چرا یکی کمکم نمیکنه؟.............
خفه شدم.......
این مشکل من هم هست که قبلا اشاره کردم ولی کسی جواب نداد:سیستم من مدتیه که ویروسی شده. وقتی تنظیمات Folder Option رو عوض میکنم ذخیره نمیشه و با همون حالت قبلی کار میکنه. مثلا فایلهای هیدن رو نمیتونم ببینم.
وقتی هم گوشی موبایل رو وصل میکنم یک فایل Autorun.inf داره و یک فولدر Recycler که درون اون هم یک فایل Autorun.exe که فایل Autorun.inf به این فایل اشاره داره. احتمال میدم که از طریق اینترنت هم ویروسی شده باشم.
اینم بگم که تو task Manager و برنامه های مدیریت ram مثل ram Cleaner که ازش استفاده میکنم هیچ فایل مشکوکی دیده نمیشه که بتونم ردی از ویروس استفاده کنم. آنتی ویروس هم روی دستگاه ندارم. کسی نمیتونه بگه چجوری به صورت دستی این ویروس رو پاک کنم.
اینم متن داخل فایل Autorun,.inf:
نقل قول:
راستی فایل Soumdmix.exe تو حافظه هست.[autorun]
open=
shell\open=´ٍ؟ھ(&O)
shell\open\Command=RECYCLER\autorun.exe -OpenCurDir
shell\open\Default=1
shell\explore=×تش´¹ـہيئ÷(&X)
shell\explore\Command=RECYCLER\autorun.exe -ExploreCurDir
ممنون از راهنمایی
بقیه بلایای رو هم بگم که اگه کسی خواست کمک کنه کامل بگه.
تسک منیجر از کار افتاده.میگه ادمینستور جلوشو بسته
فولدر آپشن و چند چیز دیگه حذف شدن از تو نوار ابزارام
homepage اینترنت اکسپلورر هم شده یک سایتی که هنوز نرفتم توش و عوضم نمیشه!
بابا یکی به دادم برسه!![]()
راجع به ویروس Desktop.ini کسی چیزی میدونه؟
با نصب ويندوز كه ويروس پاك نميشه
بايد fdisk كني
با سلام
دوستان یک ویروسی اومده جدیدا که ناشناخته هست و باعث میشه که اکثر فایلهای EXE نرم افزارها بصورت یک فایل ناشناخته دربیان و همینطور نرم افزارهایی رو هم که نصب روی سیستم داشتیم نمی زاره اجرا بشه وپیغامی میده مبنی بر اینکه فایل شما در ویندوز نامعتبره:
The application or DLL C:\WINDOWS\system32\oledlg.dll is not a valid Windows image. Please check this against your installation disketteو پیغامشو میتونید در پائین ببینید:
و انتی ویروسی رو هم که روی سیستمم بودو خورد و همینطور سیستم که چند دقیقه ای روشن باشه توی حالت هنگ میبرتش و با نصب مجدد ویندوز هم فایده ای نداره
من هاردمو در حالت slave با آنتی ویروس kasper و Nod32 اسکن کردم ولی نشناخت
اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
Last edited by hadi492; 28-10-2007 at 21:05.
آقای iman_Sشما برای رفع مشکلتون و از بین بردن و یروس و تمامی تنظیمات آنتی ویروس NOD32 رو نصب و سپس اجرا کنید. درآخر هم میتونید سیستمون رو ری استارت کنید تا کارتون راه بیافته.من خودم این مشکل رو داشتم و حل شد.موفق باشید.
بابت راهنماییتون ممنون. ولی میخوام این ویروس رو بدون آنتی ویروس حذف کنم. آخه یکسری برنامه دارم که آنتی ویروسها اونا رو به عنوان ویروس میشناسند و حذف میکنن. wrtiter هم که سوخته و فعلا امکان تهیه بک آپ ندارم.آقای iman_Sشما برای رفع مشکلتون و از بین بردن و یروس و تمامی تنظیمات آنتی ویروس NOD32 رو نصب و سپس اجرا کنید. درآخر هم میتونید سیستمون رو ری استارت کنید تا کارتون راه بیافته.من خودم این مشکل رو داشتم و حل شد.موفق باشید.
کامپیوتر رو با داس بوت میکنم. فایل رو تو سرچ با دستور Dir soundmix.exe /s/a پیدا میکنه ولی موقع حذف میگه این فایل وجود ندارد. فرمان attribe هم میگه این فایل وجود نداره تا بتونم خصوصیاتش رو تغییر بدم و با فرمان del حذفش کنم.
آقا بالا غیرتن هر کسی اطلاعاتی داره بزاره که ویروسش خیلی هوشمند و مخربه، من که نتونستم از پسش بر بیام و تمام هاردمو پارتیشن بندی کردم تا ویروس رفت
کمک کنید بچه ها
خیلی ممنون از راهنماییتون.چه انجمن پر باریه اینجا!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)