تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 598 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
    گر صبر كني زغوره حلوا سازي داداش
    بنده5-6ماه با هيرو بدون فارسي سر كردم تا اين كه گوشي تمام فارسي شد
    شما هم خيالت راحت باشه.
    اس ام س فارسي كه حل شدنيه راحت
    ولي وب رو بايد كمي صبر كني! مطمئن باش زود حل ميشه.

2. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفقا،تنها عیب این گوشی،نسخه ی سیستم عاملشه؟!
    من واقعا بین لجند اچ تی سی و این ایکس تن گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بگیرم! از یه طرف سخت افزار این ایکس 10 و از یه طرف نرم افزار لجند!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم
    من که پیشنهاد می کنم نخرید!!
    راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
    لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!

6. 2 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان این بد ترین گوشی بود که توی عمرم داشتم
    من که پیشنهاد می کنم نخرید!!
    راستی این گوشی که 2 ماه دستم هست چند می خرن ازم؟
    سلام.

همونطور که دوستمون گفتن برای رد یا تایید باید دلیل بیارید و به این سبکی که شما فرمودید میشه کلی گویی و اصلا" دلیلی نداره که دیگران قبول کنن.به چه دلیل این گوشی بدترین بوده ؟ در مقایسه با چه گوشیهایی بدترین بوده؟ قبلا" چه گوشی داشتید که این از اون بدتره؟ چه انتظاراتی رو داشتید و برآورده نشده که بدترین بوده؟ مشکلاتی که شما باهاش برخورد کردید چی بوده؟و....... شما اگر مشکلاتش رو بفرمایید شاید دوستان تو همین تاپیک بتونن کمکتون کنن تا این مشکلات برطرف بشه و مجبور نشید گوشی رو با ضرر بفروشید.

رد یه گوشی و درج نظر ناخوشایند راجع به اون بدون ذکر دلیل میشه ابراز سلیقه.
    لااقل چهار تا دلیل براش میآوردی!
    کاملا" موافقم .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بدترین گوشی عمرم بود
    قبلا ان 96 داشتم
    مشکلات:
    1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمه یعنی خیلی کمه من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه
    2-گوشی هر از گاهی کند می شه می ره روی اعصاب ادم
    3-سیستم عامل گوشی خیلی بی شکل هست
    4-سیستم عامل که
    5-تاچش خیلی خیلی خیلی بده!!!
    دیگه دلیل بیشتر از این؟؟؟
    گوشی هم خیلی گرون هست
    به نظرم 300 که شد ارزش خرید داره

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!

10. 4 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    بدترین گوشی عمرم بود
    قبلا ان 96 داشتم
    مشکلات:
    1-صدای گوشی هنگام حرف زدن کمه یعنی خیلی کمه من وقتی میرم بیرون از ان 96 استفاده می کنم چون نمی فهمم طرف چی میگه
    2-گوشی هر از گاهی کند می شه می ره روی اعصاب ادم
    3-سیستم عامل گوشی خیلی بی شکل هست
    4-سیستم عامل که
    5-تاچش خیلی خیلی خیلی بده!!!
    دیگه دلیل بیشتر از این؟؟؟
    گوشی هم خیلی گرون هست
    به نظرم 300 که شد ارزش خرید داره

سلام.

ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
    در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
    در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
    در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گوییاگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
    در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
    در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
    اما در مورد قیمتش نظری ندارم.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن هستید این گوشی رو دارید یا فقط از بقیه جاها کپی گرفتید؟!
    بله مطمئن هستم این گوشی رو دارم

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

سلام.

ممنونم از اینکه نظراتتون رو فرمودید .
    در مورد صدا , صدای گوشی خیلی زیاد نیست اما اینجوری هم که میفرمایید کم نیست که بیرون نشه ازش استفاده کرد تو محیطهای شلوغ هم میشه ازش استفاده کرد اما یکم نسبت به محیطهای خلوت سخت تره در این مورد دوستان هم نظرشون رو بفرمایند ممنون میشم.
    در مورد کند شدن گوشی چند تا مسئله میتونه دخیل باشه اول اینکه برنامه های همزمان باز داشته باشید دوم و مهمتر از اولی اینه که شما برنامه هایی رو همزمان استفاده کنید که با هم سازگاری نداشته باشن و مورد دیگه اینکه برنامه هایی نصب کرده باشید که با استانداردهای سیستم عامل و گوشی هم خوانی نداشته باشن اینارو تست کنید وگرنه از نظر سخت افزاری این گوشی مشکلی نداره که باعث این مسئله بشه فکر نمیکنم دوستان دیگه هم با این مشکل روبرو باشن.
    در مورد سیستم عامل 2 تا مطلب رو فرمودید اول اینکه بی شکل است!!!که من اصلا" نمیتونم متوجه بشم یعنی چی دوم اینکه "سیستم عامل که" .که چی؟ اینم باز جسارتا" شد کلی گوییاگر منظورتون اینه که سیستم عامل خوبی نیست که باید عرض کنم یکم باید با انصاف تر برخورد کنیم .آندروید با این مدت زمان کمی که اومده تونسته کاملا" جای خودش رو تو بازار باز کنه و انصافا" سیستم عامل خوبیه و فقط یکم زمان میخواد(هر چند تو همین مدت زمان کم هم نسبت به سیستم عاملهای دیگه اگر بخواهیم تو بازه زمانی در نظر بگیریم جلوتره).
    در مورد تاچ هم این اولین باره من میشنوم تاچ گوشی بده. تاپش از چه نظر بده ؟ حساسیت تاچ کمه یا دقتش کمه؟دوستان دیگه هم اگر نظر بدن این مسئله بهتر نمود پیدا میکنه و درستی یا اشتباه بودن نظر بنده معلوم میشه.مخصوصا" اینجوری که شما فرمودید خیلی خیلی خیلی بده.
    در کل بازم از توجه شما تشکر میکنم.پیشنهاد من اینه که شما یکبار گوشی رو به حالت کارخونه برگردونید و دوباره منتها اینبار با دقت نظر بیشتر با گوشی کار کنید مخصوصا" در مورد نصب و استفاده برنامه های جانبی انشاا..مشکلاتتون حل میشه.
    اما در مورد قیمتش نظری ندارم.
    در مورد تاچ هم حساسیت کمه هم دقتش کمه
    سیستم عامل که گفتم بی شکل هست منظورم این بود که خیلی قشنگ نیست.مثلا شما سیستم عامل اچ تی سی رو نگاه کنید خیلی زیبا هست ولی سیستم عامل این گوشی چنگی به دل نمی زنه
    حالا من گوشی رو به حالت کارخونه برمی گردونم میگم خوب شده یا نه

14. این کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

عزیزم....سیستم عامل این با htc یکیه.....فقط ورژنش قدیمیه که اوم حل میشه
    ایراد های بنی اسرائیلی میگیریدا

16. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •