به نظر من که کاملاً قابل چشم پوشیه.اصلا به چشم نمیاد.واسه ما چون سابقه ذهنی ازش داریم به صورت وسواس در اومده وگرنه اگه بدون سابقه ذهنی به یکی نشون بدی متوجه نمیشه.
به نظر من که کاملاً قابل چشم پوشیه.اصلا به چشم نمیاد.واسه ما چون سابقه ذهنی ازش داریم به صورت وسواس در اومده وگرنه اگه بدون سابقه ذهنی به یکی نشون بدی متوجه نمیشه.
به نظر من که کاملا" فیکس شده . من که نتونستم اون هاله صورتی رو تشخیص بدم ... به قول شما چون زمینه فکری داشتیم الآن مثل وسواس شده برای بعضی بچه ها
منم كاملا موافقم يه خورده وسواس شديم
باورتون نميشه من با p1 از يه صفحه سفيد عكس گرفتم دقيقا وسط عكس همون حالت صورتي رنگ را به صورت خيلي كمرنگ مشاهده كردم
بد نيست شما هم با گوشيتون يه تستي انجام بدين
سلام بر همه
-حدود 5 روزه گرفتم
-حدود 10 بار هنگ کرده و وقتی هنگ میکنه شدید داغ میشه و بوی سوختگی شدیدی ازش بلند میشه
-زدن دکمه ریست قرمز هم بدون داشتن قلم مصیبت دیگر
-هیچ نرم افزاری هم نسب نکردم
-...
خوب چی میگید.؟
لینک مربوط به صفحه کلید قطع شده لطفا یک لینک جدید بذارین
خوب دوست عزیز نقل قول می کردید...ما از کجا بدونیم کدوم لینک منظورتونه![]()
نتیجه ی اخلاقی: گوشی بسیار بدیه. اه اه اه....
شما تا حالا از یک کیلومتری این گوشی رد شدی که اینا رو می
ی؟
تاچ پرو 2 با CPU نصف این رو داداشم داره با یه مموری 8 که تا ته پره یه بار هم هنگ نکرده. حالا این با این قدرتش 10بار تو 5 روز هنگ کنه؟![]()
نوع جمله رو با اسمایل مشخص کن ...زود
تائید میشه....والا ما که نزدیک یک ماه و خورده ای این گوشی دستمونه 2 یا سه بار هنگ کرده که به نظرم طبیعیه.
این دوستمون هم احتمالا مشکل سخت افزاری داره که میگه داغ میشه و بوی سوختگی میده... تا دیر نشده سریع با شرکت گارانتی کننده در میون بذار.
با عقل من که جور در نمیاد !!!
فکر کنم چین از روی اینم یه کپی زده !!! شما هم حواست نبوده بهت انداختن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)