تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 134 از 224 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این تیم متکی به نبوغ بازیکنان نیست بلکه از ترکیب نبوغشون هست که با بالاترین امتیاز ممکن اونم تویه گروهی به این سختی(قبل از جام ملت ها کسی نمی گفت این گروه آسونه ! ) اول شد ! اگه این تیم متکی به بازیکن خاص بود با 9 تغییر چنین نتیجه ای با چنین بازی حاصل نمیشد ! این تیم واقعا ستاره ای نداره بلکه هر بازیکن با انجام وظیفه خودش تیم رو به هدف می رسونه . عقیده من اینه .
    دقیقاً همینه محمد جان ...
    از معدود سال‌هاییه که یه تیم داریم، نه ترکیبی از چند بازیکن صرفاً خوب و خلاق ...
    نمیگم الان بازیکن خلاق نداریم، اما چیزی که تو این دوره مهمه، اجتماع همه‌ی این بازیکنا و تشکیل واحدی به نام تیمه ...
    و خب اینجا نمیشه از تاکتیک‌های عالی قطبی و همکارانش + تاکتیک‌پذیری بالای بچه ها گذشت ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب بردیا
    متاسفانه جوابی رو که به شما داده بودم پاک شد ... ولی میدونم خوندیش
    نه فقط یه قسمتیشو فرصت کردم بکنم که همون حرفای همیشگی قبلی راجع به دوره سرمربی گری دایی و قضیه لابی و مساوی با امارات و درخشش رحمتیو این حرفا بود که شما بارها تکرار کرده بودید

ولی من هنوز ربطشو به شرایط الان نفهمیدم.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فردوسی پور کسی هست که با به چالش کشیدن خیلی از مسایل فوتبال باعث شده پیشرفت هایی هر چند نسبی حاصل بشه . برنامه 90 باعث تغییر خیلی از مسایل نا خوشایند بوده ! اما جدیدا (همه جا هم گفتم) خیلی زیاد به حاشیه میره ! بیش از اندازه ! تمام برنامش شده حاشیه ! یه مهمان که دعوت می کنه ( مثلا علی علیزاده ) اگه 15 دقیقه با هم بحث و گفتگو کنن 10 دقیقش به مسایل حاشیه ای ختم میشه ! به شخصه از این موضوع خسته شدم ! همچنین تیکه هایی هم که میندازه بیش از اندازه پر رنگ شده ! نباید اینگونه باشه . فردوسی پور یه منتقد صرفه ، من خیلی کم دیدم از کسی تعریف کنه مگر اینکه میان کلام و به نوعی به اجبار ! من این انتقاد رو بهش وارد می دونم ااما نبود برنامه 90 و شخصی مثل فردوسی پور یعنی سقوط آزاد !
    منم دیگه از دست این حاشیه سازی عادل خسته شدم ... چون دیگه مثل سابق نیست.... هم عادل نیست هم جوگیر شده مثلا مایلی کهن بیچاره رو دعوت کرده وبهش میتوپه ولی کسی دیگه رو بالا میکشه که جز ضعیف ترین مربیان تاریخ ایران هست ( رابطه سینوسی رابطه عاشقانه شده )
    اگه 10 دقیقه با کسی صحبت کنه 9 دقیقه و 30 ثانیش در مورد حاشیش .... 90 از اون تاثیر گذاریش بر بحث فنی جدا شده و فقط دنبال حاشیس

اگه کسی با هاش مشکل داشته باشه به طرز شدیدی میکوبدش
    نمونه ها زیادند ولی برنامه 90 که همیشه قسمتی مربوط به نراکتور بود بعد از اعتراض تراکتوریها به فردوسی پور کلاض رویکردش عوض شد و قسمت مخصوص تراکتور از بین رفت وبه این تیم پرداخته نشد...

یا مایلی کهن که به علت اینکه از عادل انتقاد میکنه همیشه تو 90 کوبیده میشه ....

