دوستان سلام!
آقا من هم بازی !
ماشاالله عجب تاپیک پر رونق و فعالیست و خوشبختانه همه ی مباحث هم مثب و سازنده و آموزنده و حکایت از عملکرد خوب و امکانات عالی N61JQ ASUS هست .
درباره ی هارد و تعداد پارتیشن هاش باید بگم هارد من هم که 640 گیگ هست دو پارتیش داشت بطور پیشفرض.
در مورد درایور ها و آپدیت بایوس نظر شخصی من این هست که برای استفاده از حداکثر کارایی سیستم بهتره این آپدیت ها رو انجام بدید . تجربه ی من نیشون داده که مثلا آپدیت کردن بایوس در کاهش تعداد خطاها در حین کار با نرم افزار های مختلف و عملکرد بهتر قطعات سخت افزاری بسیار موثر هست .
در مورد ورژن درایور گرافیک هم ، من از سایت خود اسوس آخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم به این عکس ها توجه کنید:

==============
اما مطلب جالبی درباره ی ضبط صدا ؛ امروز دوباره دقایقی صدای سازم رو ضبط کردم ، با استفاده از میکروفون خارجی و در حالی که فیش اسپیکر هم در جک هدفون بود ، نتیجه ی کار واقعا رضایتبخش بود! نویز اضافه ای شنیده نمی شد و کیفیت ضبط هم قابل قبول بود! من متعجب و بسی خوشحال شدم که از این نظر عملکرد خیلی خوبی داره ، وجود اینکه پردازشگر صدا آنبرد هست اما هیچ نویزی پس زمینه ی ضبط نیست و با کیفیت WAV 16 Bit -96000 Hz امکان ضبط میده که کیفیت قابل قبولیه برای ضبط خانگی.
اگر دوست داشتید از اینجا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه ی کار رو بشنوید با این توضیح که من فرمت رو به mp3 pro -56 kbps تغییر دادم که کاهش کیفیت زیادیست اما باز هم نتیجه قابل قبوله!