تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 1049 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان دیدم بحث در مورد صدا و کیفیت صدا هست گفتم فقط یک نکته رو بگم :

حتما برای تست از سی دی صوتی استفاده کنید، البته اگه فایل با پسوند FLAC هم گیرتون بیاد و بعد اونو به سی دی صوتی تبدیل کنید هم بد نیست. ولی دقت کنید به هیچ وجه به هیچ وجه mp3 یا WMA رو به سی دی صوتی تبدیل نکنین و برای تست هم از این پسوند ها استفاده نکنین که افتضاح هستن.

یک بار که یک موسیقی رو با FLAC گوش بدین دیگه حالتون از این فرمت های فشرده شده هم میخوره.

2. 5 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امروز فرصتی شد یرم بیرون و rs70 , rs30 , sony 5500 رو از نزدیک ببینم. البته صداشون رو نشنیدم.

چیزی که فهمیدم اینه که در طراحی و کیفیت ساخت و جنس بدنه پایونیرها در برابر سونی هیچ حرفی برای گفتن ندارند و به هیچ وجه قابل دفاع نیستند.

اگه لوگوی پایونیر رو از روش بردارند و کسی شناخت قبلی ازشون نداشته باشه فکر میکنه که از این جنسهای بنجل چینی هستند. "با احترام به سلیقه همه دوستان این نظر شخصی منه"

ابهت و کیفیت ساختی که سونی داره حتی نصفش رو پایونیرها ندارند. جتس بدنه پایونیرها بدجور تو چشم میزنه.

787 رو هم دیدم که طراحی و مخصوصا جنس بدنه بهتری نسبت به سری rs داره.

البته ناگفته نماند ابهتی که ساب پایونیر داره مثال زدنی هست ولی سونی هم 2 تا داره که قابل توجه هست.

سونی رقیبی برای rs70 هست و با توجه به اختلاف قیمت 200 تومن، حتی خریداران rs30 هم میتونن بهش فکر کنند.
    منم این قضیه رو کاملا قبول دارم که سونی طراحی زیباتری و بروز تری داره و خیلی راحت تر توی خونه با پنل و میز مچ میشه.
    توی طراحی بلندگوهای سری rs نقطه ضعیفی که خیلی توی چشم میزنه اینه که باید بلندگوهارو با روکش پارچه توری درست می کرد.که خود فرد با توجه به سلیقش تشخیص بده که چجوری ازش استفاده کنه.ولی به نظر من جنس بدنه و ... یه طراحی حرفه ای داره.

4. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان

من یک سوال داشتم.میخواستم بدونم سینمای خانگی وجود داره که علاوه بر دی وی دی های معمولی، از روی هارد اکسترنال هم بتونه فایل ها رو (حتی full hd) اجرا بکنه؟(مثل این پلیر WD برای مثال)
    امکان اجرا از روی هارد اکسترنال که وجو داره ولی برای پخش پسوند مورد نظر بر می گرده به مشخصات اینکه پلیرتون چه فرمت هایی رو پشتیبانی می کنه مثلا شما برای پخش فایل های full hd حتما به یک بلوری پلیر نیاز دارید و dvd پلیرها این قابلیت رو ندارند.

6. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم این قضیه رو کاملا قبول دارم که سونی طراحی زیباتری و بروز تری داره و خیلی راحت تر توی خونه با پنل و میز مچ میشه.
    توی طراحی بلندگوهای سری rs نقطه ضعیفی که خیلی توی چشم میزنه اینه که باید بلندگوهارو با روکش پارچه توری درست می کرد.که خود فرد با توجه به سلیقش تشخیص بده که چجوری ازش استفاده کنه.ولی به نظر من جنس بدنه و ... یه طراحی حرفه ای داره.
    من فکر میکنم این جنس بدنه و طراحی یه دلیل خاصی باید داشته باشه. چون 787 که از اینا پایین تر هست خیلی بهتر روی ظاهر و بدنش کار شده.

بازم با احترام به نظرات دوستان، من فکر نمیکنم کسی بدون اینکه متعصبانه حرف بزنه بتونه از جنس بدنه این سری دفاع کنه.

روی طراحیش بحثی ندارم چون خیلی سلیقه ای هست و چیزی که به نظر من زشت میاد شاید برای بقیه زیبا باشه.

شاید با توجه به عدم عرضه جهانی این محصولات و رقابت کمی که در اون شرکت دارند پایونیر خواسته سود زیادی از این سری کسب کنه و زحمت کار بیشتر رو به خودش نداده.

یکی از چیزایی که بهش علاقه دارم تحلیل کارها و سیاستهای شرکتهای بزرگ هست. واقعا مثل یه بازیکن شطرنج کار میکنند.

8. 4 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امکان اجرا از روی هارد اکسترنال که وجو داره ولی برای پخش پسوند مورد نظر بر می گرده به مشخصات اینکه پلیرتون چه فرمت هایی رو پشتیبانی می کنه مثلا شما برای پخش فایل های full hd حتما به یک بلوری پلیر نیاز دارید و dvd پلیرها این قابلیت رو ندارند.
    ممنون.
    بلوری پلیری که از رو هاردم بتونه اکثر فرمت ها رو ثاپورت کنه چی داریم؟
    قیمتش چنده؟

10. 2 کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون.
    بلوری پلیری که از رو هاردم بتونه اکثر فرمت ها رو ثاپورت کنه چی داریم؟
    قیمتش چنده؟
    مدل های بلوری ارزان قیمت توی بازار در حال حاضر خیلی کم هستش فکر نکنم بیشتر از 4 یا 5 تا مدل باشه که قیمتهاشون دور و بر 300 هستش.
    اگر شما به دنبال پخش فایل از روی هارد هستید چرا دنبال بلوری پلیر هستید؟مگه همین دستگاه های مدیا چه ایرادی داره؟از همونا استفاده کنید که هم ارزونتر هستش و هم اکثر فرمت هارو پشتیبانی می کنه وگرنه مثلا شما می تونید یه دستگاه بلوری پایونیر مدل 120 رو بگیرید که قیمتش هم 320 تومن هستش ولی بدرد کسی می خوره که دیسک های بلوری خریداری می کنه و از فرمت های رایج استفاده می کنه.

12. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مدل های بلوری ارزان قیمت توی بازار در حال حاضر خیلی کم هستش فکر نکنم بیشتر از 4 یا 5 تا مدل باشه که قیمتهاشون دور و بر 300 هستش.
    اگر شما به دنبال پخش فایل از روی هارد هستید چرا دنبال بلوری پلیر هستید؟مگه همین دستگاه های مدیا چه ایرادی داره؟از همونا استفاده کنید که هم ارزونتر هستش و هم اکثر فرمت هارو پشتیبانی می کنه وگرنه مثلا شما می تونید یه دستگاه بلوری پایونیر مدل 120 رو بگیرید که قیمتش هم 320 تومن هستش ولی بدرد کسی می خوره که دیسک های بلوری خریداری می کنه و از فرمت های رایج استفاده می کنه.
    آخه اینطوری باید یک دستگاه جدا هم بگیرم که باهاش dvdهای معمولی رو ببینم!
    اما گویا چاره ای نیست!
    حالا این پلیر WD فیلم های full hd رو خوب ساپورت میکنه؟

14. 2 کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آخه اینطوری باید یک دستگاه جدا هم بگیرم که باهاش dvdهای معمولی رو ببینم!
    اما گویا چاره ای نیست!
    حالا این پلیر WD فیلم های full hd رو خوب ساپورت میکنه؟
    تاپیکش اینجاست

من خودم با این دستگاه کار نکردم ولی میگن که خیلی عالیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mr_rayan; 07-06-2010 at 00:55.

16. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من قصد خرید یک دستگاه وسترن دیجیتال لایو رو دارم و میخوام اون رو به یه سینما وصل گنم و تا 500 هم میتونم هزینه کنم.سوالم اینه که چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید که برای فیلم عالی باشه و برای موزیک هم در حد معقول باشه.از کدام خروجی وسترن باید به سینما وصل کنم که 5.1 رو ساپورت کنه؟

18. این کاربر از baharshiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميدونيد كجا ميتونم اطلاعاتي راجع به بيت ريت و نوع فرمتهاي موجود و كدكها 720p 480p 1080 i.p براي بهتر استفاده كردن از سينما بدست بيارم
    دوستان حرفه اي تر لطفا راهنمايي كنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •