درود.
نسخه جدید اینترنت سکیوریتی کومودو.
COMODO Internet Security Premium 5.3.43550.1216
نسخه 32بیتی.نسخه 64بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود.
نسخه جدید اینترنت سکیوریتی کومودو.
COMODO Internet Security Premium 5.3.43550.1216
نسخه 32بیتی.نسخه 64بیتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 30-12-2010 at 05:48.
سلام.
این هم سایت softpedia.com گواه بر ورژن جدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Karkas20; 30-12-2010 at 20:15.
باسلام
چطورميتونم در فايروال كومودو برنامه اي را از ليست بلوك شده در بياورم واجازه دسترسي به اينترنت را بدم ؟
ببخشید من موقع نصب کمودو تیک مربوط به DNS را زدم حالا می خوام از ClearCloud DNS Server استفاده کنم.
میشه بگید باید چگونه از ClearCloud استفاده کنم و اگر می شه لینک دانلود برنامش را بدید.
یعنی اینترنت سکیوریتی جدید اومده؟
خب چرا تو سایتش نزده؟؟؟؟؟؟؟
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنیم اخرین نسخه مشخصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
پاسارگاد جان.
شما روی دانلود که کلیک کنید.
میبینید حجم به نرم افزار اضافه شده.
نسخه جدید است دوست من میتوانید دانلود کنید.
موفق و پیروز باشید.
هیچ یک از دوستان نظری نداره در باره مشکل بالا ؟؟؟؟؟
این نسخه جدید که اومده . باید دوباره از اول آپدیت کنیم ؟ راهی هست که آپدیت همین ورژنی رو که الان داریم استفاده میکنیم رو برای اونم استفاده کنیم ؟
چرا حجم برنامه 32 مگابایته ؟ من واسه سیستم 32 بیتی ورژن قبلی رو دانلود کردم که 50 مگابایته
Last edited by kaivanika; 30-12-2010 at 13:39.
سلام.اما مشکل من اینه که تو تمامی عکس های محمد جان نوشته که cod not be recoginzed اما واسه من مینویسه که فایل jeali.exe is safe آخه چرا ؟
دوست عزیز.
واسه این مخرب ها را کمودو محمدجان شناخت چون اسکن و دیتابیس ابری
را ایشان فعال کرده بودن.
باید گزینه terminateبعدشم وقته پیغام بافر رو میده باید skip رو زد یا terminate .
را بزنید تا مخرب خنثی و از کار بیفته.
یکجی دیتا دیتابیس قوی و دوما از. اومدم رو ویندوز 7 که جی دینا رو نصب کردم و قتی ویندوز ایکس پی رو اسکن کردم . چند فایلی رو که توسط دیفندر کمودو و بافر شناسایی میشد با کمال تعجب همچنان تو درایور ویندوز ایکس پی مونده بود . ولی جی دیتا شناسایی و حذف کرد
دو موتور بیتدفندر و اوست برای اسکن استفاده میکنه.
دوست عزیز شما جایی را اشتباه به کومودو پاسخ ندادید.به عالی بودن کمودو شک ندارم اما دوست دارم بدونم چرا من این مشکل رو دارم ؟
درسته ولی این فلدر هیدن سیستمی استکسی از دوستان پوشه VritualRoot رو بصورت مخفی داره ؟
در درایور ویندوز ؟؟؟ اگر اشتباه نکنم این پوشه رو کمودو درست میکنه اره ؟؟؟
که شما باید سیستم را از شو هیدن سیستمی خارج کنید تا این فلدر ظاهر شود.
وارد این فلش قرمز شوید
و ببینید کدام برنامه ها در سند باکس اجرا میشن
مشکوک بود کلیک راست کنید
وگزینه
trimate
را بزنید.
بعد وار این قسمت بشید.
روی sandbox level
کلیک و ببینید کدام پروسه در و فایل در سندباکس بروی limited
است پس از اطمینان که مشکوک هستش
با کلیک راست ان را trminate
بکنید.
و وقتی اسکن ابری را انجام دادید به اینترنت کانکت شید و درایو سی را اسکن کنید.
فقط مواظب باشید در sandbox level فایل هایی که سندباکس ان disableهستش را از کار نیندازید.
![]()
لطفا کمی درباره ورژن جدید توضیح بدین
آیا این ورژن فری هست؟ چرا به قول دوست عزیزمون حجم فایل دانلودش کمه ؟ با نصب ورژن جدید آیا باید دوباره برنامه رو آپدیت کنیم و فایل 80-90 مگی رو دوباره دانلود کنیم ؟ مزیتهای ورژن جدید چی هست و چه نوع اشکالاتی رو برطرف کرده ؟
درود.
دوست عزیز.
لطفا کمی درباره ورژن جدید توضیح بدین
این برنامه هم بهینه تر شده و هم مشکلاتی که داشته
در نسخه جدید رفع شده. ویک گزینه به منو انتی ویروس اضافه شده که با زدن تیک ان بعد از شناسایی فایل هایی مشکوک و ویروس های ناشناخته که از طریق هوش مصنوعی شناسایی میکند توماتیک برای کومودو ارسال میکند.
بله کاملا رایگان هست.آیا این ورژن فری هست؟
چرا به قول دوست عزیزمون حجم فایل دانلودش کمه ؟
دوست من گفتم بهینه تر شده و ورژن 6 نیست که باید انتظار حجم بزرگ داشته باشیم.
درعجبم.اگه این نسخه الان 29مگ باشه شما دانلود نمیکنید با اینکه از نسخه قبلی خیلی بهتر و مشکلاتش رفع شده.
نکنه شما نرم افزاری که حجم فایل ان زیادتر است را دانلود میکنید.
من خودم دیشب نصب و تست کردم و مشکلی نداشت.
دوستان هم سوال پرسیدن من به انها پیشنهاد دادم نصب کنید.
من خودم با اپدیت افلاین که از ورژن قبلی داشتم ورژن جدید را اپدیت و بعد گذاشتم کومودو را در حالت اپدیت انلاین تا بروز شود.با نصب ورژن جدید آیا باید دوباره برنامه رو آپدیت کنیم و فایل 80-90 مگی رو دوباره دانلود کنیم ؟ مزیتهای ورژن جدید چی هست و چه نوع اشکالاتی رو برطرف کرده ؟
فقط بگم اپدیت که میخواهید این نسخه را باهاش از طریق افلاین
اپدیت کنید
نباید تاریخش از 5یا 7 روز بیشتر باشد.
وگرنه اپدیت میشود ولی موقع اپدیت انلاین سرور کومودو فایل اپدیت را قدیمی
وباید از اول 128مگ دانلود کنید.
موفق و پیروز باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)