الان که ندارم ولی اون موقع اول شب خراب بود از 3 به بعد میرفت بالا تا 190 بخصوص یک ساعت اخر یعنی 5 تا 6 سرعتش خیلی خوب بود
البته منم از دانلود کردن سر در نمیاوردم اوایلولی خب میخوام بهتر از این بشه
الان که ندارم ولی اون موقع اول شب خراب بود از 3 به بعد میرفت بالا تا 190 بخصوص یک ساعت اخر یعنی 5 تا 6 سرعتش خیلی خوب بود
البته منم از دانلود کردن سر در نمیاوردم اوایلولی خب میخوام بهتر از این بشه
Last edited by M e i s a m; 25-10-2011 at 00:29.
دوستان الان من یک مشکلی دارم ارسال مگر آپلود ما و دریافت مگر دانلود ما نیست ؟ قاعدتا باید دانلود یا همون دریافت ما بیشتر باشه در هنگام سرچ در اینترنت و دانلود ولی ریزکارکرد من جوری دیگه نوشته ! قضیه چیه ؟ من خیلی کم چیزی رو آپلود میکنم
![]()
دوست عزیز این مشکل از برنامه نویس سایت نشات میگیره.کلا برنامه نویسی سایت مشکل داره.
یه جابجایی مسخره.ارسال و دریافت رو جاشون رو اشتباه گذاشتن![]()
پارس انلاین هم 2 3 روز پیش جا بجا شده بود
الان هم فیلترینگ مشکل پیدا کرده
به روحشون و خودشون لعنت
خب بعد از چند روز کار با ADSL مخابرات خواستم نظر قطعی خودم رو در مورد سرویسش بگم
من 256 با 8.5 گیگ ترافیک دارم و این مدت ازش خیلی راضی هستم و مهم ترین نکته ای که من رو راضی نگه داشته است سرعت ثابت این سرویس در تمام شبانه روز است حتی دانلود رایگان شبانه هم سرعت کم نمیشه , سرویس هایی هم داشتم که سرعت دانلودشان چند برابر مخابرات بوده ولی حجم پایین و دانلود شبانه افتضاحی داشتند , همه چیز خوب است فقط سرعت آپلود کمه , یادمون هم نره اینجا ایرانه
سرعت من تقریبا تمام ساعات شبانه روز اینه:
یا این
![]()
Last edited by jolan57; 26-10-2011 at 00:27.
منم 128 8 گیگ گرفتم از پارس
سرعتم تا 150 میره همین الان امشب تست میکنم ببینم سرعت شبانش چطوره...
بله کاملا تایید میشه !
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
اگه سرعت شبانه هم همین باشه خوبه.
ولی بازم نسبت به مخابرات به صرفه نیست....
سلام کمال جان.خوبی داداش
کاملا موافقم.
یه چرتکه همه چیز رو معلوم میکنه!!!
چرتکه رو شما بنداز من هر جور حساب میکنم شرکتی بهتره البته نه هر شرکتیا
فقط کافیه یه نگاهی به دو جدول زیر بندازین و یه مقایسه کوچیک بکنید.
همه چیز کاملا واضح و گویاست و نیازی به توضیح نداره.
و در آخر هزینه نصب و راه اندازی رو هم که بین 15.000تا20.000تومان هست رو به هزینه های شرکتها اضافه کنید.
Last edited by Hamed DC; 26-10-2011 at 07:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)