دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا gps كار مي كنه يا نه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
دوستاني كه اين گوشي رو دارن آيا gps كار مي كنه يا نه؟
جی پی اس این گوشی هیچ مشکلی نداره. من با برنامه TrekBuddy کار میکنم. منتها برای اتصال سریع به ماهواره, حتما باید تو فضای باز باشین. البته شنیدم که مایکروتل بزودی یه برنامه خوب همراه نقشه دقیق تهران و ایران رو ارائه میده. برنامه TrekBuddy رو میتونین از سایتهای مختلف همراه نقشه تهران و چندین شهر دیگه دانلود کنین.
جالب بود...از کجا میشه تهیه کرد این گوشی رو؟
دوستان لطف کنند بگند فرق S8500JPJG2 با S8500JPJH1 چیه چون من چیز محسوسی ندیدم
ثانیا این دوربین تو فیلم برداری فکوس نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1. احتمالا با یه ماده شوینده تمیزش کردین من خودم همیشه مجبورم گوشیمو با الکل تمیز کنم این مشکلو دارم احتمالا یه ماده ای روی شیشه وجود داره که باعث می شیه اثر انگشت روش نمونه و انگشت راحت تر رو شیشه بلغزه
2. باید از اپرا مینی استفاده کنید صفحه های قبل لینکش هست آقا سهند اگه بیاد حتما صفحشو بهتون می گه
من میخوام این گوشی رو بخرم کسی میدونه اصلی رو تو مشهد کجا میفروشن و قیمتش چنده کلآ چقدر در میاد کیفو رم هم باید براش بخریم دیگه
یک سوال دیگه این که کیفیت هدستش چی جوریه؟
با تشکر
خوب چون مشهدیم بعضی سوالاتو میتونم جواب بدم با گارانتی که چند وقتی عرضه نشده ولی یکی از نمایندگی های توی قصر موبایل میگفت اگه خدا بخواد تا آخر هفته بعد میاد
ظاهرا 1 کیف و 1 رم 1گیگ تو جعبش هست که با اینا قیمت با گارانتی که دوره ی قبل پارس مایکروتل عرضه کرد 445 بود خودم کیفیت هدستسش رو نشنیدم ولی با توجه به گفته های gsm بهترین بعد n91 هست حالا بچه ها جواب قطعی کیفیت هدستو بدن بهتره.
سلام دوستان و اساتید و همکاران عزیز:
من 1 مشکلی دارم تو نصب این برنامه kies
دوستان لطف کنن حتما منو راهنمایی کنن چون هرچی فکر کردم مغزم دیگه کار نداد!:
این برنامه برای من اجرا نمیشه یعنی همون ارور معروف don't sent رو میده
ویندوزم اکسپی سرویس پک 3 هست
موقع نصب این نرم افزار در مرحله 4 ( همون که به اینترنت نیاز داره) یه چند تا اخطار میده که نوشته یکی از فایلای سیستمی پیدا نشد! که اتفاقا اسم فایلش هم kies هست ولی تو بخش windows هست ولی با چند بار ok و close زدن کاره خودشو ادامه میده
یعنی 1 دفعه میپره به 90 درصد!بعد که نصب تموم شد تو برنامه نمیره!
اون اخطارها رو نمیشد کپی کرد ولی اگه میخواین بگین بنویسمشون بعد بدم بهتون
دیگه بس که فکر کردم سرم درد گرفت دوستان لطف کنن 1 راهنمایی ما رو بکنن که دارم دیوونه میشم![]()
ویندوزت تو عوض کن یه سرویس پک2 بریز کار میکنه ویروس کش هم نصب نکن
سلام
می خواستم بدونم برنامه های موبایل بانک روی این گوشی نصب می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)