بله
0 = Amatur
1 = Semi - Proffessional
2 = Prefessional
3 = World Class
Legendary هم تو نسخه اصلی میاد
بله
0 = Amatur
1 = Semi - Proffessional
2 = Prefessional
3 = World Class
Legendary هم تو نسخه اصلی میاد
واقعا این بازی محشره من خودم pes باز بودم سری جدید pes هم خوبه من نمی خوام مقایسه کنم فقط دید خودم از فیفا 11 رو میگم پاس ها و داوری و صدا تماشاگران و داوری .... عالی هیجان رو به بازی منتقل می کند سیستم دستی من چون اولین بار با این سیستم اشنا شدم شاهکاره بازی رو سخت می کنه مهارت بازیکن بیشتر میشه حرکت بازکن های مشهور مثل واقعیت است البته نقص هایی هم داره که دوستان که بیشتر فیفا بازی کردن بهتر میتونند نقد کنند بازی رو موفق باشید
دوستان من دسته رو تنظیم میکنم ولی تو بازی خودش رو گزینه ها بالا پایین میشه وقتی دسته رو میکشم درست میشه
عزیز دلم،یک قرون دادی میخوای خانم جمیله براتون نانای کنن !؟ بابا دموس دیگه،save نمیشه ،باس تحمل کنی تا اون نسخه اصلی قشنگه بیاد !![]()
میشه کسانی که بازی رو اجرا کردند سیستمشون رو هم بگن تا بقیه مطلع بشن...
ممنون
خب شما اگه اینقدر با این بازی خدا مشکل داری،خیلی ساده میتونی پاکش کنی و جاش PES 2011 یازی کنی تا قدرشناس بشی !
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
من که نسخه ی پلس استیشنشو دانلود کردم،میشه تغییر داد،مال پی سی رو نمیدونم
من منوال بازی کردم یه دست
در مورد جهت پاس ها یه توضیحی میدین ؟ اگه با شوک بازی نکنم چطوری میشه زاویه پاس ها نسبت به بازیکن مبدا برسه به مقصد ؟
نمیشه یه پچی چیزی بیاد برای بازی اصلی ما هی این سقف استادیوم رو موقع تعویض نبینیم ؟ خیلی ستــــــــمه به خدا !
بازی 13 روز دیگه میاد تو این 13 روز چه کاری از دستشون ساختست ؟
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
اینجوری تنظیم کن تا بشه مثل pes و درست هم بشه :
![]()
Last edited by Lamanta; 17-09-2010 at 22:35.
ولی من نظرم اینه که کامل ترین فوتبال کل تاریخ گیم،همین فیفا 11 س اگرچه یک سری باگ های فوق العاده جزئی داره که مایی که میخوام نسخه ارجینالشو بخریم،با یه پچ که خود شرکت میده،این باگ های ریز هم درست میشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
عزیز دلم،اگه همون اول بازی که داره میاد بالا انگلیسی ها رو بخونی نوشته که این بازی اصلا به این معنی نیست که نسخه اصلی هم همینه
اگه این بازی زیر 9 نمره گرفت،من دیگه گیم بازی نمیکنم
اقا این حرفای مستهجن و ..چیه میزنین اینجا....زشته
جمیله کیه..... نانای چیه
ولی خوب گفتم شاید راهی داشته باشه که سیو کرد..... ولی در کل مهم نیست.... من گرافیکم ضعیفه برای این بازی...
فعلا ایکس باکس دارم.....2 بار 3 چراغ شده درستش کردمالان هم نگه داشتم برای فیفا 11....... تا وقتی اون هست باهاش بازی میکنم....بعدش که ترکید
میرم یه کارت گرافیک خفن میگیرم تا با پی سی بازی کنیم....
فعلا فیفا 11 ایکس باکسو عشقه.....من دموی ایکس باکسو دانلود نکردم....
کسی میدونه نسخه کامل ایکس باکس کی میاد؟؟ پارسال یادمه چند روز زودتر از اون زمانی که اعلام شده بود اومد......احتمال داره امسال هم این اتفاق بیفته؟؟؟![]()
این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .
خدا کنه توی نسخه نهایی سیستم جدید نفس بازیکن رو اعمال کنن تا نشه هر وقت خواستیم یک تنه خودمونو به یک سوم حریف برسونیم . در غیر اینصورت دیگه بیلد آپ و بازی سازی تا رسیدن به یک سوم حریف کلا تعطیل میشه چون دیگه لزومی به این کار نیست . من عاشق بازی سازی و انتقال تدریجی توپ با حرکات ترکیبی و پاسهای زیاد به منطقه دفاعی حریف هستم اگه این مورد درست نشه من امسال نسخه PC رو بازی میکنم .
انصافا روی این نسخه 11 کنسولی خیلی کار کردن من خیلی چیزای جدیدی دارم میبینم که بازیو واقعی تر و جذاب تر کرده . ایکاش فقط همین مورد سرعت درست بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)