یه لینک دانلود معتبر بدید .
از این دانلود میکردم من خنگ . یک گیگ رفت ادامه ندادم الان نمیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود Downloader شون قابلیت Speed Limit نداره . لینک مستقیم
یه لینک دانلود معتبر بدید .
از این دانلود میکردم من خنگ . یک گیگ رفت ادامه ندادم الان نمیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود Downloader شون قابلیت Speed Limit نداره . لینک مستقیم
تورنتشو دانلود کن بهتره اصلا مشکلی تو دانلود نداره.
منم به صورت تورنت دانلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تورنت خوشم نمیاد اگه میخواستم اونطوری خودش دانلود میکردم
قبلا 2.3 گیگ بود ... شده 3 گیگ لول کسی لینک مستقیم داره ؟
لینک مستقیم فقط تو سایت اصلیشه که سالمه بقیه لینک ها اکثرا خرابه
ولی اگه تو شیرازی میتونم بهت بدم
نه تهران هستم
سلام به همگی
عزیزان این بازی در حد wow هست؟ می خوام ببینم اگه خوبه و به وسعت wow هست بیام تو کارش.
اون طور که شما نوشتین حجم بازی خیلی پایین تر از wow هست و فکر نمی کنم به اون برسه
اگه خوبه می خوام از یکی تون این بازی رو بخرم چون اینترنت پر سرعت واسه دانلود مستقیم ندارم
لطفا بی جواب نذارین![]()
برا بعضی امکاناتش باید پول داد تو بازی چیزی نداره به جای اون پول بدی که مثلا لباس بخری راستی بربرین skill هاشو از کجا میگیره الان level 8 ولی همون پتک سادش تو لیستشه
تو بازی چه طوری مغازه بزنیم که جنسایی که لازم نداریم رو بفروشیم چه جوری silver و gold به دست بیاریم حتما باید پول بریزیم یا جوره دیگه هم میشه به دست اورد؟
Last edited by AliROCK; 27-07-2010 at 14:16.
توی AH جنسایی رو که بازیکنا با پول واقعی خریدن اکثرا برای فروش هم میذارن که با گلدی که تو بازی به دست میاری میتونی بخری.من خودم اکثر پیزای پولی رو خریده بودم مثل mount خرس یا ست لباس fashion .فقط باید بلد باشی پول در بیاری.
حتی میتونی تو AH گلد بخری و مستقیما از shop بازی خرید کنی.فقط باید تو بازی وقت بذاری و پول در بیاری.
دوستان در این بازی نوار آبی کنار عکس.بین نوار خون و نوار لول مال چه خاصیتی هست؟
1-ایا برای حرکت یا ضربه خاصی هست؟کلا یه توضیحی بدید ممنون میشم؟؟؟(خودش نوشته جادویی؟)
2-نوار طلایی؟
3-ضمنا سنگ و علف توی جنگل رو با چه ابزاری می شه برداشت کرد؟
Last edited by p990; 30-07-2010 at 10:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)