تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 451 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام .

دوستان اینقدر به ما نگفتن این درایور گرافیک رو از کجا دانلود کنیم که خودم فهمیدم بالاخره

برید به لینک زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مخلصیم .
    سلام.
    شما که گرافیکت را آپ دیت کردی فرق زیادی هم کرده؟آخه من تا حالا باهاش مشکل نداشتم.آپ دیت کنم؟
    بایوس راچطور؟
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    از تمام دوستان به خاطر راهنمایی در مورد پارتیشن ها ممنون.خیالم راحت شد
    نمیدونم چرا بعضی ها همینجوری و بدون اطلاعات دقیق حرف میزنند.

داره خودمونی میشه omran88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من میخواستم این لپ تاپ رو قسطی بخرم اما گارانتیش مادیرانه به نظر شما میشه به این گارانتی اطمینان کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز من قبلا هم توضیح دادم در چند ورژن جدید برای کارت گرافیک 5730 درایور تغییری نکرده و ورژنش ثابت هست ولی برنامه catalyst control center ورژنش بالاتر رفته من که فرقی ندیدم. اما اینچوری هم نمیشه نظر داد ممکنه خیلی از فرقها جاهای خاصی خودش رو نشون بده که مسلما من تست نکردم!!
    اما روی چندا بازی که نصب دارم روی لپ تاپم و همینطور کارهای عادی خیر فرقی ندیدم....

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لپ تاپ من هم هاردش 640 هست و آک هم تحویل گرفتم،‌ همونطور که دوستمون گفت، موقعی که برای اولین بار روشن کردم تاریخ و زبان و چیزای دیگه رو پرسید و 2 تا پارتیشن هم داشت (البته بجز اون پارتیشن ریکاوری). مال یکی از دوستان هم به همین ترتیب اونهم 2 تا پارتیشن داشت که البته هر دوتا هم برچسباشون کامل بود و مال 2 شرکت (گارانتی) مختلف هم هستند. بنابراین فکر کنم تمامی لپ تاپ‌های این مدل دارای 2 پارتیشن هستند و احتمالا شاید مال شما دستخورده باشه!!!

رامین
    ممکنه من فراموش کردم! شاید از من هم دو تا پارتیشن بوده. آخه واسه مشتریهام زیاد لپ تاپ میارم ذهنم یاری نمیده...
    در هر حال اینها رو خود شرکتهای گارنتی پلمپ میکنند. هر کدوم رو میتونند در دوره های مختلف با شرایط مختلف بدن بیرون زیاد مهم نیست. حرفم رو در مورد پارتیشن پس میگیرم

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    شما که گرافیکت را آپ دیت کردی فرق زیادی هم کرده؟آخه من تا حالا باهاش مشکل نداشتم.آپ دیت کنم؟
    بایوس راچطور؟
    من ورژن 10.7 رو نصب کردم.تفاوت انچنانی نداشت اما تو بازیها حدود 5 فریم بهتر شد.در مورد بایوس هم اگر مشکلی نداری و سیستم خوب کار میکنه آپدیتش نکن.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان یه سوال هم من از شما داشتم. توی عکسی که از درایوهات گذاشتی BD-ROM داشتی. میخواستم مدل دقیق لپتاپتو اگه امکان داره بهمراه کانفیگش بدونم. چون من BD-RE Drive دارم که فکر میکنم قابلیت رایت دیسکهای بلوری رو هم داره.
    ممنون بابت کمک ، یکی از خوبی های این نوت بوک اینه که برای خودش یه تاپیک داره که میتونیم اطلاعات خودمون رو به اشتراک بزاریم.

مدل کامل : N61JQ-JX010V

من با برنامه اورست یه شات از قسمت مربوط به درایور نوری براتون میزارم :

8. 3 کاربر از Mohammad_Asus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام!
    آقا من هم بازی !
    ماشاالله عجب تاپیک پر رونق و فعالیست و خوشبختانه همه ی مباحث هم مثب و سازنده و آموزنده و حکایت از عملکرد خوب و امکانات عالی N61JQ ASUS هست .
    درباره ی هارد و تعداد پارتیشن هاش باید بگم هارد من هم که 640 گیگ هست دو پارتیش داشت بطور پیشفرض.
    در مورد درایور ها و آپدیت بایوس نظر شخصی من این هست که برای استفاده از حداکثر کارایی سیستم بهتره این آپدیت ها رو انجام بدید . تجربه ی من نیشون داده که مثلا آپدیت کردن بایوس در کاهش تعداد خطاها در حین کار با نرم افزار های مختلف و عملکرد بهتر قطعات سخت افزاری بسیار موثر هست .
    در مورد ورژن درایور گرافیک هم ، من از سایت خود اسوس آخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم به این عکس ها توجه کنید:

==============
    اما مطلب جالبی درباره ی ضبط صدا ؛ امروز دوباره دقایقی صدای سازم رو ضبط کردم ، با استفاده از میکروفون خارجی و در حالی که فیش اسپیکر هم در جک هدفون بود ، نتیجه ی کار واقعا رضایتبخش بود! نویز اضافه ای شنیده نمی شد و کیفیت ضبط هم قابل قبول بود! من متعجب و بسی خوشحال شدم که از این نظر عملکرد خیلی خوبی داره ، وجود اینکه پردازشگر صدا آنبرد هست اما هیچ نویزی پس زمینه ی ضبط نیست و با کیفیت WAV 16 Bit -96000 Hz امکان ضبط میده که کیفیت قابل قبولیه برای ضبط خانگی.
    اگر دوست داشتید از اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نتیجه ی کار رو بشنوید با این توضیح که من فرمت رو به mp3 pro -56 kbps تغییر دادم که کاهش کیفیت زیادیست اما باز هم نتیجه قابل قبوله!

10. 6 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم وقتی اون دو تا گزینه رو غیر فعل کردم کیفیت ضبط رضایت بخش بود. فقط با خود میکروفون دستگاه کمی صدا تیز تر (سوپرانو) ضبط میشه اما با میکروفون خوب و اکسترنال که امتحان کردم کیفیت رضایت بخش بود:-)

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من این عکس رو با دوربین از صفحه گرفتم
    احساس میکنم پرش تصویر زیاده،نظرتون چیه ؟

اینم همون صفحه با مانیتور PC (کابل RGB)

به نظرتون مشکل از کجاس ؟
    Last edited by pooria-ir; 17-08-2010 at 22:48.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    درایور XP برای این لپ تاپ نمییاد؟
    اگه نمیاد چیکار کنم.برنامه ی مورد نظرم را سون ساپورت نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •