تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 500 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به شما دوست عزیز ،

عرض کنم خدمتتون که ، چیپست گرافیکی 320M دارای 256mb dedicated هست! و در این شکی نیست!

وقتی شما ، به گرافیک بیشتری نیاز داشته باشید ، از رم شما به گرافیک اضافه میشه! (در مک و ویندوز)

خب ، رم های شما بصورت DDR3 هست ، ویدیو مموری تون هم بصورت GDDR3 هست!

وقتی گرافیک با رم شیر میشه ، مثلا تا 1GB ، این 1GB بصورت DDR3 خواهد بود! چون ترکیب دو DDR3 هست!

اما بصورت GDDR3 نیست!

اون مقداری از گرافیک ، که بصورت dedicated است ، رو با GDDRx مشخص می کنیم!

منظور هم این است که این مقدار ، ویدیو مموری خود چیپ ست گرافیکی هست نه مقدار شیر شده!

موفق باشید ،

امید
    ببخشید بازم خوب واسم مفهوم نشد.ببخشید.
    یعنی شما میگید که GDDR3 نوع مموری نیست بلکه مقدار dedicat کارت گرافیکی هست.
    اگه این طور باشه در سایت خود اپل تو مدل های 13" 320m-256mb-DDR3 نوشته و تو مدل های 15" 330m-256mb-GDDR3 نوشته. یعنی واسه 330-dedicate هست ولی واسه 320 نه؟!
    یا اینکه نوع رم 330 از GDDR3 استفاده شده؟
    GDDR3 کلا به چه معناست؟
    ببخشید سایت notebookcheck و شما دیدید که چه مطالبی نوشته بود.نظرتونو در مورد مطالبش اگه بهم بگید ممنون میشم و اینکه 330 خیلی از 320 سر تره یا تو یه رده هستند.؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مثلا ، چی ؟؟؟

اگر منظورتون ، کار با مطلب و... است جواب میده!

موفق باشید ،

امید
    آره منظورم نرم افزار های مهندسی مثل fluent , AVL Fire,ANSYS هستش.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ببخشید بازم خوب واسم مفهوم نشد.ببخشید.
    یعنی شما میگید که GDDR3 نوع مموری نیست بلکه مقدار dedicat کارت گرافیکی هست.
    اگه این طور باشه در سایت خود اپل تو مدل های 13" 320m-256mb-DDR3 نوشته و تو مدل های 15" 330m-256mb-GDDR3 نوشته. یعنی واسه 330-dedicate هست ولی واسه 320 نه؟!
    یا اینکه نوع رم 330 از GDDR3 استفاده شده؟
    GDDR3 کلا به چه معناست؟
    ببخشید سایت notebookcheck و شما دیدید که چه مطالبی نوشته بود.نظرتونو در مورد مطالبش اگه بهم بگید ممنون میشم و اینکه 330 خیلی از 320 سر تره یا تو یه رده هستند.؟
    ببین ، مثل اینکه من بیشتر شما رو گیج کردم ! شرمنده !

خلاصه بهت میگم ، چیپست گرافیکی 330M GT در دو مدل 512MB و 256MB عرضه شده‌!

و چیپست ، 320M بصورت 256MB عرضه شده!

اما ، مدل 256MB ی 330M با مدل 256MB ی 320M از زمین تا آسمون فرق میکنه!

یکی از فرق ها نوع حافظه است که در 330M بصورت Graphics Double Data Rate 3 ه! (GDDR3)

موفق باشید ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 11-06-2010 at 13:50.

4. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت chakhmagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این پانل خنک کننده از تکنولوژیی با نام HeatShift بهره می برد و مناسب برای لپ تاپ های حداکثر 15 اینچ است. در داخل این پانل ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک قرار دارد که از موادی است که خصوصیت تغییر حالت دارد. دمای این ترکیب تقریبا 50 درجه سانتیگراد پایین تر از دمای محیط اطراف است. این ترکیب جامد با بالا رفتن دمای لپ تاپ قرار داده شده بر آن شروع به ذوب شدن کرده و گرمای لپ تاپ را جذب می کند. پس از برداشتن لپ تاپ این ترکیب دوباره از حالت مایع به حالت جامد تغییر حالت می دهد. از دیگر ویژگی های آن امکان خم شدن و حمل و نقل ساده آن است. شاید یکی از بهترین کاربردهای آن امکان قرار گرفتن بر روی پا باشد که از انتقال حرارت لپ تاپ به ماهیچه های پا و آسیب های ناشی از آن جلوگیری می کند
    قیمت : 54000 تومان

6. این کاربر از chakhmagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یکی از فرق ها نوع حافظه است که در 330M بصورت General ه! (GDDR3)
    فناوری حافظه ی گرافیکی GDDR3 که مخفف Graphics Double Data Rate 3 است با همکاری ATi و JEDEC توسعه پیدا کرده و بر پایه ی DDR2 بنا شده با این تفاوت که کارایی آن در برآورده کردن نیازهای ضروری چیپست گرافیک ارتقا یافته و البته توجه کنید که GDDR3 ارتباطی با مشخصات JEDEC DDR3 ندارد و نیز با توان مصرفی و گرمای پایینتری نسبت به DDR2 کار میکند که طبعاً نیاز به سیستم خنک سازی ساده تری نیز دارد...
    در صورتیکه مایلید اطلاعات کاملتری داشته باشید توصیه میکنم صفحه ی زیر را مطالعه کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ocz; 10-06-2010 at 21:36.

