تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 370 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز آخه چرا مباحث رو به بیراهه میکشونین مگه منظور من تحمل حرارتی آلیاژ سیلیکون هست ؟
    ما داریم راجع به IC و CHIPSET حرف میزنیم که توشون هزاران مدار مجتمع و و میلیونها ترانزسیتور وجود داره !

آخه نگین این حرفا رو من خودم مهندس الکترونیک هستم این که میرین از wikipedia یه مطلب پیدا میکنین و کپی میکنی اینجا که نشد بحث علمی که آخه برادر من !!!!
    اگه فرض بر تحمل سیلیکون بود خوب یه بارکی اینتل چرا مینوشت 75 safe هست و فن میبست به cpu مینوشت تا 250 خودشم راحت میکرد . ضریب شکست یه بحث تولرانس حرارتی تو قطعات الکترونیکی هست هیچ ربطی هم به متالوژی مواد نداره !!!

من از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه قراره واسه اینکه یه حرفی زده باشیم از اینور اونور مطالب بیربط بریزیم اینجا بنده همینجا اعلام میکنم ما نیستیم آقا . این که دیگه نمیشه یه فروم فنی که ! واقعا متاسفم من هر بار تو فروم های ایرانی مطلب نوشتم یکی دو نفر پیدا میشن و کاملا بدون اینکه از موضوع سر رشته داشته باشن بحث رو بهم میریزن

در آخر از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم که با وجود اینکه منو نقد میکردن ولی منصف بودن و منطقی و علمی صحبت میکنند .
    نه مثل این دوست عزیز که همه چیزو بهم میریزه...

رخصت !

2. 2 کاربر از badkonaky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان اینجا مشاوره برای خرید هست نه مبحث مهندسی متالوژی و...
    آخرش اینقدر کل کل کنید اینجا تا پیام خان بیاد 4 نفر را بن کنه و در تاپیک را تخته کنه...
    در اطلاعات شما دوستان شکی نیست ولی آخه اینجا جاشه؟!!!!

4. 2 کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من بین این لپ تاپ ها گیر کردم
    من کارم رندره 3دی هستش.پس سرعت برام خیلی مهمه. مانیتور خوب و کیفیت بدنه و شارژ برام مهمه
    Lenovo y550 cpu i7
    Lenovo y560 cpu i7
    vaio F serie
    Hp 2170
    Hp 2190
    خودم فعلا lenovoغ560 نظرمو گرفته (تعریف بدنشو خیلی شنیدم) فقط از کیفیت مانیتور و بدنه این سری مطمئن نیستم. hp هم خوبه فقط مانیتورش منو ناامید کرده.
    درضمن توی سایتای اصلی بند های مختلف حالت های انتخاب و خرید customize داره میشه تو ایران هم اینجوری سفارش داد؟؟
    حالا اگه شما نظری دارین لطفا بگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان اینجا مشاوره برای خرید هست نه مبحث مهندسی متالوژی و...
    آخرش اینقدر کل کل کنید اینجا تا پیام خان بیاد 4 نفر را بن کنه و در تاپیک را تخته کنه...
    در اطلاعات شما دوستان شکی نیست ولی آخه اینجا جاشه؟!!!!
    بنده هم موافقم .
    بحث داره به بیراهه کشیده میشه .
    من هر مدل از F رو که بخرم حتما توی یه تاپیک جداگونه نقدش رو برای دوستان میزارم .
    فعلا فقط دارم با یه F113 که یکی از رفیقام خریده کار میکنم .
    به خاطر همین نمیشه خیلی روش مانور داد چون گرافیکش پوکیده هست .
    ایشالا هروقت خریدم ( یا F115 یا F117 ) حتما ریویو رو میزارم براتون .
    در ضمن من در یه پست که با جناب Vaioman بحث داشتیم گفته بودم که سونی از رم های سامسونگ استفاده می کنه که تا حدودی اشتباه هست و من از هم دوستان به خاطر این اشتباه عذر می خوام . .

سونی در نوت بوک های 4 گیگ خود از دو تا هاینیکس و در 6 گیگی ها از یک هاینیکس و یه سامسونگ و در 8 گیگی ها از دو سامسونگ استفاده می کنه .

موفق باشید . .

7. 3 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقا طبق همین منبع T Junction برای مدل 720QM برابر 100 درجه هست .
    اینم منبع اینتل :
    کد:
    یعنی حداکثر دما تا 100 میرسه و اشکالی هم نداره اما دمای مطمئن زیر 80 هست .
    اینم توضیح برای Junction Temperature در ویکی پدیا :
    کد:
    موفق باشید .

10. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب بهتره بجای مهندسی الکترونیک یه کم منطق می خوندی قبلش.ضمنا شما این همه چرت پرت در مورد دمای CPU گفتی ما این طوری برخورد کردیم این لینکا هم که ثابت کننده شعر گویی های شماس.
    شما دقیقا گفتی : شما تا حالا چیزی راجع به ضریب شکست حرارتی سیلیکون شنیدی؟ حالا که دیدی چرت گفتی اومدی گفتی : . ضریب شکست یه بحث تولرانس حرارتی تو قطعات الکترونیکی هست هیچ ربطی هم به متالوژی مواد نداره !
    ضمنا ما از این مهندس الکترونیکا زیاد دیدیم.
    دوست عزیز بهتره با ادبیات بهتری با همدیگه صحبت کنیم. اینجا فروم هستش نه چاله میدون یا هر جای دیگه.
    این نوع صحبت کردن آخرش به دعوا و تیکه انداختن و پاک شدن پست ها تون توسط مدیر می انجامه. به جای تیکه انداختن با دلیل و مدرک از گفته های خودتون دفاع کنید.
    با سلام خدمت دوستان
    من کارم رندره 3دی هستش.پس سرعت برام خیلی مهمه. مانیتور خوب و کیفیت بدنه و شارژ برام مهمه
    Lenovo y550 cpu i7
    Lenovo y560 cpu i7
    vaio F serie
    Hp 2170
    Hp 2190
    خودم فعلا lenovoغ560 نظرمو گرفته (تعریف بدنشو خیلی شنیدم) فقط از کیفیت مانیتور و بدنه این سری مطمئن نیستم. hp هم خوبه فقط مانیتورش منو ناامید کرده.
    درضمن توی سایتای اصلی بند های مختلف حالت های انتخاب و خرید customize داره میشه تو ایران هم اینجوری سفارش داد؟؟

به نظر من سری های F می تونه جوابگوی کاراتون باشه . هم کیفیت تصویرش خوبه هم سرعت و گرافیکش.
    مدل پیشنهادی من f115 یا f117 یا f11nfx
    Last edited by takman_236; 01-06-2010 at 10:46.

12. 3 کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    Lenovo y550 cpu i7
    Lenovo y560 cpu i7
    vaio F serie
    Hp 2170
    Hp 2190
    به نظر من سری های F می تونه جوابگوی کاراتون باشه . هم کیفیت تصویرش خوبه هم سرعت و گرافیکش.
    مدل پیشنهادی من f115 یا f117 یا f11nfx
    اینطوری که دوستمون گفتن شارژ براشون مهمه ، متاسفانه سری f بدرد پرتابل بودن نمی خوره ، اگه بخواد کاری 3D انجام بده حدود یکساعت باتری نگه می داره، البته معمولا چنین کانفیگ هایی نمی تونند شارژ زیادی نگه دارند مگر اینکه سازنده یه فکر اساسی برای این کار کرده باشه ، دوستان اگه لبتاب با حدود کانفیگ سری f سونی میشناسند که شارژ زیادی نگه می داره معرفی کنند.

14. 3 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کلا سری f به خاطر یه نمه بزرگ بودنش به درد حمل کردن اصلا نمی خوره !!

16. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینطوری که دوستمون گفتن شارژ براشون مهمه ، متاسفانه سری f بدرد پرتابل بودن نمی خوره ، اگه بخواد کاری 3D انجام بده حدود یکساعت باتری نگه می داره، البته معمولا چنین کانفیگ هایی نمی تونند شارژ زیادی نگه دارند مگر اینکه سازنده یه فکر اساسی برای این کار کرده باشه ، دوستان اگه لبتاب با حدود کانفیگ سری f سونی میشناسند که شارژ زیادی نگه می داره معرفی کنند.
    موتونن با دادن ماوالتفاوتش باتری long life بگیرن. البته performance سری f واقعا خوبه

18. 2 کاربر از takman_236 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •