یه سوال فنی
روی صفحات اصلی میشه برای هرکدوم یه والپیپر گذاشت؟
یه سوال فنی
روی صفحات اصلی میشه برای هرکدوم یه والپیپر گذاشت؟
این حرفا چیه ما مخلص شما هم هستیم .
حالا یه سوال دیروز رفتم علاءالدین داشتن کره ای هم داشتن اما جایی تو سایت نوکیا نیست که بشه IMEI گوشی رو وارد کرد بعد فهمید کجاییه ؟؟؟
به نظر من گوشیتو از علاءالدین نخر خیلی گرگ صفتن اگر هم جای ارزون پیدا کردی اگر گفت باید گوشیتو اپدیت کنم بگو نمیخوام چون داره زیرقیمت میده اگر براش نصرفه میگه نمیشه حتمآ باید اپدیت کنم اونجاست که معلوم میشه این اپدیت و اینا همش داستانه خلاصه حواست جمع باشه اونجا خرید میکنی سرت کلاه نزارن
تو همون سایتی که معرفی کردی صفحه قبل یه کد میخواد که پشت باطری گوشی زده همون که دورش خط کشیده
اون کد رو که وارد کنی جدیدترین اپدیت گوشی و بهت میده اگر اپدیت رو داد بدون که کد مورد تائید نوکیاست
من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
از دوستایی که این گوشیو مدتیه دارن کمک میخوام و چندتا سوال ذارم
1.اگر الان بخواید گوشی بخرید بازم اینو میخرید؟
2.کار باهاش خسته کننده نمیشه؟
3.لوازم مورد نیازش راحت گیر میاد؟ مثلآ محافظ lcd
4.کیفیت lcd در استفاده طولانی مدت با توجه به 65000رنگ بودن چطوره؟
ممنون از کمکتون
سلام دوستان
می شه بگین تو کدوم قسمت گوشی می شه password شبکه وایرلس رو بهش داد؟ بعد از دادن password خود به خود کانکت می شه؟اگه نه چجوری باید کانکتش کنم؟
خواهشا انقدر واضح توضیح بدید که من بتونم تلفنی به یه نفر دیگه توضیح بدم.چون تابه حال قسمت نشده با مایمو کار کنم اطلاعاتم راجع بهش صفره.
ممنون
اره داداش اگر میخوای برو تو سایت موبایلستان اونجا اموزشش هست موفق باشی
مگه والپیپر عوض کردن آموزش میخواد؟؟
یعنی نمیشه براحتی بکگراند یه صفحه رو عوض کرد؟
یه سوال دیگه
دوست عزیز شما که n900 داری راحت تونستی واسش محافظ lcd پیدا کنی؟
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
محافظ فابریک منظورمه
نه اینکه یه محافظ دیگه رو ببرن و رو گوشی نصف گوشیو بگیره
[QUOTE=kamy_R;5443262]من تو چند روز آینده میخوام این گوشیو بخرم
از دوستایی که این گوشیو مدتیه دارن کمک میخوام و چندتا سوال ذارم
1.اگر الان بخواید گوشی بخرید بازم اینو میخرید؟
2.کار باهاش خسته کننده نمیشه؟
3.لوازم مورد نیازش راحت گیر میاد؟ مثلآ محافظ lcd
4.کیفیت lcd در استفاده طولانی مدت با توجه به 65000رنگ بودن چطوره؟
ببین عزیز جان من این گوشی 2 هفته دستم بود الانم x10دارم الان این رو بفروشم خوب میرم یه مدل بالاتر میخرم مثلا اگه n8بیاد شما گوشی رو میفروشی که یه مدل جدید بخری در موردn900واقعا گوشیه عالی هستش من نظر شخصیم این هست که کیفیت ال سی دیش حتما شمارو راضی میکنه حتی از n97هم به نظر من بهتره درمورد محافظ که تو همه جا ریخته و از همه مهتر برای داشتن این گوشی حتما باید به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشی اونوقت تمام کارایی گوشی برات معنا پیدا میکنه فقط یه مقدار بزرگه یعنی گوشی نیست که بخای بزاری تو جیب شلوار .
من یکی دیگه از گزینه های خریدم x10
کدومو راضی ترید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)