8. این کاربر از ocz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوال داشتم در مورد لپ تاپ های اپل ...
    من به علت شغلم نیاز به نرم افزار های مهندسیی دارم که فقط روی ویندوز اونم تا ورژن xp (نه ویستا و سون) اجرا میشن ... میدونم که لپ تاپ های اپل مدتیه یه سیستم بوت عالی دارن که باعث میشه همزمان بتونیم هم مک و هم ویندوز رو داشته باشیم ... به خاطر این مسئله و همچنین عمر باتری فوق العاده این لپ تاپ ها تصمیم دارم یه 13 اینچ پرو بخرم ... حالا سوال اساسی اینه که مکبوک پرویی که با سیستم عامل مکش 10 ساعت کار میکنه با ویندوز xp چند ساعت کار می کنه ؟؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام . دوستان من بین دو مدل13 اینچی MC234LL/A و MacBook Air گیر کردم. اول بگم من این دو تا رو بدلیل داشتن وزن کمتر از 1.5kg انتخاب کردم اما چند تا سوال در ذهنم نقش بسته :1- ظرفیت هارد MC234LL/A قابل افزایش نیست؟ اخه 128G که کمه.2- شارژ باتری کدوم یک بیشتر من یک جا خوندم که MacBook Air کلا حدود 3 ساعت شارژ داره و آیا باتری بهتری برایش ساخته شده که بشه تعویض کرد مثل برخی مدل های سونی. 3- میزان cash cpu کدام یک بیشتره و از لحاظ برتری کدام یک cpu قوی تری داره ؟ 4- نرم افزارهای که روی ویندوز عمل می کنند آیا در مکینتاش هم کار میکنند؟ 4- من تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم آیا کار کردن و فراگیری آن سخته؟ 6- در حالت کلی کیفیت سونی بهتره یا اپل؟(اگر این جواب بدین ممنون میشم آخه از هر کی میپرسم یک چیزی میگه)

اگر شما قصد داشت خرید یک 13 اینچی رو داشتین از بین مدل های موجود اپل کدام یک رو انتخاب میکردین؟
    Last edited by mani6606; 11-06-2010 at 06:41.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

1- ظرفیت هارد MC234LL/A قابل افزایش نیست؟ اخه 128G که کمه
    این هارد اس اس دیه سرعت و مقاومتش چندین برابر هارد های معمولیه
    - شارژ باتری کدوم یک بیشتر من یک جا خوندم که MacBook Air کلا حدود 3 ساعت شارژ داره و آیا باتری بهتری برایش ساخته شده که بشه تعویض کرد مثل برخی مدل های سونی.
    سه ساعت ؟؟ چجوریه مال دوست من 5-7 ساعت نگه میداره؟؟
    3- میزان cash cpu کدام یک بیشتره و از لحاظ برتری کدام یک cpu قوی تری داره ؟
    مک بوک ایر دقیقا مدل رو مشخص نکردی .
    4- نرم افزارهای که روی ویندوز عمل می کنند آیا در مکینتاش هم کار میکنند؟
    خیر
    ولی تمام برنامه ها نسخه مک دارم مثلا محصصولات Adobe همیشه بیشتر رو نسخه مک مایه میزارن

4- من تا حالا با سیستم عامل مکینتاش کار نکردم آیا کار کردن و فراگیری آن سخته؟
    نبابا
    سخت نیست
    تازه میتونی روش ویندوز هم نصب کنی

6- در حالت کلی کیفیت سونی بهتره یا اپل؟(اگر این جواب بدین ممنون میشم آخه از هر کی میپرسم یک چیزی میگه)
    تو این مقایسه سونی مثل پیکان میمونه و اپل مثل بنز
    کلا من از اصلا از لپ تاپ های سونی خوشم نمیاد
    به نظرم سونی بهتره بره تلوزیون بسازه

12. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مک بوک ایر دقیقا مدل رو مشخص نکردی .
    من این اطلاعات رو از سایت 7laptop.com گرفتم اونجا هم مدل مک ایر رو نزده بود. MC234LL/A فقط یک پورت usb داره؟

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

یه سوال داشتم در مورد لپ تاپ های اپل ...
    من به علت شغلم نیاز به نرم افزار های مهندسیی دارم که فقط روی ویندوز اونم تا ورژن xp (نه ویستا و سون) اجرا میشن ... میدونم که لپ تاپ های اپل مدتیه یه سیستم بوت عالی دارن که باعث میشه همزمان بتونیم هم مک و هم ویندوز رو داشته باشیم ... به خاطر این مسئله و همچنین عمر باتری فوق العاده این لپ تاپ ها تصمیم دارم یه 13 اینچ پرو بخرم ... حالا سوال اساسی اینه که مکبوک پرویی که با سیستم عامل مکش 10 ساعت کار میکنه با ویندوز xp چند ساعت کار می کنه ؟؟؟
    دوست من بهتر بود مشخص میکردی به کدوم نرم آفزار‌ها نیاز داری تا بت بگیم کدوم داره کدوم نداره
    مصرف در وین کمی‌ بیشتر هست ولی‌ مطمئن باش که عمر باتری خوبی داره

مثلا ۹ ساعت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •