دوست عزیز آخه چرا مباحث رو به بیراهه میکشونین مگه منظور من تحمل حرارتی آلیاژ سیلیکون هست ؟
ما داریم راجع به IC و CHIPSET حرف میزنیم که توشون هزاران مدار مجتمع و و میلیونها ترانزسیتور وجود داره !
آخه نگین این حرفا رو من خودم مهندس الکترونیک هستم این که میرین از wikipedia یه مطلب پیدا میکنین و کپی میکنی اینجا که نشد بحث علمی که آخه برادر من !!!!
اگه فرض بر تحمل سیلیکون بود خوب یه بارکی اینتل چرا مینوشت 75 safe هست و فن میبست به cpu مینوشت تا 250 خودشم راحت میکرد . ضریب شکست یه بحث تولرانس حرارتی تو قطعات الکترونیکی هست هیچ ربطی هم به متالوژی مواد نداره !!!
من از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه قراره واسه اینکه یه حرفی زده باشیم از اینور اونور مطالب بیربط بریزیم اینجا بنده همینجا اعلام میکنم ما نیستیم آقا . این که دیگه نمیشه یه فروم فنی که ! واقعا متاسفم من هر بار تو فروم های ایرانی مطلب نوشتم یکی دو نفر پیدا میشن و کاملا بدون اینکه از موضوع سر رشته داشته باشن بحث رو بهم میریزن
در آخر از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم که با وجود اینکه منو نقد میکردن ولی منصف بودن و منطقی و علمی صحبت میکنند .
نه مثل این دوست عزیز که همه چیزو بهم میریزه...
رخصت !