و....
    خلاصه عادل و90 مثل سابق نیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم دیگه از دست این حاشیه سازی عادل خسته شدم
    خلاصه عادل و90 مثل سابق نیستن
    ولی به نظر من همین حاشیه هاست که فوتبال رو از بقیه ورزشا جدا کرده.و جذابیت خاصی بهش بخشیده.
    همینطور که دکترصدر هم همیشه میگه:فوتبال بدون تماشاگرا و بدون حاشیه ها یعنی هیچ!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

يه كم موج مثبت بفرستم

اولش كه داشتم روي اين چيزي كه ميخوام بگم تحقيق ميكردم خيلي نگران بودم كه نكنه اين تحقيق موج منفي در بين هواداران ايجاد كنه اما با كمال تعجب ديدم نه تنها موج منفي نميده بلكه كاملاً اميدوار كننده است.

از سال 1964 به اينطرف هيچ تيمي نبوده كه با پيروزي كامل بازي هاشو به اتمام برسونه ولي باعث افتخاره كه ايران در هر سه دوره اي كه قهرمان شد همه بازيهاشو بدون ضربات پنالتي برنده شده يعني حداكثر تا پايان 120 دقيقه نتيجه كار به نفع ايران تموم شد و حتي مساوي هم نشد.

در سال 2000 هم كه ژاپن يكي از مقتدرانه ترين قهرماني هاشو كسب كرده بود نتونسته بود 100 درصد برنده بازي ها باشه و در مرحله گروهي يك تساوي داشت و البته از اون تاريخي كه در بالا گفتم به بعد تمام تيم هايي كه در مرحله گروهي امتياز كامل گرفتن (غير از ايران) نتونستن قهرمان بشن.

اينكه گفتم از سال 1964 به بعد به اين دليل بود كه قبل از اون مسابقات تنها 4 شركت كننده داشت و از اون تيم ها فقط كره جنوبي و هند بودن كه الآن هم هستن و در ضمن شكل و شمايل برگزاري مثل الآن نبود كه بشه با حالا مقايسه كرد.

تا حالا هم كه ما هر سه تا بازي مرحله گروهي رو برديم. اميدوارم تا پايان به همين ترتيب برنده باشيم تا قهرماني.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ولی به نظر من همین حاشیه هاست که فوتبال رو از بقیه ورزشا جدا کرده.و جذابیت خاصی بهش بخشیده.
    تماشاگر و حاشیه باعث جذابیت فوتبال میشه اما پرداختن به حاشیه باعث پیشرفت نمیشه !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حاشیه های فوتبال همیشه جذاب هستن ولی همونطور که دوستمون گفت اخیراً حاشیه پردازی تو 90 به درجه افراط رسیده واز حد معمول گذشته ... چه خوب بود 90 به رویکرد مثلا 4 سال پیشش برگرده که هم بحث فنی داشت هم حاشیه ای به مقدار کافی ومعمول ...... در هر صورت 90 تنها برنامه ورزشی هست که مخاطبان زیادی داره ولی خوبه قدر خودشو بدونه واز فلسفه اصلیش که هون کمک به فوتبال هست فاصله نگیره

اما در مورد دکتر ص.د.ر ایشون تا اونجایی که من صحبت هاشو میبینم بیشتر صحبتاش از فرهنگ وتاریخ تیمهاست تا بحث فنی
    Last edited by manreza71; 20-01-2011 at 15:55.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چند صفحه که نبودم بحث های جالبی شده بود .

بی انصافیه اگه بگیم تیم ملی بدون تاکتیک بازی می کنه ! و اصلا با تیم های قلعه نویی و دایی قابل مقایسه نیست ! فوتبال واقعی رو این تیم بازی می کنه ! هر بازی با برنامه و حساب شده ، ترکیب ، تعویض ها همگی با رویکردی تاکتیکی ! این تیم متکی به نبوغ بازیکنان نیست بلکه از ترکیب نبوغشون هست که با بالاترین امتیاز ممکن اونم تویه گروهی به این سختی(قبل از جام ملت ها کسی نمی گفت این گروه آسونه ! ) اول شد ! اگه این تیم متکی به بازیکن خاص بود با 9 تغییر چنین نتیجه ای با چنین بازی حاصل نمیشد ! این تیم واقعا ستاره ای نداره بلکه هر بازیکن با انجام وظیفه خودش تیم رو به هدف می رسونه . عقیده من اینه .

