سلام اینجا رو رد کرده بودم بعدش چی
سلام اینجا رو رد کرده بودم بعدش چی
د.......همینه که من میگم کوجیما الکی نگفته این بازی مسخرس اوناییم که میگن این بازی حال میده یا بازی خور حرفه ای نیستن یا از اونا هستن که میرن کلوپ محل میگن بازی جدید چی داری.....
من خودمم عجله کردم در خریدش وگرنه اصلا نمی ارزه وققتو پاش بذاری![]()
من موندم بعضی از دوستان بازیه دزدی رو 2000 تومن میخرن اینقد غر میزنن و میگن اصلا ارزش خرید نداره و وقت گذاشتنو فلان !! اورجینال بخرن که میرین سازنده ی بدبختو ...
.
بابا هرچی هست از خیلی از بازی های درو پیت دیگه که بهتر بود !! هرچند به نظرم تنها ایراداتش همون داستان نسبتا ضعیف و هوش مصنوعی تو حالت نرمال هستش !! وگرنه درگیری ها بسیار لذت بخش و جذاب بود !!گیم پلی خوب با گرافیک عالی ! بسیار هم ارزشمند هستش
به شخصه که بسیار لذت بردم (البته هنوز دارم میبرم
)
خب بعد اونجا ابجکت رو دنبال کنی میرسی دیگه...دقت کن یه راهرو هستش که رو به پشت بوم هستش باید بگردی راحته.بعدش باید بدو بری به طرف ابجکت یا همون علامت ابیه.
بابا حرفه ای! آخر بازی! استاد!یا بازی خور حرفه ای نیستن یا از اونا هستن که میرن کلوپ محل میگن بازی جدید چی داری.....![]()
Hاقا من یه جای بازی گیر کردم یه مرحله هست از تونل بین دو ساختمون رد میشم میام رو پشت بوم در پشت بوم قفل و نمیتونم برم توش و نوشته LOCATE DEEP NANUSUITE SCAN CRADLE:TO OPEN SECURITY DOORS جاییه که هلکوپترم از بالا تیر میزنه هلکوپترو انداختم نمیدونم چطور این نانو اسکنو فعال کنم
با C4 اون در رو منفجر کنین. اگه هم ندارین گوشه همون پشت بوم موجود هست...
دو تا علامت زرد رنگ میاد اون جا نمیدونم چکار کنم
عزیز من علامت زرد هارو بیخیال شو....ابی اون مهمه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)