سلام....نسخه مشکی رنگ انگاری نیست تو بازار...با گارانتی اصلی...!!! ایا مدل wireless دار این گوشی ایران هست؟یا میاد؟
سلام....نسخه مشکی رنگ انگاری نیست تو بازار...با گارانتی اصلی...!!! ایا مدل wireless دار این گوشی ایران هست؟یا میاد؟
باسلام یکسوال فوری داشتم من دیشب این گوشی رو با گارانتی اصلیخریدم الان 7 ساعت تو شارژه اما هنوز شارژ فول نشده! شارژرهم که در می آرم اصلا روشن نمیشه! علت چیه؟
اولندش شما چرا تا خریدی زدی به شارژ؟؟ میذاشتی شارژش تموم بشه بعد.
یه بار باتری رو در بیار دوباره جا بزن ببین درست میشه؟؟
وقتی زدی شارژ شه عکس اون باتری بزرگ در اومد و یکسری خطوط آبی رنگ در اومد که بالا و پایین حرکت می کنن ؟
در هنگام خرید که فروشنده تست کرد مگه گوشی روشن نبود .چرا زدی شارز شه ؟
(احتمال داره باتری رو بد جا زدی).
همون جور که اقای محمد گفت یه بار باتریو درش بیار و جا بنداز.اگه درس نشد ببر گوشیو پس بده.چون باتریش مشکل داره.
آقا ممنون باتری درآوردم دوباره جازدم درست شد
یه سوال پلاستیک روی صفحه رو بکنم یاباشه؟
یه حافظ واسش بگیر بعد درش بیار ....![]()
البته اگه حافظ نبود سعدی هم بگیری خوبه
شوخی کردم. محافظ گوشی x1 کاملا اندازشه. حتما بگیر
آقا یکی نیست یه راه حل واسه باز کردن در باتری به ما بده؟!؟! باور کنید از موقعی که خریدم تا الان فقط یک بار اونم شانسی تونستم باز کنم.....چیکار باید کنم؟!؟!؟![]()
بروبچ من برنامه اپرا مینی 5 رو که توی استار و کوکی و کلا گوشی های فول تاچ الجی و سامی به همراه کیپد میاد، هک کردم (با استفاده از فایل jad) و حالا بدون کیپد میاد، تستش کنید ببینید درست کار میکنه:
بعد از دانلود و آنزیپ کردن فایل، جفت فایل های jad و jar رو بریزید تو گوشی و فایل JAD رو اجرا کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)