اگه خیلی ها نمی تونن مثل قبل از جام ملت ها الان هم علنا مخالفت و انتقاد خودشون رو بیان کنن بخاطر نتایجی هست که تیم گرفته ! هم با توجه به جو نمی تونن و هم اینکه شاید جواب انتقادهاشون رو گرفتن ! اگه تیم قهرمان بشه که هیچ ولی اگه نتیجه نگیره دوباره روز از نو روزی از نو ! همه کارشناس میشن و قطبی به 1001 دلیل محکوم ! جو فوتبال اینجا اینطوریه !
    دقیقا همین طوره ... شما ببینید در هر سه بازی تیم در نیمه دوم که مال مربیاست بهتر بازی کرد در هر سه بازی تعویض هایی که انجام شد فوق العاده موثر بود در حالی که مثلا جنجالی ترین کار قلعه نوعی تعویض دروازه بان در دقیقه 120 بود که نتیجه نداد ( کاری ندارم که روی کاغذ تصمیم درستی بود یانه مهم این بود که نتیجه نداد و این تقصیر مربیه)

یک قضیه مهم اینه که تیم ما در هر سه بازی با ترکیبی متفاوت بازی کرد این خیلی مهمه که با وجود 4 تغییر در بازی دوم و 7-8 تغییر در بازی سوم تیم بهترین عملکرد رو داشت ضمنا حریفان، حریفان ساده ای نبودند عراق واقعا جزو بهتریناست ( به کره نمیرسه ولی تیم خوبیه ) کره شمالی هم خود مربیش گفته بود ما فقط دفاع خواهیم کرد ویعنی همون کاری که مقابل برزیل انجام دادند درسته که تیم ضعیفیه ولی بازی کردن مقابل تیمی که فقط دفاع می کنه - هرچند ضعیف باشه- برنامه خاص خودش رو می خواد که قطبی این برنامه رو داشت امارات هم که همیشه در مقابل ما بازنده بوده اما اینبار به تیم دوم ما باخت ( یادمون نره در مقدماتی جام جهانی تنها تیمی که به امارات امتیاز داد همین تیم خودمون بود)

در کل باید بگم تیمی که الان داره به عنوان تیم ملی ایران بازی میکنه واقعا متفاوت با تیم های قبلی ایرانه حداقل از سال 2006 به این سمت
    Last edited by Reza31001; 20-01-2011 at 15:54.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در کل باید بگم تیمی که الان داره به عنوان تیم ملی ایران بازی میکنه واقعا متفاوت با تیم های قبلی ایرانه حداقل از سال 2006 به این سمت
    از 2007 به بعد میگفتیین بهتر بود
    چون تو جام ملتهای 2007 تیم ما خیلی خوب بود ... با چین نایب قهرمان دوره قبل وازبکستان ومالزی میزبان همگروه بود که با 7 امتیاز بالا اومد.... برابر کره هم بازی خیلی خوبی انجام داد که من چند تا از صحنه هاش رو دارم واگه شد میزارم... نکونام و کاظمیان اگه دقت میکردن راحت میتونستن با پاس هیی که بدون مزاحمت براشون محیا شده بود گل بزننن ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از 2007 به بعد میگفتیین بهتر بود
    چون تو جام ملتهای 2007 تیم ما خیلی خوب بود ... با چین نایب قهرمان دوره قبل وازبکستان ومالزی میزبان همگروه بود که با 7 امتیاز بالا اومد.... برابر کره هم بازی خیلی خوبی انجام داد که من چند تا از صحنه هاش رو دارم واگه شد میزارم... نکونام و کاظمیان اگه دقت میکردن راحت میتونستن با پاس هیی که بدون مزاحمت براشون محیا شده بود گل بزننن ....
    عزيز راحت باش!
    بگو مقدماتي هاي جام جهاني 2010 يعني 2008 و 2009!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •