تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 237 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

هیچ ربطی به سرعت سیشارپ و جاوا اصلی نداره.تمام اسکریپت های توسط خود موتور یونیتی کامپایل و اجرا میشه.مهم Api یونیتی هست که تو هر دو زبان پیاده شده.این مولتی اسکریپت بودن یونیتی بخاطر اینکه اگه کسی سالها جاوا کار کرد و با نوع متغیر ها و عملگر هاش اشنایی داره دوباره نره سی شارپ یاد بگیری مثلا چجوری متغیر های عدد صحیح تعریف کنه.
    عزیز من پس انتظار داشتی کجا کامپایل بشه ؟
    من يه تستي زدم ديدم خيلي از DLL هاي ,net رو ميشه تو يونيتي استفاده كرد پس كامپايل با يونيتي فقط نيست

من socket نوشتم تو سي شارپ و كار كرد

باور ندارين امتحان كنيد حتي ميتونيد SQL express استفاده كنيد كه باز مال .net هست و .....

پس كامپايل C# پي ها فقط يونيتي نيست

ميدونم اين پسره حامد.... الان مياد چهارتا سايت خارجي ميزاره ميگه نگا كن ( پيش از حرفي بابا تو ته مهندسي آفرين درست ميگي ( نميخام مثل سري پيش بشه كه كامپايل C++ سبك تره ))

2. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

البته اینکه c++ سریعتر یه واقعیته .احسان جان کاملا درسته هرچیزی که بخواهی میشه از طریقت .net بدست آورد .

4. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

نمیدونم چرا واقعا با توهین به دیگران میخوایم خودمون رو بزرگ کنیم ، حالا این پسره هرچیزی که گفت راجع به اون موضوع، دیدین که درسته.
    2 - بده مثل شما حرف نمیزینم و بعد هم که میگیم چرا ، میگین یه جا خوندم ؟ واسه هر حرفم منبع و رفرنس میدم ؟

3- معلومه یوینتی کامپایلر نیست ( یکم به خودتون رجوع کنید !!! موتور بازی سازی !؟!؟!؟ کامپایلر ؟!؟!؟!؟!؟ ) و میاد از کامپایلر #C استفاده میکنه ، کامپایلر #C هم تمام کلاس های NET. رو شناسایی میکنه.

4- بحث اصلا این نبود ، بحث واسه سرعت جاوا و سی شارپ بود که فرمودن یونیتی هر دوی این زبان ها رو به API های سطح پایین تر خودش کامپایل میکنه ، نه این که یک کامپایلر هست ( دوستان همه درست متوجه شدن که منظور چیه ، جز شخص شخیص شما )
    خوبه نقل قول کردین که : عزیز من پس انتظار داشتی کجا کامپایل بشه ؟ شما واسه کامپایل اسکریپت هاتون از کامپایلر خارجی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by hamed_benz; 04-10-2011 at 20:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آقا حامد حرف آخرتون جالب نبود.!!!!

اینو فقط بگم احسان یکی از کاربرای قدیمی انجمن هست و توی مهارتش شکی نیست. هم طراح خوبیه هم برنامه نویس خوبیه.
    البته یکم لحنش بعضی جاها تنده اما در کل بچه خوبیه.

2.رفنس داریم تا رفنس......حرف یه خارجی تو یه انجمن بهتره رفنس قرار ندهید .چون آونها یکی هستند مثل ما.
    3.ما نگفتیم هست.(خودم خواستم مفسر بنویستم برای موتور خودم تا حددی ش نوشتم ولی .... شکست خوردم..)
    4.باید تست زد ولی فکر نکنم سرعتشون فرق داشته باشه آنچنان

نکته بسیار مهم:آقا بباین همدیگه رو ببوسید و دلخوری ها رو کنار بزارید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آقا حامد حرف آخرتون جالب نبود.!!!!
    حرف بنده نبود ، حدیث از امام حسن آوردم که در جریان باشیم ( به هر حال ویرایش کردم )

اینو فقط بگم احسان یکی از کاربرای قدیمی انجمن هست و توی مهارتش شکی نیست. هم طراح خوبیه هم برنامه نویس خوبیه.
    البته یکم لحنش بعضی جاها تنده اما در کل بچه خوبیه.
    سابقه مبنی بر هر حرف درستی نسیت ، در وحله ی بعد ، همه چیز را همگان دانند.

2.رفنس داریم تا رفنس......حرف یه خارجی تو یه انجمن بهتره رفنس قرار ندهید .چون آونها یکی هستند مثل ما.
    این قبول ، ولی مشخصه شد که شما به آدرس اون سایت ها دقت نکردید ، تو اون بحث C++ و یونیتی که با جاوا نیست و این حرفای نا آگاهانه ، تمام سایت ها از یونتی انسور ، ویکی پدیا ، یونیتی فوروم و ... بود ، اگر اینا رفرنس نیست ، شما میخوای به چی استناد کنی؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا درست بررسی کنید.

4.باید تست زد ولی فکر نکنم سرعتشون فرق داشته باشه آنچنان
    برادر من ، هرچی واسط بیشتر باشه ، روند کامپایل هم بیشتره ، اگر متن انگلیسی با تمام قواعد دستوری موجود رو به فارسی ترجمه کنیم سریعتره ، یا این که اول نشانه گذاری و قواعد دستوری رو مشخص کنیم و بعد ترجمه کنیم؟

آقا کار ساده ای هست ، باینری کد های اسکریپت های جاوا رو با C# مقایسه کنید ، حوصله ندارید خودتون مقایسه کنید ، نرم افزار هست فایل dll رو مقایسه کنه.

دلخوری وجود نداره ، جمبه نیازه و قبول حقیقیت ، چه جوی من به ایشون اثبات کنم C++ ربطی به C# نداره ، این که دات میزنن کد ها میاد واسه اینه که ادیتور قدرتمند هست ، چون C++ کامپایلر میانی و CLR نداره سریع ترین زبانه ، خدا میدونه.
    میدونید چرا شطرنج حرام شد یه زمانی؟ تو هر مسابقه ای ما به جسم و قدرت و سرعت طرف مقابل میبازیم ، ولی تو شطرنج چون به فکر نفر مقابل میبازیم ، اگر جنبه وجود نداشته باشه کینه میگیریم.

8. این کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوست عزیز چرا جوش میاری .

c++سریعتر هست شکی تو نیست.ولی java script سریعتر تا c# (اگه بحث یونتی رو کنار بزنیم).
    قضیه رفنسرس رو کلی گفتم.
    4.منظورم من این بود که سرعت شون باعث افت فریم تو بازی نمیشه. ...
    مگرنه چقدر مگه می خواد تو کامپیل رو سرعت تاثیر بذاره.

10. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم یه جایی نیست که همه ی پلاگین ها یا حداقل مهم هاشو رو یه جا بشه گرفت مردم انقدر واسه هر کاری یه پلاگین نصب کردم
    بازم گلی به گوشه ی جمال udk همه چی تو خودش بود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برای دریافت پکیج ها، میتونید از خود Asset Store نرم افزار استفاده کنید ، پلاگین های رایگانش خیلی زیاده.

13. 2 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

9

سلام دوستان عزیز
    من زمانی که لایت مپ و مپ رو توی یونیتی باهم تلفیق میکنم(blend) اصلا ترکیب جالب و واقعی نمیده
    میخوام بدونم حالتی داره که اینارو درست تلفیق کنه؟(مثل کویست تری دی)یه خیر

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

بايد شيدر بسازي براش

كوئست تريدي هم هزاتا شيدر اماده دارا
    اونايي كه نوشته مولتي پاي و...... هر كودوم يه شيدر blend هستن

برو از شيد سازا كمك بگير براي يونيتي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •