تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 311 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

مگه بالاتر از Professional میشه گذاشت سختی بازیو؟
    بله
    0 = Amatur
    1 = Semi - Proffessional
    2 = Prefessional
    3 = World Class
    Legendary هم تو نسخه اصلی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

واقعا این بازی محشره من خودم pes باز بودم سری جدید pes هم خوبه من نمی خوام مقایسه کنم فقط دید خودم از فیفا 11 رو میگم پاس ها و داوری و صدا تماشاگران و داوری .... عالی هیجان رو به بازی منتقل می کند سیستم دستی من چون اولین بار با این سیستم اشنا شدم شاهکاره بازی رو سخت می کنه مهارت بازیکن بیشتر میشه حرکت بازکن های مشهور مثل واقعیت است البته نقص هایی هم داره که دوستان که بیشتر فیفا بازی کردن بهتر میتونند نقد کنند بازی رو موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من دسته رو تنظیم میکنم ولی تو بازی خودش رو گزینه ها بالا پایین میشه وقتی دسته رو میکشم درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم....هر دفعه که تو دمو میرم باید از اول همه چی رو تنظیم کنم......(نسخه pc)

میخاستم بدونم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟

دوربین و تنظیمات بازی و اینا همه برمیگرده به حالت اول....راهی نیست که سیو بشه؟؟
    عزیز دلم،یک قرون دادی میخوای خانم جمیله براتون نانای کنن !؟ بابا دموس دیگه،save نمیشه ،باس تحمل کنی تا اون نسخه اصلی قشنگه بیاد !

5. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه کسانی که بازی رو اجرا کردند سیستمشون رو هم بگن تا بقیه مطلع بشن...

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بازیکنا همش میخورن به هم
    من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
    ---
    سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
    موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
    بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
    ---
    به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
    به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
    ---
    تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
    مثلا تو پنالتی
    قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
    ----
    با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
    تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
    ----
    یه سری باگهای دیگه هم هست
    مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
    ---
    امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه

خب شما اگه اینقدر با این بازی خدا مشکل داری،خیلی ساده میتونی پاکش کنی و جاش PES 2011 یازی کنی تا قدرشناس بشی !

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

تو تنظیماتش هست ولی چون نسخه دمو هست نمیتونی تغیرش بدی !
    من که نسخه ی پلس استیشنشو دانلود کردم،میشه تغییر داد،مال پی سی رو نمیدونم

8. 4 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

من منوال بازی کردم یه دست
    در مورد جهت پاس ها یه توضیحی میدین ؟ اگه با شوک بازی نکنم چطوری میشه زاویه پاس ها نسبت به بازیکن مبدا برسه به مقصد ؟
    نمیشه یه پچی چیزی بیاد برای بازی اصلی ما هی این سقف استادیوم رو موقع تعویض نبینیم ؟ خیلی ستــــــــمه به خدا !
    بازی 13 روز دیگه میاد تو این 13 روز چه کاری از دستشون ساختست ؟

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

دوستان من دسته رو تنظیم میکنم ولی تو بازی خودش رو گزینه ها بالا پایین میشه وقتی دسته رو میکشم درست میشه
    اینجوری تنظیم کن تا بشه مثل pes و درست هم بشه :

Last edited by Lamanta; 17-09-2010 at 22:35.

10. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزیه، ولی به نظر من هنوزم کیلومترها با استانداردی که گفتی فاصله داره.

نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه، ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.) به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!

داور هم تصمیمات عجیبی می گیره گاهی، یه صحنه در حالی که من کاملا توپ رو با تکل زدم و تو صحنه آهسته هیچ برخوردی با بازیکن حریف نبود، داور پنالتی اخراج گرفت!

ضعیف ترین بخش فیفا هم گرافیک چهره و لباس و کلا بازیکناس که حس یه انسان رو به سختی منتقل می کنن.

البته من در بازی فیفا چندان قدیمی نیستم (بعد از دوران فیفا 94 و 96 و 98 و 99 دیگه PES بازی کردم فقط) و فیفا 2010 کنسول رو در حد 30-40 تا بازی با اقوام بازی کردم و الان اولین باره که با CPU بازی می کنم، به همین جهت یه چیزایی می بینم که قبلا ندیدم.

یه نکته هم هست که البته کمی سلیقه ای، ولی به نظر جنب و جوش بازیکنای فیفا زیادی زیاده! یعنی یه بازیکن معمولی، تو چند ثانیه می تونه چندین و چند بار تو سر توپ بزنه و جهت عوض کنه و با توپ بازی کنه. به نظرم این خصوصیت باید منحصر به بازیکنان بزرگی مثل مسی می شد!

در هر حال فیفا یک بازی عالیه و از دوران فجیع 2000 تا 2007 ش خروج باشکوهی داشته، و من بسیار خوشحالم که می تونم روی سیستمش بازیش کنم، ولی واقعا انقدر که شما میگید بازی کامل و بی نقصی نیست و به نظر من شاید یک دهه هم برای کار کردن روش برای رسیدن به یه فوتبال بی نقص کم باشه.
    ولی من نظرم اینه که کامل ترین فوتبال کل تاریخ گیم،همین فیفا 11 س اگرچه یک سری باگ های فوق العاده جزئی داره که مایی که میخوام نسخه ارجینالشو بخریم،با یه پچ که خود شرکت میده،این باگ های ریز هم درست میشه

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

خوب شما که هنوز بازی نکردی چه جوری اینقدر مطمئن میگی؟
    قبلا هم فیفا 10 xbox و هم ps3 رو بازی کردم
    این نسخه دمو از اونا ضعیفتره
    ----
    من خودم از 98 دارم فیفا میزنم
    حتی رو پی سی تا حالا pes رو نصبم نکردم چه برسه که بخوام فنش باشم
    پس موضوع تعصب و اینا زیاد منطقی نیست
    ----
    اما اشکالاتی که رو که گفتم تو نسخه دمو وجود داره
    کافیه چند ساعت بازی کنید تا همرو ببینید
    اما امیدوارم تو اصلی برطرف شه
    عزیز دلم،اگه همون اول بازی که داره میاد بالا انگلیسی ها رو بخونی نوشته که این بازی اصلا به این معنی نیست که نسخه اصلی هم همینه
    اگه این بازی زیر 9 نمره گرفت،من دیگه گیم بازی نمیکنم

12. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

عزیز دلم،یک قرون دادی میخوای خانم جمیله براتون نانای کنن !؟ بابا دموس دیگه،save نمیشه ،باس تحمل کنی تا اون نسخه اصلی قشنگه بیاد !
    اقا این حرفای مستهجن و ..چیه میزنین اینجا....زشته

جمیله کیه..... نانای چیه

ولی خوب گفتم شاید راهی داشته باشه که سیو کرد..... ولی در کل مهم نیست.... من گرافیکم ضعیفه برای این بازی...

فعلا ایکس باکس دارم.....2 بار 3 چراغ شده درستش کردم الان هم نگه داشتم برای فیفا 11....... تا وقتی اون هست باهاش بازی میکنم....بعدش که ترکید میرم یه کارت گرافیک خفن میگیرم تا با پی سی بازی کنیم....

فعلا فیفا 11 ایکس باکسو عشقه.....من دموی ایکس باکسو دانلود نکردم....

کسی میدونه نسخه کامل ایکس باکس کی میاد؟؟ پارسال یادمه چند روز زودتر از اون زمانی که اعلام شده بود اومد......احتمال داره امسال هم این اتفاق بیفته؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .

خدا کنه توی نسخه نهایی سیستم جدید نفس بازیکن رو اعمال کنن تا نشه هر وقت خواستیم یک تنه خودمونو به یک سوم حریف برسونیم . در غیر اینصورت دیگه بیلد آپ و بازی سازی تا رسیدن به یک سوم حریف کلا تعطیل میشه چون دیگه لزومی به این کار نیست . من عاشق بازی سازی و انتقال تدریجی توپ با حرکات ترکیبی و پاسهای زیاد به منطقه دفاعی حریف هستم اگه این مورد درست نشه من امسال نسخه PC رو بازی میکنم .
    انصافا روی این نسخه 11 کنسولی خیلی کار کردن من خیلی چیزای جدیدی دارم میبینم که بازیو واقعی تر و جذاب تر کرده . ایکاش فقط همین مورد سرعت درست بشه .

15. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •