تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 481 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

توی لینک زیر همه وسایل جانبی سونی اریکسون هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچی بخواین پیدا میشه

2. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouya92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    یه سوال اینکه قضیه این flight mode چیه هی پیغام میده insert sim card سیم کارتم توشه مشکل از چیه؟
    موقعی که داره شارژ میشه با یه تماس ورودی دوباره میره رو فلایت مد و پیغام insert sim card میده ؟
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

یه مشکل اساسی با برنامه و بازی های جاوا دارم
    وقتی بازی یا برنامه جاوا نصب میکنم و اجرا میکنم بعضی وقتا مجبور هستم از اعداد 0 تا 9 استفاده کنم در صورتی که توی شبیه ساز جاوای اون فقط 4 جهت و 4 تا دکمه A تا D گذاشته
    حالا من چه طوری میتونم از 0 تا 9 هم استفاده کنم؟
    فقط نگید که باید بی خیال اون بشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خب با توضیحاتی که شما دادی متوجه شدم قضیه چیه
    حالا شما در جریان هستی که آیا همچین نر و مادگی برای ویواز وجود داره یا نه؟
    ممنون میشم اگه بهم بگی

فقط3-من یه توضیح بدم من خیلی وقت قبل هی اینجا داد زدم تقاضای برنامه کردم اما همه گفتن برو به بخش برنامه های کاربردی بعد بخش نرم افزارهای سیمبین 60 ورژن5 برو هرچی برنامه بخوای باید اونجا باشه
    یه پیشنهاد هم برات دارم سایت موبایلستان خوب برنامه داره برای s60v5 حالا دقیق نمیدونم اینایی که میخوای هست یا نه ولی یه سری بزن ضرر نمی کنی

1- در مورد اون سيم رابطي كه توضيح دادم...نه من اطلاعي از وجود يك چنين سيمي ندارم وفكر هم نكنم لازم باشد. همانطوري كه دوستان توضيح دادند چون فيش هدفون ويواز استاندارد است پس راحت ميتوني براش هر وسيله اي را فراهم كني. در مورد شارژر هم فقط وقتي لازم ميشه كه نخواهي شارژر خودت را همراه داشته باشي كه در آن صورت همراه داشتن سيم رابط مثل همون همراه داشتن خود شارژر است!

2- در مورد برنامه خيلي جاها را گشتم حتي اين جاهايي كه گفتي ولي اون چيزايي را كه گفتم درست و حسابي پيدا نكردم.

يك موضوع ديگه كه در بخش مربوط به OVI map هم گفتم يك مشكليه كه وقتي مسيرياب را فعال مي كنم بعد از مدت كوتاهي از مسيريابي خارج ميشه و فقط موقعيت را نشون ميده! راهي براي حل اين مشكل سراغ داريد؟

و دست آخر: تو موبايل قبليم وقتي صفحه خاموش ميشد به صورت خاكستري ساعت و علامتهاي دريافت پيام كوتاه و تماسهاي بي پاسخ را بدون نياز به دست زدن به مويايل نشون ميداد. ولي تو ويواز صفحه كاملا سايه ميشه و فقط با روشن كردن صفحه ميشه از ساعت و ديگر رويدادها مطلع شد. راهي براي نشون دادن ساعت و رويدادها وقتي صفحه خاموش است هست؟
    Last edited by golkoohi; 24-07-2010 at 12:41. دليل: تكميل مطلب

8. این کاربر از golkoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1- در مورد اون سيم رابطي كه توضيح دادم...نه من اطلاعي از وجود يك چنين سيمي ندارم وفكر هم نكنم لازم باشد. همانطوري كه دوستان توضيح دادند چون فيش هدفون ويواز استاندارد است پس راحت ميتوني براش هر وسيله اي را فراهم كني. در مورد شارژر هم فقط وقتي لازم ميشه كه نخواهي شارژر خودت را همراه داشته باشي كه در آن صورت همراه داشتن سيم رابط مثل همون همراه داشتن خود شارژر است!

2- در مورد برنامه خيلي جاها را گشتم حتي اين جاهايي كه گفتي ولي اون چيزايي را كه گفتم درست و حسابي پيدا نكردم.

يك موضوع ديگه كه در بخش مربوط به OVI map هم گفتم يك مشكليه كه وقتي مسيرياب را فعال مي كنم بعد از مدت كوتاهي از مسيريابي خارج ميشه و فقط موقعيت را نشون ميده! راهي براي حل اين مشكل سراغ داريد؟

و دست آخر: تو موبايل قبليم وقتي صفحه خاموش ميشد به صورت خاكستري ساعت و علامتهاي دريافت پيام كوتاه و تماسهاي بي پاسخ را بدون نياز به دست زدن به مويايل نشون ميداد. ولي تو ويواز صفحه كاملا سايه ميشه و فقط با روشن كردن صفحه ميشه از ساعت و ديگر رويدادها مطلع شد. راهي براي نشون دادن ساعت و رويدادها وقتي صفحه خاموش است هست؟
    همون دست آخر: گل گفتی منم با این صفحه ویواز مشکل دارم گاهی متوجه اومدن اس ام اس یا میس کال نمیشم !!اما 5610 که داشتم قشنگ روی صفحش قابل مشاهده بود
    تنظیمات جی پی اس منظوره درسته؟
    من که اینترنت ایرانسل رو فعال کردم دیگه نیازی به ساختن چیزی که شما گفتی نبود! و وقتی میخواستم برنامه ای رو که نیاز به نت داره رو بازکنم علاوه بر wi fiگزینه ایرانسل رو هم برای انتخاب داشتم و دارم
    با سلام
    یه سوال اینکه قضیه این flight mode چیه هی پیغام میده insert sim card سیم کارتم توشه مشکل از چیه؟
    موقعی که داره شارژ میشه با یه تماس ورودی دوباره میره رو فلایت مد و پیغام insert sim card میده ؟
    ممنون از راهنماییتون
    خب من کامل نمیدونم اما این همون حالت افلاین هست دیگه .یعنی کارکرد گوشی بدون سیم کارت
    خب بعد چه کاریه که شما میزاری روی این حالت؟هدف خاصی داری؟
    من یه نکته اضافه کنم آقای kourosh08ممنون از لینک جالبت.ببین اونی که من مدنظرم بودsnap-on speaker stand ms410 بودقشنگه مگه نه؟
    Last edited by burberry; 24-07-2010 at 15:54.

10. این کاربر از burberry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام من امروز برمامه ي پي سي سوئيت رو وصل كردم و گوشيمو به كامپيوتر وصل كردم و گزينه ي پي سي سوييت رو زدم و يه مشت نوشته پايين نوشت و هر چي صبر كردم ديدم وصل نشد لطفا كمكم كنيد بايد وقتي به كامپيوترم وصلش مي كنم برنامه رو باز كنم يا كار خاصي انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام يه سوال ديگه چطوري اهنگ اس ام اس رو عوض كنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

يه سوال ديگه توي بقيه ي گوشيها وقتي اس ام اس ارسال ميشه و به دست طرف مي رسه گوشي اعلام ميكنه لطفا بگيد اين چطور اين طور ميشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

1-

متاسفانه مال منم بیرون میاد
    دیگه وقت و حوصله ای برای سرچ کردن ندارم تا ببینم یکی دیگه پیدا میشه یا نه
    این موارد و رویدادها هم وقتی کلیدی میزنی قابل رویت هستند فکر کنم
    ولی بصورت کمرنگ
    تنظیمات جی پی اس منظوره درسته؟
    من که اینترنت ایرانسل رو فعال کردم دیگه نیازی به ساختن چیزی که شما گفتی نبود! و وقتی میخواستم برنامه ای رو که نیاز به نت داره رو بازکنم علاوه بر wi fiگزینه ایرانسل رو هم برای انتخاب داشتم و دارم

هم جی پی اس
    و هم اینترنت
    سلام من امروز برمامه ي پي سي سوئيت رو وصل كردم و گوشيمو به كامپيوتر وصل كردم و گزينه ي پي سي سوييت رو زدم و يه مشت نوشته پايين نوشت و هر چي صبر كردم ديدم وصل نشد لطفا كمكم كنيد بايد وقتي به كامپيوترم وصلش مي كنم برنامه رو باز كنم يا كار خاصي انجام بدم؟
    از usb های پشت کیس استفاده کن ببین اوکی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •