تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 218 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
    چی پیشنهاد میکنید؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
    چی پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
    سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
    سپاس
    سلام
    برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....

پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....

پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
    سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟
    برای خاموش کردن سیستم بهتره که از گزینه shutdown در ویندوز استفاده کنید تا بصورت اصولی سیستم خاموش شود و فقط در مواقع ضروری از دکمه power استفاده کنید .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کم صدا ترین و پرسرعت ترین هارد 1 ترا اینترنال چیه ؟
    قیمتش چنده ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

سلام
    پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
    هارد خریدم wt black که اصلا نیست
    seagte خریدم
    ولی نامبرش یه چیز دیگه ست اونی که شما گفتی پیدا نکردم
    st500dm002

12. این کاربر از silhouette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
    آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
    آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟
    بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •