تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 228 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

dns که ربطی نداره! فقط واسه مرور مهمه اون هم واسه سایتی که بار اول بارگیری بشه و ریسورسش از دومین یا ساب دومین مختلف باشه
    خواستن بپیچونن؟
    بله dns ربطی نداره ...
    و طبیعتا قصدشون از این حرف پیچوندنه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

با تلگرام با فروششون تماس گرفتم, خیلی با حوصله گفتن دیگه مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس سرویس نمیدن و به دلیل پورت خالی نیست ,ایراد فنی خود مرکزه
    نتونستم بهانه بیارم چون توی این 10 سال همیشه همه همسایه ها از این مرکز و محدودیت تعداد خط تلفن و پورت خالی و ... گلایه داشتن!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با امروز، چهار روز است که سرعت اتصال اینترنت در ساعات پایانی روز به شدت کاهش می یابد و واقعاً در بیشتر مواقع زیر 1 م.بیت است. در بخش شکایت خود وبسایت پیشگامان درباره این توضیح دادم که اگر مشکل رفع نشد در وبسایت تنظیم مقررات شکایت خواهم کرد. این شرکت هم داره توو باقالیا می ره.
    آیا کس دیگری هم که از این شرکت سرویس داره در چند روز اخیر چنین مشکلی داشته؟ پیشتر هم این شرکت بی نقص نبود اما تا این حد هم افت سرعت در ساعات پایانی روز نداشت.
    آیا کسی تجربه ای از شرکت دیگری داره که در آن سرعت تک کانکشن در تمام طول روز مناسب باشه؟ ( یا دست کم مانند این مضخرف نباشه )

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمی دونم، شاید فقط من شبها کاهش سرعت شدید اینترنت دارم. امشب که رکورد زده شد. سرعت من اکنون که دارم تایپ می کنم از ساعت 9 تا به این زمان بطور ثابت زیر 1 مگابیت بر ثانیه است. آیا کس دیگری هم چنین مشکلی داره؟ با یا بدون ف.شکن نتیجه یکسان است. با بخش پشتیبانی تماس گرفتم اون هم مضخرفی مثل " بررسی کن که سرعتت با سافت98 چطور است" تحویلم داد. دقیقاً داره مثل پارس آنلاین آشغالی میشه که پیشتر داشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

8 مگ

Last edited by mahmoodsoft; 30-12-2018 at 12:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز از ابتدای روز تا به اکنون، چندین بار اینترنت ( نه اینترانت ) قطع شده است ( مدت کوتاه ) یا افت شدید سرعت ( پهنای باند ) داشته است. ف.شکن ها هم بدلیل همان افت سرعت دارای مشکل هستند. احتمالاً این خوکها دارند طبق معمول خرابکاری می کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

کلا افتضاحه، دو روز اخیر که درگیر قطع شدن و خرابی نت بودیم. هرشبم که افت سرعت داره
    آیپی هاشونم اشتراکیه همش نت تایپ 3 میشه، زنگ میزنم دو روز طول میکشه درستش کنن دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
    سمت پیشگامان نیاید افتضاحه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلا افتضاحه، دو روز اخیر که درگیر قطع شدن و خرابی نت بودیم. هرشبم که افت سرعت داره
    آیپی هاشونم اشتراکیه همش نت تایپ 3 میشه، زنگ میزنم دو روز طول میکشه درستش کنن دوباره بعد یه مدت خراب میشه.
    سمت پیشگامان نیاید افتضاحه
    آره در واقع همینطور است. این شرکت ماه به ماه در کیفیت اینترنت داره افت می کنه. اخیراً در طول روز نیز من چندین بار کاهش سرعت/پهنای باند دارم. آیا شرکت دیگری هست که کسی پیشنهاد بده که در اون پهنای باند ( تک کانکشن اینترنت و نه اینترانت ) مشکل نداشته باشه یا نوسانش کمتر باشه؟ به نظر می رسه این شرکت تعداد کاربرای بیشتری نسبت به مقدار موجود پهنای باندش جذب کرده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز از ساعت 8 pm هیچ ف.شکنی برای من کار نمی کنه و کاملاً غیرقابل استفاده است. این هم از کثافت کاری جدید حکومت. با این وضعیت عملاً اینترنت بی معنی است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز از ساعت 8 pm هیچ ف.شکنی برای من کار نمی کنه و کاملاً غیرقابل استفاده است. این هم از کثافت کاری جدید حکومت. با این وضعیت عملاً اینترنت بی معنی است.
    برا من تمام ف. شکن ها کار میکنن مشکلی هم نداره
    سیستم هم 24 ساعت روشنه قطع هم نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •