هم ساپورت میکنه و مطلب بعدی اینکه توی دفترچش اینو زده بود : ( سيستم فايل از FAT32 ،FAT16 و NTFS حمايت مي كند. ) الان کلا برند سیگیت بهتره یا وسترن ؟ و اگه ممکنه فرق بین مدل هاشون رو هم بگید . مثلا سیگیت نوع free agent go داره و نوع Expansion . و همین طور وسترن . اگه یه توضیح کامل بین مدل هاش به من بگید مننون میشم .
    داداش TV من هم سامسونگ و جدول پخش فرمت هاش مثل دفترچه ی شماست.تست میکنم میگم.

مدل های سیگیت:

FreeAgent GoFlex:این مدل ها که هم پرتابل دارند هم دسکتاپ یه اداپتر زیرشون دارند که میتنی با تعویض اون از USB 3, eSATA استفاده کنی.(البته این اداپتر ها 30-40 تومن قیمتشه)این مدل 5 سال گارانتی داره.

FreeAgent:این مدل هم هست که یه چیزی بین بالایی و پایینیه.نمیدونم چجوریه که مثلا FreeAgent Desk هم جزئ این گرئهه هم جزو بالایی!(منظورم اینه که خیلی از اون2 تا متمایز نیست!

Expansion:این مدل هم سری قدیمی سیگیت و دیگه مثل مدل بالایی تو بورس نیست.این مدل هم پرتابل و دسکتاپ داره ولی اداپتر نداره.راستی این مدل فقط 1 سال وارانتی داره و USB 2 است.

تصویر اداپتر:

تصویر هارد اکسپنشن:(همشون تقریبا این شکلی اند)

3. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

داداش TV من هم سامسونگ و جدول پخش فرمت هاش مثل دفترچه ی شماست.تست میکنم میگم.

مدل های سیگیت:

FreeAgent GoFlex:این مدل ها که هم پرتابل دارند هم دسکتاپ یه اداپتر زیرشون دارند که میتنی با تعویض اون از USB 3, eSATA استفاده کنی.(البته این اداپتر ها 30-40 تومن قیمتشه)این مدل 5 سال گارانتی داره.

FreeAgent:این مدل هم هست که یه چیزی بین بالایی و پایینیه.نمیدونم چجوریه که مثلا FreeAgent Desk هم جزئ این گرئهه هم جزو بالایی!(منظورم اینه که خیلی از اون2 تا متمایز نیست!

Expansion:این مدل هم سری قدیمی سیگیت و دیگه مثل مدل بالایی تو بورس نیست.این مدل هم پرتابل و دسکتاپ داره ولی اداپتر نداره.راستی این مدل فقط 1 سال وارانتی داره و USB 2 است.

تصویر اداپتر:

تصویر هارد اکسپنشن:(همشون تقریبا این شکلی اند)

حالا با این تفاسیر من کدوم بخرم ؟ اون FreeAgent GoFlex بدرد من نمیخوره !! بین اون 2تا کدوم بگیرم ؟ بعد از کجا میشه فهمید که اینا چند اینچن ؟ این Desk که میزنن یعنی چی ؟ از کجا میشه فهمید آداپتور دارن یا نه ؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

حالا با این تفاسیر من کدوم بخرم ؟ اون FreeAgent GoFlex بدرد من نمیخوره !! بین اون 2تا کدوم بگیرم ؟ بعد از کجا میشه فهمید که اینا چند اینچن ؟ این Desk که میزنن یعنی چی ؟ از کجا میشه فهمید آداپتور دارن یا نه ؟
    اول اینو بگم:من TVم مثه شما سامسونگه و الان هردمو(My Book Essential ) که 5 تا پارتیشن داره وصل کردم به TV و با کمال تعجب دیدم همه رو شناخت و از 1 تا 4 شماره گداری کرد!بعد از هر پارتیشن یه فیلم Play کردم دیدم میشه.(سامسونگ عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت م)

به نظر من اگه سیگیت میخوای FreeAgent GoFlex بخر.سایون رو اگه میخوای برو تو سایت سازگار اونجا اندازه رو نوشته.

ولی اگه منظورت 2.5'' یا 3.5 '' بودنه:اونایی که اداپتور دارن (desktop) 3.5 اینچی اند.اونایی که آداپتور ندارند (Portable) 2.5 اینچی.

desk هم یعنی دسکتاپ یا همون اداپتور دار خودمون...

6. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من امروز قیمت گرفتم
    My Passport Essential SE یک ترا 144 تومان
    My Book Essential یک ترا 95 تومان

راستی من یک هارد وستن دارم که عکسشو گذاشتم. این الان گرین که نیست! جز کدوم حساب میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

اول اینو بگم:من TVم مثه شما سامسونگه و الان هردمو(My Book Essential ) که 5 تا پارتیشن داره وصل کردم به TV و با کمال تعجب دیدم همه رو شناخت و از 1 تا 4 شماره گداری کرد!بعد از هر پارتیشن یه فیلم Play کردم دیدم میشه.(سامسونگ عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت م)

به نظر من اگه سیگیت میخوای FreeAgent GoFlex بخر.سایون رو اگه میخوای برو تو سایت سازگار اونجا اندازه رو نوشته.

ولی اگه منظورت 2.5'' یا 3.5 '' بودنه:اونایی که اداپتور دارن (desktop) 3.5 اینچی اند.اونایی که آداپتور ندارند (Portable) 2.5 اینچی.

desk هم یعنی دسکتاپ یا همون اداپتور دار خودمون...
    داداش مدل TV شما C650 ؟؟ بعد من باید یا 500 سیگیت بگیرم یا 320 وسترن به نظرت کدوم بگیرم ؟

WD My Passport 320GB یا Seagate Portable Expansion 500 Gb ?

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

داداش مدل TV شما C650 ؟؟ بعد من باید یا 500 سیگیت بگیرم یا 320 وسترن به نظرت کدوم بگیرم ؟

WD My Passport 320GB یا Seagate Portable Expansion 500 Gb ?
    اگه شما پرتابل نمیخوای با اون پول میتونی یه WD My book Essential 1tb بگیری.

اگر هم که پرتابل میخوای به نظر من اگه USB 3 استفاده ات نمیشه همون سیگیت رو بگیر.

البته من وسترن رو تست کردم.TV هم 32 اینچ سری 5 LCD.

10. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام یه مشکل عجیب دارم با هارد اکسترنالم مدلش adata هست
    مشکل عجیبی که هست در محیط ویندوز وقتی وصل میکنم به usb درایو لود میکنه ولی بلافاصله یه پیغام میاد میگه باید فرمت کنی ولی وقتی از safe mode میارم این مشکل وجود نداره ؟
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    در ضمن ویندوز سون هست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه مشکل عجیب دارم با هارد اکسترنالم مدلش adata هست
    مشکل عجیبی که هست در محیط ویندوز وقتی وصل میکنم به usb درایو لود میکنه ولی بلافاصله یه پیغام میاد میگه باید فرمت کنی ولی وقتی از safe mode میارم این مشکل وجود نداره ؟
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    در ضمن ویندوز سون هست
    سلام
    پیشنهادم اینه که در تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك مطرح کنین شاید پاسخی داده بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگر اطلاعات چندان مهمی در هارد ندارین خب فرمتش کنین شاید مشکلش حل بشه

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    پیشنهادم اینه که در تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك مطرح کنین شاید پاسخی داده بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگر اطلاعات چندان مهمی در هارد ندارین خب فرمتش کنین شاید مشکلش حل بشه
    سلام عزیز
    چرا فرمت ؟ خوب در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی میاد و اطلاعات به راحتی کپی میشه به دستگاه گیرنده دیجیتال هم میزنم راحت ضبط میشه تو یه سیستم دیگه هم بدون هیچ مشکلی میاد ولی تو سیستم خودم این مشکل هست ویندوز هم عوض کردم درست نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •