اگه آپلود کنی که برا خیلی بچه ها خوبه ، اما تو چه سایتی آپلود میکنی؟ rapidshare و.. نباشه که بیچاره میکنه آدمو
وقتی آپلود کردی تو یه پست لینک و اسماشونو بذار منم لینک پستتو تو صفحه اول میذارم
خوشحال شدم از اینکه مشکلت حل شد![]()
اگه آپلود کنی که برا خیلی بچه ها خوبه ، اما تو چه سایتی آپلود میکنی؟ rapidshare و.. نباشه که بیچاره میکنه آدمو
وقتی آپلود کردی تو یه پست لینک و اسماشونو بذار منم لینک پستتو تو صفحه اول میذارم
خوشحال شدم از اینکه مشکلت حل شد![]()
چرا من نمی تونم از تو سایت dell درایور هامو دانلود کنم تنها درایوری که دانلود شد مال کارت گرافیک بود که حدود 130 مگ حجم داشت بقیه رو هر کدوم که دانلود رو می زنم یه فایل 9 کیلوبایتی دانلود می شه نمی دونم جریان چیه.
یکم صبر کنی کلیه درایورهارو از هاست شخصی خودم با لینک مستقیم و پرسرعت به تفکیک و کلهم به صورت زیپ شده قرار میدم!! فقط تا یه ساعت بصبر![]()
معمولا با فایرفاکس اینجوری میشه
با IE هم امتحان کن
در صورتی که نشد یه راه دیگه هم داره اما حالا که دوستمون زحمت میکشه و آپلود میکنه یه مقدار صبر کن![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم وقتی فایل ها رو از دل دانلود می کردم اینطوریمی شد ( سایت رو بدرستی درست نکردند! )
روی همون لینک دانلود بجای کلیک / راست کلیک کنید و روی copy link یا یه همچیم چیزی باید باشه ( تو فایرفاکس copy link location هست) بعد تو یه noepad ای چیزی paste کنید و بعد اون لینکه رو که بصورت ftp هست رو تا انتها کپی کنید و بزنید دانلود بشه / لینک هم مستقم بود فکر کنم
salam be hame!
in wireless laptop chejoori roshan mishe?
bebakhshid finglish neveshtam!
با کلید f2
البته باید درایورش رو نصب کرده باشی و حتما quick set هم نصب کن![]()
Last edited by sheytoon001; 25-10-2010 at 20:43.
خب بالاخره کار آپلود درایورهای ضروری و کاربردی لپتاپ Dell Inspiron N5010 تموم شد.
درایور هارو هم به صورت تکی و مجزا آپلود کردم و هم به صورت یک فایل زیپ برای کسانی که قصد دارند همه رو یکجا بگیرند
متذکر می شم برای سه نوع گرافیک intel 4500 ، Ati 5470 , Ati 550v سه بسته ی جداگانه ( کل درایورها در یک فایل زیپ ) تهیه کردم تا هرکسی متناسب با گرافیکش کل مجموعه رو دانلود کنه. خدمت کوچیک و ناقابل برای کلیه بروبکس N5010 دار و پی سی وردی گل و گلاب
درایورها در هاست شخصی خودم با سرعت 100مگابایت در ثانیه آپلود شدند! همه لینک ها سالم و با پسوند exe هستند و فقط مجموعه درایورها زیپ شدند اونهم بدون هیچ پسورد و فایل اضافه ای
امیدوارم مشکل کلیه دوستان در دانلود و پیدا کردن درایورها حل بشه
دانلود درایورها به صورت تک و مجزا :
درایور صدا و نرم افزار SRS Premium
درایور تاچ پد Synaptics TouchPadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور بلوتوث 365 Bluetoothکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور لن وایرلس WLAN 1501 Half Mini-Cardکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور گرافیک ATI Radeon 5470کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور گرافیک ATI Radeon 550vکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور گرافیک Intel HD 4500کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار QuickSetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود درایورها به صورت یک فایل زیپ شده ( به تفکیک کارت های گرافیک )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجموعه درایورها بهمراه گرافیک ATI Radeon 5470
مجموعه درایورها بهمراه گرافیک ATI Radeon 550vکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجموعه درایورها بهمراه گرافیک Intel HD 4500کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sayanermia; 25-10-2010 at 20:50.
کارت عالیه داداش امیدوارم این پست رو همیشه به روز نگه داری من اولین تشکر رو ازت کردم و اولین دانلود رو هم من انجام دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)