تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 296 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آره میتونه خودشو برسونه
    منم فردا از ساعت 3 به بعد میام تایپک
    محمد راست میگه میشه تو 2 روز نهایتن تموم کنیم
    شما که تو فصل قبل قیمت بازیکنان خیلی از تیم ها رو مشخص کرده بودین میمونه 1 2 تا تیم که اونم زودی در میارین
    در ضمن به نظر من بچه ها بازیکنایی که میخوان بگیرن لیستشونو زود زود به شما بدن تا قیمتشونو بگین و بهتره مثلا" اعلام کنین تا 2 3 روز دیگه لیگ شروع میشه تا همه آماده بشن

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم زیاد با نقل و انتقالات موافق نیستم آخه تیما دیگه اون تیمای واقعی نیستن . مثلا الان ما لیورپولو با تورس و جرارد میشناسیم اگه اینارو بچه ها بگیرن دیگه لیورپولی نمیمونه یا مثلا رم رو با توتی و .....

بازم باید به نظر جمع احترام گذاشت بعد از اینکه من نظر همه رو گرفتم رای گیری میکنیم و نظر جمع تایید میشه .

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

خب بچه ها منم باید برم ایشالا فردا بقیه کارها رو انجام میدیم و اگه نقل و انتقالاتی در کار نبود لیگو به امید خدا استارت میزنیم وگرنه که چند روزی وقت میبره چون من باید قیمت بازیکنا رو محاسبه کنم و تاخیر بچه ها سبب میشه همون 3-4 روز لیگ به تاخیر بیفته .
    شب همتون بخیر

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منو محمد و برادرم موافقیم تا الان
    حالا میمونه بقیه

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم که گفتم؛ با نقل و انتقالات مخالفم.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بحث موافق بودن و مخالف بودن نیست. من الان دوست دارم نقل و انتقالات باشه ولی مثلا بازیکنی که دارم کم هست ولی ترکیب اصلیم فکر کنم خیلی گرون باشن.با توجه به اینکه نقل و انتقالات فقط به صورت معاوضه بازیکن هست فکر کنم تیمهایی که بازیکنان زیاد دارن بیشتر سود کنن و تیمهای که بازیکنان کم دارن ضرر کنن. مثلا من هیچ وقت بازیکنانی مثل مسی و اینیستا رو نمی فروشم پس کسی نمیمونه که بفروشم.
    به نظر من این فصل بی خیال نقل و انتقالات بشیم و مثلا برای فصل بعد براساس رده بندی تیمها و تعداد بردها یه پولی بر هر نفر بدیم تا بازیکن بخره.البته این جا یه مشکل پیش میاد که کسانی که میخوان جدید بیان چی کار کنن.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همگي !
    من ميخواستم يه مسئله ي رسمي رو اعلام كنم ..
    من ديشب كلي با خودم فكر كردم ديدم حالا كه پول داريم ميديم براي بازي ها يكمي نامردي هست كه من و وحيد با هم باشيم
    چرا ؟
    چون من بازيم خيلي بد هست و اصلا شايد توي اين ليگ آخر هم نشم
    به همين دليل اينطوري حق وحيد كه بازيش خوب هست ضايع ميشه
    من هم هر تيمي مونده ور ميدارم كه فقط و فقط بازي كنم
    فقط همين
    چون حسين خيلي قوي هست و با ذرت كاران هم ميتونه قهرمان بشه اگه شد بايرن رو بر ميدارم يا اگه هم حسين نخواست ميتونم ميلان رو بردارم فرقي نداره
      راستي حسين جان يك سوال اگه توي ليگ مثلا لباس ها مشكلي داشته باشي براي من  ، مشكلي هست ؟ 
    ميتونم GDB بريزم ؟‌

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همگي !
    من ميخواستم يه مسئله ي رسمي رو اعلام كنم ..
    من ديشب كلي با خودم فكر كردم ديدم حالا كه پول داريم ميديم براي بازي ها يكمي نامردي هست كه من و وحيد با هم باشيم
    چرا ؟
    چون من بازيم خيلي بد هست و اصلا شايد توي اين ليگ آخر هم نشم
    به همين دليل اينطوري حق وحيد كه بازيش خوب هست ضايع ميشه
    من هم هر تيمي مونده ور ميدارم كه فقط و فقط بازي كنم
    فقط همين
    چون حسين خيلي قوي هست و با ذرت كاران هم ميتونه قهرمان بشه اگه شد بايرن رو بر ميدارم يا اگه هم حسين نخواست ميتونم ميلان رو بردارم فرقي نداره
    راستي حسين جان يك سوال اگه توي ليگ مثلا لباس ها مشكلي داشته باشي براي من ، مشكلي هست ؟
    ميتونم GDB بريزم ؟‌

شهاب من بازیم خیلی خوب نیست تقریبا در حد بقیه بچه ها هستم لیگ قبل با چلسی بودم بازم رتبه خوبی کسب نکردم الان از روی مجبوری دارم یک تیم متوسط انتخاب میکنم چون دیگه تیمی باقی نمونده .
    درمورد جایزه فکر میکنم وحید هم با جایزه موافق نیست پس مشکلی وجود نداره هر دو با هم همون بارسلون رو داشته باشین .
    درمورد لباس باید بگم من آپشن فایلی که بهم دادیو دیدم مشکل شما خیلی اساسیه مشکلت اینه بازیت آپدیت شده هستش و این مساله سبب میشه اصلا نتونی سیو بازیو لود کنی . باید فایل آپدیت بازیو از روی کامپیوترت پاک کنی و یا اینکه بازیو دوباره نصب کنی .

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جا خسته نباشی
    من نظرم این بود که با نقل و انتقال حداکثر 3 بازیکن موافقت بشه خوبه
    مثلا" بقیه تیمها پر از ستاره هستن ولی تیمهای معمولی اینجوری نیستن
    منم بخوام نقل و انتقال بکنم مثلا" نمیام توتی رو بخرم چون پولشو فکر کنم داشته نباشم اما چند تا بازیکن مد نظرم بود که کمی تو تیمم قوی تر بشم

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نظرم عوض شد 
    Last edited by CATALONIA; 24-02-2010 at 15:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام به همه
    اول از محمد تشكر كنم واسه اپشن فايل كه زحمت كشيد همين طور حسين
    در ضمن منچستر با اجازه بچه اصلا با هيچ تيمي حتي رئال هم عوضش نميكنم چون با هاش حال ميكنم
    در مورد نقل و انتقالات هم اگه بچه همه باشن و سريع تمام بشه من موافقم اگه نه بي خيالش

---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

ااوهوهوهوهوهو
    كجا اقا شهاب با اين عجله بيا بابا فكر كردي مگه ما بازيمون خوب هست منظور اين هست دور هم باشيم بيا بابا وحيد هم چيزيش حاليش نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •